Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Cykelanhængere
Trailere er perfekte til transport af store mængder bagage på cykel. I stedet for at fastgøre tunge eller voluminøse genstande til selve cyklen kan du trække hele lasten bag den. Du har valget mellem tohjulede trailere, som byder på en bredere overflade og er mere stabile, eller en ethjulet trailer, som ofte har et endnu dybere tyngdepunkt og følger cyklen tættere. Ved den første type sikrer en fleksibel kobling på baghjulsakslen en stort set uhindret kørsel. Med ethjulede trailere er der normalt en fast forbindelse mellem cykel og anhænger.

Anhængere Transport

7 Produkter
Filter
Nulstil

Lastevne i kg

kg
kg

Serier

  • Croozer Cargo 3

Farve

  • grå
  • rød
  • sort
  • guldfarvet

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
XLC BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, sort
XLC BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, sort sort
XLC
BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 1.604 DKK
gratis forsendelse
- 13 %
XLC BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, grå
XLC BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, grå grå
XLC
BS-L05 Cykel Shopping Trolly med høj trækstang, grå
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 1.604 DKK
gratis forsendelse
- 13 %
Croozer Cargo Kalle Bike Trailer, rød
Croozer Cargo Kalle Bike Trailer, rød rød
Croozer
Cargo Kalle Bike Trailer, rød
3.709 DKK
gratis forsendelse
Croozer Cargo Tuure Bike Trailer, rød
Croozer Cargo Tuure Bike Trailer, rød rød
Croozer
Cargo Tuure Bike Trailer, rød
5.199 DKK
gratis forsendelse
Croozer Cargo Pakko Bike Trailer, rød
Croozer Cargo Pakko Bike Trailer, rød rød
Croozer
Cargo Pakko Bike Trailer, rød
Vejl. udsalgspris 4.449 DKK 3.589 DKK
gratis forsendelse
- 19 %
BOB Ibex Rejse vedhæng til 26 "med taske, guld
BOB Ibex Rejse vedhæng til 26 "med taske, guld guld
BOB
Ibex Rejse vedhæng til 26 "med taske, guld
6.469 DKK
gratis forsendelse
BOB Yak Rejse vedhæng til 26 ", sort
BOB Yak Rejse vedhæng til 26 ", sort sort
BOB
Yak Rejse vedhæng til 26 ", sort
Vejl. udsalgspris 4.459 DKK 3.359 DKK
gratis forsendelse
- 24 %

Hav plads til ekstra udstyr

Bøvler du også ofte med en fyldt bagagebærer og en tung rygsæk? Så er det på tide at gøre som så mange andre – nemlig at investere i en cykeltrailer. Før i tiden anså man dem som en ekstra luksus for de få, men i dag har alle folk råd til en af disse praktiske og rummelige trailere. Den er så uundværlig og behjælpelig til alle mulige formål, og derfor er den skøn at have stående i garagen eller skuret, så du nemt kan spænde den bag på cyklen og så afsted.

Aflast dig selv og din cykel med en trailer

Selvom det er sundt at cykle og motionere, så kan det ind imellem blive lidt for hårdt for benene at skulle tonse derudaf med en upraktisk og dårlig oppakning og ømme stænger. Sådan behøver det dog heller ikke at være, for med en cykeltrailer er din dag reddet. Roland TravellerDet betyder nemlig, at du kan fylde alle de ting i den, som du nu har brug for, og så eller cykle afsted med tilfredshed og en fantastisk balance på cyklen. Sørger du for at pakke traileren optimalt, så vægten fordeles korrekt, så er meget af arbejdet allerede gjort. Så er der nemlig kun tilbage at sætte gang i rugbrødsmaskineriet og begive dig ud på spændende eventyr eller blot køre dine normale ærinder. Efterhånden som årene er gået, er de forskellige mærker og producenter blevet specialister i at designe og fremstille den perfekte cykeltrailer, hvilket naturligvis kommer dig til gode. Det betyder lette og utrolig holdbare stel, kvalitetsmaterialer, optimal ruminddeling samt masser af komfort, når du cykler med traileren. Så find inspiration lige her på Bikester.dk.

Et mini lad til cyklen

Hvor går turen hen? Skal du på cykelferie, hen til supermarkedet, ud at fiske, på en strandtur eller andre ting, hvor man har brug at medbringe noget ekstra bagage eller brug for at få noget tungt med hjem, så er en cykeltrailer en rigtig stor hjælp. Alt efter mærke og størrelse kan den have plads til alt dit udstyr i form af telt, soveposer, rygsække, fiskestænger og mange andre nødvendige ting. Du finder også trailere med aftagelige tasker, som du så kan have med dig ind i supermarkedet. Nogle tasker er designet i nylon eller plastik som en stabil form for transporttaske, mens andre er fremstillet i hærdet plastik, så selve trailerbeholderen fungerer som en slags kabineboks. Nogle kan også låses med tilhørende nøgler, og langt de fleste er vandtætte, for det er svært at undgå en byge i ny og næ. Så find en ny cykeltrailer her på Bikester.