Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
TATZE
Pedaler til mountainbike lavet i titanium og med godt klik for et bedre træd med pedalerne.

TATZE

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
TATZE MTB TWO-FACE Flade / SPD-pedaler
TATZE MTB TWO-FACE Flade / SPD-pedaler
TATZE
MTB TWO-FACE Flade / SPD-pedaler
Vejl. udsalgspris 1.179 DKK 819 DKK
gratis forsendelse
- 30 %
TATZE MTB MC-FLY SPD pedaler Titanium
TATZE MTB MC-FLY SPD pedaler Titanium
TATZE
MTB MC-FLY SPD pedaler Titanium
Vejl. udsalgspris 1.699 DKK 1.009 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
- 40 %

Sig hej til en pedal-revolution

Det østrigske firma TATZE har sagt farvel til traditionerne. Grundlæggeren Armin Hofreiter er gammel triatlet, som efter mange år i pedalerne ønskede at prøve kræfter med nye og ubetrådte veje. Dette førte ham på ujævnt terræn, som pludseligt krævede noget helt andet, end han var vandt til. Det var her, han fik idéen til en ny pedal, som kunne holde til eventyr væk fra de velkendte veje. TATZE MTB MC-FLY SPDSvaret blev TATZE og et helt nyt pedalsystem, som skulle vise sig at blive en banebrydende opfindelse.

Større fleksibilitet og kontaktflade

Hvis du ikke ønsker at have et fast kontaktpunkt som med klikløse pedaler, men samtidigt ikke vil gå af med deres effektivitet og definerede position til fødderne, så har du fundet pedalen, som vil blive din tro følgesvend. TATZE-pedalerne giver dig kombinationen fra to verdener. Disse potente pedaler er integrerede i deres egen krankarm, hvilket betyder, at de kan laves utroligt tynde. De er helt ned til 3 mm tykke ved kanten og 9 mm omkring kranken. De tynde pedaler øger afstanden mellem dig og terrænet, hvilket giver din mulighed for at afsøge hidtil ubetrådte skove og kuperet terræn.

Ultra lette, tynde og effektive pedaler

Her hos Bikester.dk er vi eksperter i cykler, og vi brænder for, at du får den ultimative oplevelse, hver gang du sætter dig i pedalerne. Vi ved derfor også, at hvis du elsker adrenalin og eventyr på ujævnt underlag, så har du brug for cykeldele, som kan leve op til dine høje krav. Derfor er vi stolte af at give dig muligheden for at tage på eventyr med disse lette, tynde og holdbare pedaler under fødderne. Du får pedaler som i aluminiumsversionen vejer helt ned til 85 gram per pedal, 100 gram i titanium og 150 gram i stål. Du får ikke bare større bevægelsesfrihed, men slipper for unødig vægt.