Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

Pack ’n Pedal

ID: 354430

- 19 %
259 DKK
209 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

Thule Pack ’n Pedal

Med Thules Pack'n Pedal Tour siderammer til bagagebærer, er det muligt for sig at medbringe alle former for cykeltasker, så du altid har det nødvendige med på farten.

Detaljer
- Nem at montere
- Støj og vibrationsfri under kørsel

Detaljer

  • Last: 18 kg
  • På den anden, nederst skinne kan tasker også placeres, hvilket forbedrer køreegenskaberne
  • Let at montere
  • Støj og vibrationsfri

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Tilbehørstype
siderammer
Materiale
Materiale: Aluminium / plast
Vægt
430 g
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 2 taskeholdere
Modelår
2021
Produktnummer
354430

Video

Kundeanmeldelser

4.3
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Ryd alle filtre
Thule Pack ’n Pedal
Krzysztof
niezbędny
Oversat fra Norsk Til originalen
I tilfælde af ikke-tekniske sager, antallet af sager, hvor du er kollega, og antallet af sager, hvor du ikke har et krav, skal du være i stand til at ændre sagen i en sag, og så kan du tilføje en række tilfælde til din sag. kola .Produkt dobrej jakości powinien być w zestawie z bagażnikiem jako jedna całość, jest w wielu przypadkach niezbędny.
26.03.2021
Thule Pack ’n Pedal
Dieter
Solid!
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Uundværlig til brug af cykeltasker. Beslagene forhindrer, at klemmerne kommer ind i hjulene. Selv har jeg brugt det på MTB. Det er ikke vigtigt, at de medfølgende klemmer bruges. Havde den monteret anderledes i starten, hvilket viste sig ikke at være sådan en succes. Men efter justeringen (som anført) gjorde det jobbet! Thule købte også tilbehør til bilen, altid god !!
14.08.2020
Thule Pack ’n Pedal
Jean-Louis
upåklagelig
Oversat fra Fransk Til originalen
I tilbehør pack'n pedal, afgørende efter min mening. Brugt i skov, veje, asfalterede veje med to skrifttyper, der ikke er meget tunge, efter min mening i de 3 kg på hver side, af og til ryster det virkelig, og efter en lille stramning efter installationen bevæger den sig slet ikke. Meget godt produkt.
17.11.2018
Thule Pack ’n Pedal
Matt Wildness
Næsten afgørende, hvis du køber støtter Thulw
Oversat fra Spansk Til originalen
Faktisk, hvis du har købt støtte fra Thule, du vil få brug for dette tilbehør, der efter min personlige mening, skal jeg tage den støtte, standard og prisstigningen ville være mindre end købet af separatorer, og hvis du tager sadeltasker af en vis størrelse, er det næsten vigtigt at forhindre dem i at ramme siderne af cyklen og gå veletableret, især hvis de ikke har nogen saddlebags stiv struktur indeni. Hvad angår kvaliteten af ​​fremstillingen, selv om der er resistent, plast følelse og skrøbelighed kan ikke undgås, selvom jeg har prøvet til hårde MTB stier med næsten 10kgs af sadeltasker og ikke har bevæget sig i det mindste. At ja, aluminium barer er edderkop hurtigt og mister indledende lysstyrke. Installationen er enkel, behøver du kun en unbrakonøgle til at løsne skruerne gå. Husk at stramme selv gennemgå dem under rejsen, hvis du går til bakkede områder, fordi jeg mistede en uden at indse på en rejse af fem dage.
12.12.2015