Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Terry

39 Produkter
Terry

Terry – Siddebesvær? Så er det tid til at sadle om!

Den tyske sadelproducent Terry sikrer, at siddesmerter under cykling er en ting fra fortiden. Når du cykler er det meste af kropsvægten på sadlen og derfor er det yderst vigtigt, at du sidder så behageligt som muligt. Gennem videnskabelige produkttests samt omfattende forskning og udvikling har fabrikanten designet ergonomiske sadler til enhver lejlighed. Sadlerne fra Terry er specielt trykaflastende med spændingsreducerende fordybninger og skridsikre, vandtætte overflader.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Et nyt sæde giver bedre komfort

Man kunne godt føle sig foranlediget til at tro, at en blød sadel på cyklen er det bedste. Men det vigtigste er tværtimod, at du bliver støttet de rigtige steder, uden at sædet kommer i vejen for benene. Det er faktisk lidt ligesom at vælge en ny seng – der skal være støtte de rigtige steder, så din krop bliver aflastet så meget som muligt.

Eksperterne inden for ergonomi og siddekomfort

Terry har et mål om at få flere op på sadlen og ude at køre på cyklen. De arbejder på at øge komforten og støtten under kørsel. Et traditionelt sæde kan sammenpresse kontaktområdet mellem sæde og bækkenparti, hvilket fører til følelsesløshed på grund af mangel på blodtilstrømning. Men sadlerne fra Terry er udviklet på basis af den seneste teknologi af sensormåling og er specielt designet til at lette de forskellige sammenklemninger, der optræder hos mænd og kvinder. Alle deres sæder gennemgår videnskabelige tests for at komme frem til det bedste produkt. Sadlerne er skabt af skum og gel af høj kvalitet, som giver lindring og modvirker friktion. Terry Figura GTC Gel MaxSadlernes lige overflade med centerkanal giver dig optimal komfort ved at fordele presset jævnt henover sædet, så du undgår gnidninger og smertefulde tryk. Sæderne findes i to bredder, der passer til anatomien hos hhv. kvinder og mænd. Mærket har ikke bare udviklet sadler til at opnå den bedste siddekomfort; de har også undersøgt de forskellige siddepositioner, som cyklister almindeligvis tager under en køretur, og tager disse betragtninger med for at producere sadler, der skaber den bedste kontakt mellem kroppen og cyklen. Sadlens design følger de naturlige former af kroppen i dens bevægelser, og en centerkanal, som er brandets varemærke, aflaster de mest følsomme områder, mens du kører. Generelt siger man, at ved bykørsel og hverdagstransportering, hvor en mere oprejst position ses på cyklen, kræves en bred sadel, hvorimod langdistancekørsel og højere hastigheder, hvor kroppen læner sig mere forover, kræver en mere snæver sadel. Terry har sæder til langdistance, citybiking, fitness og mountainbiking. Sæderne er også nemme at montere og passer til næsten alle slags cykler. Deres vandtætte overflade og holdbare materiale sikrer en lang levetid under al slags vind og vejr. Og så producerer de også regnslag til sædet, som du også kan finde her på Bikester. Mangler du også en cykelkurv eller nye dæk? Så kig en gang på nogle af vores andre sider her på webshoppen!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes