For koldt til at cykle? | Med det rette tøj holder du varmen
Online cykelhandler

Jogger & Sportbuggys

1 Produkter
Filter
Nulstil

Antal siddepladser

  • 1

Mærke

Serier

  • Burley Solstice 1

Farve

  • grå
  • sort

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Jogger & Sportsbuggys
Jogger & Sportsbuggys
Denne kategori indeholder ikke blot barnevogne, men særligt konstruerede sportsbuggys fra Thule og Burley, som er ideelle til en løbetur med den mindste. Kravene til materialer, funktionalitet og sikkerhed er for disse strengere end for normale klapvogne. De er mere robuste, yderst stabile og naturligvis sikre for børnene. Større hjul, lavere tyngdepunkt og god affjedring er blandt de mest markante pluspunkter for disse sporty løbevogne, som desuden er designet med ekstra løberum mellem hjul og håndtag.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Burley Solstice Barnevogn, black/grey black/grey
Burley
Solstice Barnevogn, black/grey
3.709 DKK
gratis forsendelse
Burley Solstice Barnevogn, black/grey
Yderligere oplysninger

Få motion sammen med guldklumperne!

Det er længe siden, at store kasseformede barnevogne og klapvogne var moderne i Danmark. Thule Glide²I dag er producenterne på dupperne for at imødekomme tidens behov og trends. Det afspejles i udvalget med jogger & sportbuggys hos Bikester. De udstråler innovation og dynamiske former, så du nemt og komfortabelt kan dyrke motion med dit barn. Det er så hyggeligt og givende at tage ungerne med på tur. Det er en måde at socialisere på og du kan samtidig være et forbillede for de små ved at vise vejen frem med frisk luft og motion. Du kan selvfølgelig også udnytte situationen og slå to fluer med ét smæk. Ved at dyrke motion samtidig med, at dit barn falder til ro og får sig en dejlig lur. Joggers er specielt bygget til at dyrke motion med. Det er såkaldte løbevogne med indbygget affjedring samt ekstra plads mellem håndtag og baghjul, så du ikke støder benene imod vognen. Sportbuggys minder derimod om nyudviklede klapvogne, som er super-komfortable at have med rundt. Dermed kan du også nemt have en sportbuggy med i et S-tog, en cykeltrailer eller endda tage den med på et fly. Jogger & sportbuggys er sammenklappelige og designet i stærke materialer med fokus på komfort og lav vægt. Vognene har naturligvis forskellige opbevaringsløsninger i form af lommer og rum, så du kan have bletaske, skiftetøj, indkøbsvarer og alt muligt med. Vindbeskyttelse, ventilation og ergonomiske sæder er også en del af de sporty vogne. Derudover kan der tilkøbes myggenet og regnslag samt andet tilbehør og udstyr.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig