Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

Tifosi

6 Produkter
Kategorier
TIFOSI fra A-Z
  1. Briller & Goggles
  2. Tilbehør
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Tifosi – Skarpe solbrilledesigns til den passionerede rytter

Et par gode solbriller, der beskytter dine øjne mod solens stråler er uundværlige, når vi taler din komfort som rytter, på de korte såvel som lange cykelture. På Bikester finder du et stort udvalg af skarpe modeller fra Tifosi, der har leveret kvalitetssolbriller siden 2003.

Italiensk passion forvandlet til en succeshistorie

Tifosi er et mærke skabt på baggrund af stor passion. Det har i dag gjort den italienske virksomhed til en af de førende, når det kommer til udviklingen og produktionen af funktionelle og smarte solbriller til forskellige sportsgrene og udendørsaktiviteter. Alle produkter er gennemtestet for at sikre, at de lever op til høje europæiske standarder og kan klare presset fra et aktivt sports- og udendørsliv. Det betyder solbriller du kan sætte din fulde lid til, og det gælder uanset, om du er en dedikeret rytter, der bruger adskillige timer i sadlen hver dag, eller om du hælder til en ugentlig træning i cykelsadlen. Tifosi Escalate FHPå Bikester har vi samlet et stort udvalg af de lækre solbriller fra den erfarne producent, så der er rig mulighed for at finde et par briller, der harmonerer med din personlige stil og præferencer.

Lækre designs i et væld af variationer

De mange solbriller fra Tifosi er lavet i skarpe og enkelte designs, der fuldfører ethvert cykeloutfit og hiver det bedste frem i rytteren. Blandt Bikesters store sortiment af solbriller fra producenten finder du alt fra farverige stel og glas over til mere neutrale og klassiske udgaver. Vi har alt fra modeller med store glas over til den mere slanke udgave, der giver et skarpt og kantet look. På vores side har vi samlet noget for enhver smag, så du altid kan finde den type brille, du søger til dine mange cykelture. Vores mål er at blive din foretrukne leverandør af cykeludstyr.

Et væld af smarte funktioner

Ud over et lækkert design får du samtidig en række praktiske funktioner, når du køber solbriller fra Tifosi. Blandt andet er flere modeller lavet med brilleglas, der kan skiftes, så du kan isætte lige præcis de glas, der passer til vejret. Det betyder, at du på de mørkere dage kan benytte lysere glas, mens du på de solrige dage kan gøre brug af mørke glas til at skrue en anelse ned for solens skarpe stråler. Samtidig får du brilleglas med 100% UV-beskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om solens stråler. Der er altså mange gode grunde til at vælge Tifosi, når du er på udkig efter et par lækre cykelbriller til dine næste mange ture i sadlen.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes