Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling

Tifosi

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tifosi Sledge Sunglasses, sort
Tifosi Sledge Sunglasses, sort sort
Tifosi
Sledge Sunglasses, sort
809 DKK
gratis forsendelse
Tifosi Sledge Lite Sunglasses, sort/rød
Tifosi Sledge Lite Sunglasses, sort/rød sort/rød
Tifosi
Sledge Lite Sunglasses, sort/rød
809 DKK
gratis forsendelse

Tifosi – Skarpe solbrilledesigns til den passionerede rytter

Et par gode solbriller, der beskytter dine øjne mod solens stråler er uundværlige, når vi taler din komfort som rytter, på de korte såvel som lange cykelture. På Bikester finder du et stort udvalg af skarpe modeller fra Tifosi, der har leveret kvalitetssolbriller siden 2003.

Italiensk passion forvandlet til en succeshistorie

Tifosi er et mærke skabt på baggrund af stor passion. Det har i dag gjort den italienske virksomhed til en af de førende, når det kommer til udviklingen og produktionen af funktionelle og smarte solbriller til forskellige sportsgrene og udendørsaktiviteter. Alle produkter er gennemtestet for at sikre, at de lever op til høje europæiske standarder og kan klare presset fra et aktivt sports- og udendørsliv. Det betyder solbriller du kan sætte din fulde lid til, og det gælder uanset, om du er en dedikeret rytter, der bruger adskillige timer i sadlen hver dag, eller om du hælder til en ugentlig træning i cykelsadlen. Tifosi Escalate FHPå Bikester har vi samlet et stort udvalg af de lækre solbriller fra den erfarne producent, så der er rig mulighed for at finde et par briller, der harmonerer med din personlige stil og præferencer.

Lækre designs i et væld af variationer

De mange solbriller fra Tifosi er lavet i skarpe og enkelte designs, der fuldfører ethvert cykeloutfit og hiver det bedste frem i rytteren. Blandt Bikesters store sortiment af solbriller fra producenten finder du alt fra farverige stel og glas over til mere neutrale og klassiske udgaver. Vi har alt fra modeller med store glas over til den mere slanke udgave, der giver et skarpt og kantet look. På vores side har vi samlet noget for enhver smag, så du altid kan finde den type brille, du søger til dine mange cykelture. Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af cykeludstyr.

Et væld af smarte funktioner

Ud over et lækkert design får du samtidig en række praktiske funktioner, når du køber solbriller fra Tifosi. Blandt andet er flere modeller lavet med brilleglas, der kan skiftes, så du kan isætte lige præcis de glas, der passer til vejret. Det betyder, at du på de mørkere dage kan benytte lysere glas, mens du på de solrige dage kan gøre brug af mørke glas til at skrue en anelse ned for solens skarpe stråler. Samtidig får du brilleglas med 100% UV-beskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om solens stråler. Der er altså mange gode grunde til at vælge Tifosi, når du er på udkig efter et par lækre cykelbriller til dine næste mange ture i sadlen.