Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Sportsernæring

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Tag din performance til nye højder med den rigtige sportsernæring

Hos Bikester.dk brænder vi for bevægelse og sport. Om du er begynder eller professionel, så har vi samlet et stort udvalg af sportsernæring til din træning. Med de helt rette tilskud kan du give din træning et boost både før, under og efter. Hvis du på den lange cykeltur har brug for et ekstra skud energi, kan du vælge mellem vores store udvalg af energigivende powergels, der er spækket med de helt rigtige mineraler, aminosyrer og masser af elektrolytter.Eurosport Nutrition Oat Bar Hvis du vil kombinere den ekstra energi med ekstra protein, finder du her hos Bikester.dk også et bredt udvalg af energibarer, der både er mættende og energigivende.

Værd at vide om sportsernæring

Det er nemt at få de nødvendige kulhydrater gennem vores brede udvalg af sportsernæring. Du finder alsidige drikke, gels og barer, der både har de nødvendige kulhydrater samt en stor portion protein, som er nødvendig for, at din krop kan restituere og opbygge muskelmasse. For at du skal få mest ud af din træning, er det vigtigt, at du har fokus på din kosts sammensætning. Hvis du er på farten eller vil spæde lidt til, så er sportsernæring en oplagt vej til de nødvendige næringsstoffer, så du kan få mest muligt ud af din træning.

Giv din krop de bedste forudsætninger

Inden du skal i gang med en hård træning, skal du din krop have den nødvendige energi. Med en proteinbar i lommen kan du tage direkte fra arbejde til træning og stadig yde maks. Dit valg af protein- og energibarer afhænger også af, hvilken type træning du foretrækker. Til den eksplosive træning har kroppen brug for et ekstra skud energi, der afgiver næringsstofferne med det samme. Til den længerevarende udholdenhedstræning kan du med fordel vælge en langsomoptagelig proteinshake eller -bar, som giver dig den nødvendige energi over længere tid.

Forsyn din krop med proteiner efter træning

Når du har ydet dit maks, og kroppen skal have de bedste forudsætninger for restitution, kan du give den alt, hvad den har brug for, med en velsammensat proteinshake. Sportsernæring med et højt indehold af kasein og protein fås blandt andet i pulverform og giver kroppen den rette næring efter en hård træning. Hos os finder du varianter med og uden sukker samt shakes og barer lavet på både vegansk og animalsk protein. Du finder også sportsernæring, der kan blandes med morgenmadens smoothie eller havregrød.