Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Time

21 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Time

Time: Når tiden er vigtig

Siden begyndelsen i 1987 har den franske cykelproducent Time bestræbet sig på at udvikle højteknologiske pedaler med sans for selv de allermindste detaljer. Det hele startede med et par innovative klikpedaler, der efterkom rytterens krav til bevægelighed og hurtighed. Selvom pedaler også i dag er Times måske største salgssucces, har man hos Time siden hen også specialiseret sig i ultralette carbonrammer, og efter flere Tour de France sejre har Time sat sig som et velkendt og anerkendt mærke blandt kræsne cykelkendere.

Time udstyr
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Time – for perfektion og innovation langt ud over det sædvanlige

Time er til dig, som vil have kvalitetsudstyr, der er professionelle cykelryttere værdige. Siden 1980’erne har mærket leveret en lang række udstyr til cykelindustrien, der gør livet i sadlen til en ren fornøjelse. Med Bikesters store udvalg kan du nu få fingrene i nogle af de innovative og kvalitetsbevidste produkter fra producenten.

Fransk ekspertise, der bygger på innovation, perfektion og kvalitet

Time er fransk ekspertise, der udmærker sig. Det franske mærke blev grundlagt i 1986 og har siden leveret et væld af kvalitetsudstyr til cykelindustrien. Time ATAC MX8Historien starter i den lille by Nevers i den centrale del af Frankrig, hvor Roland Cattin i samarbejde med et par passionerede eksperter opfandt de første automatiske klikpedaler. Dengang og i dag har deres arbejde og produkter centreret sig om nøgleord som innovation, perfektion og kvalitet. Den tilgang har medvirket til at gøre deres sortiment til det foretrukne valg blandt flere professionelle cykelryttere under store turneringer og løb. På listen over store ryttere, der har anvendt deres produkter og hjulpet virksomheden til at vokse, finder vi navne som Tom Boonen, Laurent Fignon og Pedro Delgado. Med Bikesters store udvalg af kvalitetsudstyr fra den dygtige og erfarne producent, kan du nu gøre som mange af de professionelle ryttere og gøre Time til dit foretrukne mærke. På vores side har vi udelukkende valgt de bedste produkter fra mærket, så du kan være sikker på at modtage udstyr, der forbedrer din oplevelse, når cykelsadlen og landevejene kalder. Her er der tale om dele, der efterkommer rytteres krav til bevægelighed og hurtighed.

Banebrydende teknologier med en række fordele

Når du vælger udstyr fra Time, får du håndlavede dele udført på baggrund af perfektion og med et skarpt øje for de enkelte detaljer. Alle produkter er designet, udviklet og samlet i Frankrig, hvilket betyder dele, der lever op til høje europæiske standarder. Bag produkterne gemmer sig en banebrydende teknologi, der blandt andet bygger på brugen af carbon og fibermaterialer. Time Xpro 10Det betyder letvægtsmaterialer, der aldrig tynger, men derimod hjælper med til at bevare farten, når du begiver dig afsted på din cykel på de daglige ture eller længerevarende udflugter. Samtidig er der tale om kraftige og solide materialer, der giver dig en lang levetid på det enkelte produkt. Med Time får du således ikke bare produkter, der forbedrer din performance. Du får også produkter, som du har glæde af i adskillige år.

Pedaler, der øger din performance

Blandt udvalget af produkter fra Bikester finder du en stor kollektion af de unikke klikpedaler fra producenten. Pedalerne er alle lavet i lækre og moderne designs, hvor der er kredset om det funktionelle aspekt og valget af materialer. Det betyder letvægtspedaler, hvor rytteren på let vis klikker ind og ud af pedalen. Denne type pedal hjælper med til at give dig et bedre tråd på korte såvel som lange cykelture, hvorved din komfort og performance øges. Det skyldes, at pedalen går ind og stabiliserer fodens position og dermed giver dig et mere ensartet tråd på cykelturene. I dag er klikpedaler det foretrukne valg blandt landevejsryttere, og med pedalerne fra Time er det nemt at forstå hvorfor.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes