Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
Cykelcomputer med GPS
Dagene, hvor man stolede på papirkort, er ovre. Alle GPS-baserede navigationsenheder i denne kategori er optimeret efter cyklisters behov og åbner op for nye muligheder til både de, der cykler on og off-road. Navigationsenheden er sikkert fastmonteret til styret og har et klart display, så du kan holde øje med, hvor du er, hvor langt du er cyklet samt en masse andet. Med de altid forbedrede kort over alle verdenshjørner, er det legende let at skabe en rute hjemmefra, uploade den på din enhed og cykle afsted. Du kan også optage turene, så du efterfølgende kan analysere dem og gøre dem tilgængelige for andre.

Cykel GPS

4 Produkter
Filter
Nulstil

Enhedstype

  • Håndapparat uden kortvisning 1
  • Håndholdt enhed med kortvisning 3

Type

  • Farvedisplay 3
  • Farve-display med touchscreenfunktion 1

Display diagonal i tommer

tommer
tommer

Serier

  • Garmin Edge 1
  • Stages Cycling Dash 2

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Stages Cycling Dash L200 GPS-computer
Stages Cycling Dash L200 GPS-computer
Stages Cycling
Dash L200 GPS-computer
Vejl. udsalgspris 2.439 DKK 2.239 DKK
gratis forsendelse
Garmin Edge Explr 2 Power GPS cykelcomputer
Garmin Edge Explr 2 Power GPS cykelcomputer
Garmin
Edge Explr 2 Power GPS cykelcomputer
2.969 DKK
gratis forsendelse
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, sort
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, sort sort
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, sort
Vejl. udsalgspris 1.259 DKK 1.099 DKK
gratis forsendelse
- 13 %
Stages Cycling Dash M200 GPS-computer
Stages Cycling Dash M200 GPS-computer
Stages Cycling
Dash M200 GPS-computer
2.069 DKK
gratis forsendelse

Når vejen skal findes, så gør det med en GPS

Slut med papirkort og miljøsvineri – sådan er der rigtig mange motionister og sportsfolk, der ser det. Selvom der er noget hyggeligt og lavpraktisk over et foldbart kort, så er tidens teknologiske udvikling alligevel en tand sjovere at håndtere. Det sker i form af gadgets og hjælpeapparater, som naturligvis også inkluderer udvalget med cykel-GPS. Her på Bikester har vi taget den digitale verden til os, så du kan blive en del af fremtidens navigering, når det går løs på en tohjulet. Velkendte cykelruter er altid et sikkert hit, for der kan man uden bekymring cykle løs uden at tænke over, om man nu er på rette vej. Men ønsker man at udfordre sig selv og samtidig se mere af verden, så er en cykel-GPS helt uundværlig. Disse satellitbaserede gadgets anvender positioneringsdata fra rummet, som guider dig på vej, og som viser de helt præcise koordinater. Dermed føler du dig aldrig utryg eller på bar bund, for med en opladet GPS på cyklen kan både du og andre spore din position. Wahoo Fitness ElementI dag er dette tilbehør nærmest obligatorisk hos enhver cyklist, for hvorfor ikke udnytte den tekniske og veludviklede viden, som hersker blandt alverdens producenter af GPS til cykler.

Følg vejen samt dine personlige data med en cykel-GPS

De fleste har prøvet det før – at fare vild, hvilket kan være en traumatisk oplevelse for nogen, men oftest betyder det blot spild af tid samt indlæring i forbindelse med at navigere. Nu kan alle cyklister én gang for alle investere i tidens hotteste gadget til cykling – nemlig en GPS. Udvalget byder på mange forskellige modeller og mærker, hvor prisen oftest følger indmad og funktioner. De sidste nye og mest avancerede designs er sågar forsynet med kamera, og derudover er ting som panserglas, touchscreen og farvet menu også nogle af højdepunkterne. Udvalget med cykel-GPS byder dog stadig på valget mellem farvet eller gråtonet display, så det er blot at investere efter smag og behag. Hele grundessensen ved en GPS er naturligvis, at den kan guide på rette vej. Man skal blot indtaste start og slutdestination og så følge stemmen eller vejviseren, der også fortæller kilometerafstand, fart samt andre relevante oplysninger. Derudover kan man også se klokken samt forbrændte kalorier, så der er rigeligt med input at analysere videre på. Først og fremmest kan man dog nyde at blive guidet omkring, så man kommer frem i mål samt til rette destination.