Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Op til 20% rabat - Klassiske Citybikes fra Creme

tern

16 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
tern cykel
tern

tern bicycles: Til bymennesker

Mærkenavnet tern stammer fra en lette, let fugl; nemlig ternen. Denne lille fugl indgår partnerskab for livet og har verdensrekorden for den længste fuglevandring. tern stræber efter at ændre måden, hvorpå mennesket bevæger sig fremad. terns foldecykler besidder alle de egenskaber, man finder i almindelige cykler, men kan samtidig foldes sammen på 10 sekunder og medbringes overalt.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Fold dig ud på vejene

Du har garanteret set en smart lille foldecykel i toget eller på en cykelsti. De er efterhånden blevet mere og mere populære som en praktisk løsning til billig og nem transport i hverdagen. De er perfekte til dig, der bor i byen, bruger offentlig transport eller gerne vil have en let og transportabel cykel. En foldecykel kan bæres op og ned ad trapper, med rundt på gaden og kan endda tages med i en bil. Her på Bikester vil vi gerne gøre det så nemt som muligt at inkorporere en cykel i din daglige omgang, så derfor har vi valgt at føre de bedste foldecykler af høj kvalitet.

Til den alsidige pendler

Før du køber en foldecykel, så spørg dig selv, hvad du skal bruge den til. Skal du bruge mere tid på at transportere den end at cykle på den? Så kan det være en god idé at lede efter en med en lille ramme og små hjul. Skal du derimod bruge mere tid på at cykle på den end at transportere den, så bør du finde en, som har et størrelsesforhold så tæt på en ”normal” cykel som muligt.tern Link C8 Udvalget af cykler fra tern her på siden byder på alt fra 20- til 27,5-tommers hjul. Mærket har desuden også foldbare e-cykler, som giver alle brugere chancen for at køre cykel. Der hvor tern foldecykler adskiller sig fra andre producenter af foldecykler, er, at de stræber efter at give dig den samme køreglæde som ved en almindelig cykel. Det betyder, at du kan finde foldecykler med op til 27,5-tommers hjul fra mærket her på Bikester, hvilket gør det ligeså let at køre ved højere hastigheder som ved en traditionel cykel. De fleste foldecykler på markedet har også meget få gear, som både afspejler hensynet til cyklens vægt og størrelse. Men tern laver cykler med op til 27 gear for at effektivisere din kørsel uden at gå på kompromis med vægt eller størrelse. De her cykler er også skabt med et innovativt foldesystem, som gør at du kan klappe cyklen sammen på bare 10 sekunder! Hvis du vil have en foldecykel i luksusklassen med fremragende design og kraft, så er det på denne side, du skal satse. Mangler du også batterier, cykelopbevaring, monteringsdele eller en god lås? Så tag et kig på nogle af de hundreder af andre varer, som vi har på lager!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!