Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Sportshåndklæder

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Funky Trunks Cotton Towel, blå/sort
Funky Trunks Cotton Towel, blå/sort blå/sort
Funky Trunks
Cotton Towel, blå/sort
Vejl. udsalgspris 289 DKK 199 DKK
- 31 %
arena Icons <p>Tørrehætte</p>, sort
arena Icons <p>Tørrehætte</p>, sort sort
arena
Icons

Tørrehætte

, sort
Vejl. udsalgspris 199 DKK 109 DKK
  • Versioner: M
Hurtig levering
- 45 %

Det essentielle tilbehør

 

Et godt håndklæde er en af de mere vigtige ting, når det kommer til essentielt sportstilbehør. De fleste af os kan nemlig udmærket nikke genkendende til den rare fornemmelse, når man får tørret panden under eller efter en intens træningstime. Naturligvis kan du godt stå i en situation, hvor du har meget andet udstyr, som der også skal være plads til i tasken. Det afhænger alt sammen af, hvor og hvilken form for motion, du dyrker. Af denne grund fører vi på Bikester.dk et godt udvalg af moderne og lette sportshåndklæder, der ikke fylder det helt store. Tværtimod sikrer de funktionelle materialer, at håndklæderne både tørrer og absorberer præcis, som de skal, uden at de vejer for meget.arena Beach Det er med andre ord tilbehør, der gør det en anelse mere behageligt at komme igennem din træning.

 

Til lands, til vands og til fitness

 

På Bikester.dk kan du gå på opdagelse i et godt sortiment af kvalitetssikre sportshåndklæder. De forskellige og alsidige håndklæder kan bruges præcis, når du har behov for det. Her er nemlig tale om sportstilbehør, hvis kvalitet sikrer, at de sagtens kan tåle at blive brugt i svømmehallen, ved stranden og på løbebåndet. Hver og et af håndklæderne besidder den høje ydeevne, som du kan forvente af udstyr, der er skabt specifikt til sportsbrug. Det er i høj grad takket være de slidstærke og innovative materialer, der både optimerer tørringsprocessen og øger absorberingsevnen. De mange håndklæder opfylder dermed et håndklædes mest basale funktion, men på en måde, der gør dem ekstra velegnede til de svedige træningstimer.

 

Tag dit træningsudstyr med på ferien

 

Sportshåndklæder besidder utallige egenskaber, hvoraf en af de mest almindelige, er deres utrolige lethed. Det er præcis denne egenskab, som gør det nemt for dig at tage dem dig, hvor end du skal hen. De fylder som sagt ikke det store i træningstasken, hvilket naturligvis betyder, at de også sagtens kan være i kufferten. Du kan derfor let pakke dit yndlingshåndklæde og fortsætte din træning på ferien. Eller blot spare lidt på din bagages vægt, og bruge det som badehåndklæde på rejsen. På Bikester.dk har vi samlet en masse forskellige typer, der spænder bredt fra små tørrehætter til store sportshåndklæder, og deres lille tilhørende opbevaringstaske. Det er dermed ikke afgørende om du blot mangler noget til hurtigt at tørre håret med, eller ønsker at pakke dig ind i et stort strandhåndklæde. Du kan nemt finde din favorit hos os.