Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Time

24 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Time

Time: Når tiden er vigtig

Siden begyndelsen i 1987 har den franske cykelproducent Time bestræbet sig på at udvikle højteknologiske pedaler med sans for selv de allermindste detaljer. Det hele startede med et par innovative klikpedaler, der efterkom rytterens krav til bevægelighed og hurtighed. Selvom pedaler også i dag er Times måske største salgssucces, har man hos Time siden hen også specialiseret sig i ultralette carbonrammer, og efter flere Tour de France sejre har Time sat sig som et velkendt og anerkendt mærke blandt kræsne cykelkendere.

Time udstyr
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når ergonomi og biomekanik går op i en højere enhed

Flotte landskaber, smagfulde vine, lækker mad, godt vejr samt masser af store sportsstjerner – Frankrig rummer det hele, og derfor er landet et yndet feriemål for mange. Specielt cykling er en sport, der har stolte traditioner, da bjerge og udfordrende terræn udfordrer enhver cyklist. Hos Time har man specialiseret sig i noget så uundværligt som pedaler. I de senere år er man også begyndt at designe hele cykler, så du kan få fart i hjulene, når du er afsted på dit miljøvenlige transport- og træningsmiddel. I Frankrig er det svært at opnå en legendarisk status, da der er rigtig mange store, betydningsfulde mærker at vælge imellem. Men Time er godt på vej til at sætte et markant aftryk indenfor cykelsportens verden, hvor de siden 1987 har udviklet og nytænkt, så du kan få fingrene i de mest optimale dele. Professionelle ryttere ser også mærket som et foretrukket valg på lige fod med amatører og cyklister på alle mulige niveauer. Det er mærket, som omfavner alle takket være topkvalitet, grundighed og masser af tests i naturlige omgivelser.

Få styr på cykelfødderne med Time

En cykel består som bekendt af mange dele. I bund og grund skal der dog ikke så meget til, før man kan køre rundt. Time XPresso 12Det ses blandt andet på de helt minimalistiske designs, som i dag er blevet en trend i storbyerne. Et par fælge med dæk, et stel, styr, sadel, kæde, bremser og pedaler, så er man mere eller mindre parat til at trille afsted. Ingen af delene kan undværes. Langt de fleste cykler er komplet designet, så de er lige til at bruge, men ofte kan man have brug for at udskifte forskellige dele. Enten på grund af slitage eller fordi man ønsker et helt særligt mærke. Har du eksempelvis brug for nye pedaler, så byder Time på masser af designs for enhver smag. Med hjælp fra den nyeste teknologi samt passion, klassisk håndværk og input fra både kunder og sponsorerede atleter er du sikret et holdbart og yderst effektivt produkt, som kan holde til dine yndlingsdiscipliner. Det er pedalspecialisten over dem alle, som altid sikrer dig mere power i fødderne takket være de toptunede højteknologiske designs, der er opbygget til dine performances, samt til dine ergonomiske fordele.

Træd igennem med et par Time-pedaler

Hos franske Time har man skabt nye, revolutionerende pedaler, der gør en forskel på dit samlede velvære samt på dine performances. Med pedaler til enhver disciplin kan du vælge de helt rette modeller, der matcher med dine yndlings-rides. Så uanset hvilken cykel du har, kan du vælge mellem alt fra citypedaler til road, trail, enduro samt flere andre modeller. Hver en disciplin kræver sit design, og derfor dækker Time vidt og bredt i deres komplette udvalg med kvalitetspedaler. Det betyder, at ingen bliver ladt i stikken, men alle har mulighed for at opleve, hvor stor en betydning de rette pedaler har, når det går løs på landeveje, i skove, op og ned samt på alle mulige forskellige underlag. Hvert et sæt pedaler er designet ud fra devisen: sikkerhed, ergonomi og performance, hvor kraftoverførsel, enkle klik-ind-systemer, klik-ud-muligheder i 10, 13 eller 17 grader samt andre personlige indstillinger sikrer dig nogle skræddersyede designs. Alt er kreeret med raffinement og finesse. Så find dine nye superpedaler her på Bikester!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!