Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
Energy Gels
Gels og smoothies
Energi i en tube? Da gels først dukkede op ved cykelløb i de tidlige 90’ere, grinede folk af det. I dag er det svært at forestille sig en udholdenhedsbegivenhed uden dem. De er tilgængelige i mange forskellige mærker og smagsvarianter, men alle har nogle få ting til fælles: 1) ligesom energibarer er de små portioner af meget koncentreret kulhydratsenergi fremstillet til at blive hurtigt optaget i blodbanerne og yde øjeblikkelig genopbygning. 2) I modsætning til energibarer kan gels let og hurtigt indtages uden at tygge. 3) Du bør forsøge at indtage dem sammen med mad/vand. Lad op!

Gels & smoothies

2 Produkter
Filter
Nulstil

diættype

  • glutenfri 1
  • vegan 1
  • vegetarisk 2

ingredienser

  • aminosyrer 1
  • Kulhydrater 2
  • Vitaminer/Mineraler 1

Serier

  • GU Energy Energy 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
GU Energy Energi gel 24 x 32g
GU Energy Energi gel 24 x 32g
GU Energy
Energi gel 24 x 32g
389 DKK
  • Versioner: 24 x 32g24 x 32g
Peeroton Energizer Ultra Gelæske 24x40ml, Vanilla
Peeroton Energizer Ultra Gelæske 24x40ml, Vanilla
Peeroton
Energizer Ultra Gelæske 24x40ml, Vanilla
349 DKK
  • Versioner: Vanilla

Hav et ekstra skud energi i lommen

Lyder energi på tube for godt til at være sandt? Det er det slet ikke. Energi i from af gel & smoothies dukkede op ved cykelløb i 1990'erne, og siden da har det taget sportsverdenen med storm. Hos Bikester.dk brænder vi for bevægelse – i særdeleshed inden for cykelsporten. For at kunne bruge mange timer i sadlen har du brug for ekstra energi på vejen. Derfor har vi samlet et stort udvalg af gels & smoothies, der alle er spækket med energi, så du kan nå i mål og udfordre dig selv i sadlen.

Køb energifyldte gels & smoothies hos Bikester.dk

Det er efterhånden svært at forestille sig en udholdenhedssport uden gels & smoothies, der er med til at give de deltagende et ekstra kick på vejen. GU Energy Campfire S'MoresLigesom energibarer er vores gels små, kompakte portioner, der gennem koncentreret kulhydratsenergi hurtigt optages i blodet og giver virkning nærmest med det samme. De er nemme at indtage, da de kan bæres tæt på kroppen under løb, cykelløb eller anden udholdenhedssport. Du behøver ikke tygge, men skal bare skrue låget af og indtage den smarte sammensætning af ekstra energi på farten.

Værd at vide om gels & smoothies

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med energi i gelform, så virker disse små pakker måske som en mystisk størrelse. Hver pakke indeholder en afbalanceret blanding af aminosyrer, kulhydrater og elektrolytter. De har som udgangspunkt ikke særligt mange tilsatte vitaminer eller smagsstoffer, da de kun indeholder det absolut mest nødvendige. Energifyldte gels & smoothies er designet til indtagelse under spor og indeholder heller ikke ekstra proteiner, da nedbrydningen af disse kræver energi fra kroppen. De proteinholdige varianter skal derfor indtages før eller efter sport. De små gelpakker er lette at indtage, har oftest en let og behagelig smag og giver dig præcist det, du har brug for, for at opnå maksimal ydeevne. Visse varianter indeholder endda ekstra koffein, så kroppen får et intenst skud energi.

Designet til dig, som er på farten

De små pakker med gels og smoothies fås i et kompakt og smart design. De kan nemt pakkes i vandre- eller cykeltasken, så du har energi ved hånden præcist, når du har brug for den. Versioner med lille skruelåg er lette at åbne – selv med en hånd. Blandt vores udvalg af gels & smoothies finder du også langsomtoptagelige varianter uden koffein. Disse versioner er designede til dig, som ønsker kompakt og længerevarende energi samt en mere stabil elektrolytbalance.