Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling
Cykelcomputer med GPS
Dagene, hvor man stolede på papirkort, er ovre. Alle GPS-baserede navigationsenheder i denne kategori er optimeret efter cyklisters behov og åbner op for nye muligheder til både de, der cykler on og off-road. Navigationsenheden er sikkert fastmonteret til styret og har et klart display, så du kan holde øje med, hvor du er, hvor langt du er cyklet samt en masse andet. Med de altid forbedrede kort over alle verdenshjørner, er det legende let at skabe en rute hjemmefra, uploade den på din enhed og cykle afsted. Du kan også optage turene, så du efterfølgende kan analysere dem og gøre dem tilgængelige for andre.

Cykel GPS

6 Produkter
Filter
Nulstil

Enhedstype

  • Håndapparat uden kortvisning 3
  • Håndholdt enhed med kortvisning 3

Type

  • Farvedisplay 3
  • Farve-display med touchscreenfunktion 3

Display diagonal i tommer

tommer
tommer

Serier

  • Garmin Edge 2

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SIGMA SPORT ROX 4.0 Cykelcomputersæt inkl. Styrbøjle + HR + hastigheds-/kadence-sensor, sort
SIGMA SPORT ROX 4.0 Cykelcomputersæt inkl. Styrbøjle + HR + hastigheds-/kadence-sensor, sort sort
SIGMA SPORT
ROX 4.0 Cykelcomputersæt inkl. Styrbøjle + HR + hastigheds-/kadence-sensor, sort
RRP 1.409 DKK 1.189 DKK
gratis forsendelse
- 16 %
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
Garmin
Edge 1040 Solar GPS Bike Computer
5.569 DKK
gratis forsendelse
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, hvid
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, hvid hvid
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Cykelcomputer inkl. Beslag, hvid
1.259 DKK
gratis forsendelse
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Bike Computer
Garmin Edge Explr 2 Power GPS Bike Computer
Garmin
Edge Explr 2 Power GPS Bike Computer
2.969 DKK
gratis forsendelse
HAMMERHEAD GPS Karoo 2
HAMMERHEAD GPS Karoo 2
HAMMERHEAD
GPS Karoo 2
2.959 DKK
gratis forsendelse
Ny
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputersæt inkl. Beslag + HR + hastigheds-/kadenceføler, hvid
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Cykelcomputersæt inkl. Beslag + HR + hastigheds-/kadenceføler, hvid hvid
SIGMA SPORT
ROX 11.1 Evo Cykelcomputersæt inkl. Beslag + HR + hastigheds-/kadenceføler, hvid
1.849 DKK
gratis forsendelse

Når vejen skal findes, så gør det med en GPS

Slut med papirkort og miljøsvineri – sådan er der rigtig mange motionister og sportsfolk, der ser det. Selvom der er noget hyggeligt og lavpraktisk over et foldbart kort, så er tidens teknologiske udvikling alligevel en tand sjovere at håndtere. Det sker i form af gadgets og hjælpeapparater, som naturligvis også inkluderer udvalget med cykel-GPS. Her på Bikester har vi taget den digitale verden til os, så du kan blive en del af fremtidens navigering, når det går løs på en tohjulet. Velkendte cykelruter er altid et sikkert hit, for der kan man uden bekymring cykle løs uden at tænke over, om man nu er på rette vej. Men ønsker man at udfordre sig selv og samtidig se mere af verden, så er en cykel-GPS helt uundværlig. Disse satellitbaserede gadgets anvender positioneringsdata fra rummet, som guider dig på vej, og som viser de helt præcise koordinater. Dermed føler du dig aldrig utryg eller på bar bund, for med en opladet GPS på cyklen kan både du og andre spore din position. Wahoo Fitness ElementI dag er dette tilbehør nærmest obligatorisk hos enhver cyklist, for hvorfor ikke udnytte den tekniske og veludviklede viden, som hersker blandt alverdens producenter af GPS til cykler.

Følg vejen samt dine personlige data med en cykel-GPS

De fleste har prøvet det før – at fare vild, hvilket kan være en traumatisk oplevelse for nogen, men oftest betyder det blot spild af tid samt indlæring i forbindelse med at navigere. Nu kan alle cyklister én gang for alle investere i tidens hotteste gadget til cykling – nemlig en GPS. Udvalget byder på mange forskellige modeller og mærker, hvor prisen oftest følger indmad og funktioner. De sidste nye og mest avancerede designs er sågar forsynet med kamera, og derudover er ting som panserglas, touchscreen og farvet menu også nogle af højdepunkterne. Udvalget med cykel-GPS byder dog stadig på valget mellem farvet eller gråtonet display, så det er blot at investere efter smag og behag. Hele grundessensen ved en GPS er naturligvis, at den kan guide på rette vej. Man skal blot indtaste start og slutdestination og så følge stemmen eller vejviseren, der også fortæller kilometerafstand, fart samt andre relevante oplysninger. Derudover kan man også se klokken samt forbrændte kalorier, så der er rigeligt med input at analysere videre på. Først og fremmest kan man dog nyde at blive guidet omkring, så man kommer frem i mål samt til rette destination.