Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Trendy innovation – Cykler fra førende brands

Tatonka

70 Produkter
Tatonka
Tatonka

Tatonka

Den i Bayern beliggende virksomhed Tatonka er kendt for sine eminente outdoorprodukter i 35 lande. På grund af bisonoksen i varemærket kunne man forledes til at tro, at der her var tale om et amerikansk brand, men rødderne ligger faktisk i Tyskland. Tatonka ser sig selv som værende forpligtet til at drive forretning på en fair og omverdensbevidst måde. Siden 2011 har alle Tatonkas produktionsfaciliteter derfor været drevet i overensstemmelse den verdenskendte arbejdsmiljøstandard SA8000. Unikt i outdoorbranchen er også programmet ”Open Factory”: En gang om ugen gør Tatonka det muligt for alle interesserede at besigtige produktionsforholdene på fabrikken i Vietnam.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Totonka - Innovation sportsbeklædning

Tatonka er skabt til dig der elsker det aktive liv. Mærket Tatonka er tysk Grundighed, når det er bedst. Dette familie ejede firma er i stand til at skabe helt nye standarder for, hvad udstyr og tøj til et aktivt udendørs liv skal kunne holde til og være. Tatonka lægger både vægt på kvaliteten og designet og med evnerne til levere den høje kvalitet til meget fordelagtige priser, er det et mærke, vi er meget stolte over at kunne præsentere for vores mange kunder. Vi bygger vores succes på glade og tilfredse kunder, og tilbagemeldinger fra kunder der har erhvervet sig dette mærke igennem os, har overbevist os om, at dette er et mærke, vi kan være stolte af at forhandle. Tatonka Online Shop

Slidstyrke og funktionalitet

Det er Tatonkas evne til at kombinere slidstyrke og funktionalitet med de fede designs, der har gjort dem til et firma, man lægger mærke til på verdensplan. Er du til det aktive udendørs liv, er dette et mærke, vi er meget stolte af at præsentere. Hos Bikester har vi alle årene satset på kvalitet, og det er da også derfor, vi har valgt at indlede et samarbejde med dette mærke. Vores gode personlige kontakter til firmaet betyder, at vi kan tilbyde den høje kvalitet til lave priser. Når kvalitetsvarer kommer til disse priser, er der ingen grund til at nøjes med andet end det bedste på markedet. Det er netop hvad du får, når du vælger Tatonka.

Nye løsninger der skaber nye standarder

Det er deres evne til at skabe nye løsninger og kombinere dem med den faste høje kvalitet, der har gjort dem til et mærke, man ikke kommer udenom, hvis man er til det aktive udendørs liv. Hos Bikester er vi mest til cykler, men selvom dette mærke tilbyder mange andre facetter end cykeludstyr, er det alligevel et mærke, vi har valgt at tage med på vores spændende hjemmeside, der samler de mange tråde, der er i branchen for udstyr til det aktive liv. Igennem årene har dette firma skabt et effektivt produktionsapparat, der betyder, at de kan tilbyde markedets højeste kvalitet til meget fordelagtige priser. Det er to komponenter, vi kan forstå hos Bikester, og med vores fordelagtige samarbejdsaftaler med dette firma, er vi den forhandler du har ledt efter, hvis du ønsker mest muligt kvalitet for dine penge.

De mange muligheder betyder, at du kan vælge meget frit

De mange muligheder der er hos Tatonka, betyder at du kan vælge meget frit imellem lækre produkter af dette mærke. Den store valgfrihed sikrer, at du kan finde produkter, der helt og holdent svarer dine ønsker og behov. Da dette firma er i stand til at levere en ensartet og høj kvalitet, er du sikret et godt produkt, der både er slidstærkt og passer 100 procent til at bevæge sig frit og godt i. Vi ser gerne, at du betragter os som en sparringspartner på dit aktive liv, der kan hjælpe dig til at finde frem til den helt rette løsning for dig, og at du får mest muligt ud af din investering.

Tatonka leverer varen

Dette er et firma der er i stand til at levere produkter, der er mere end blot i orden ned til mindste detalje. Med de priser vi kan tilbyde på denne høje kvalitet, er der ingen grund til at vælge andet end det bedste, du kan få. Det er et mærke, vi ofte anbefaler til vores kunder, fordi det kombinerer den rette pris, med markedets højeste kvalitetsniveau. På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt klikke rundt imellem de mange produkter, vi tilbyder fra dette mærke. Vi har igennem årene skabt branchens bedste hjemmeside, der gør det let og enkelt at danne sig et overblik over de mange muligheder, der er. En ting er sikkert, når du handler med os fra Bikester, så er du sikret kvalitetsprodukter til priser, der giver vores konkurrenter baghjul.

Tjek de mange lækre designs på vores hjemmeside

Vores hjemmeisde er stedet, hvor du kan danne dig et overblik over dine muligheder. Vi er stolte af at præsentere en let og overskuelig side, der gør det enkelt at danne sig et overblik over de mange muligheder der er i branchen for udstyr og tøj til det aktive liv. Vores store erfaring med internethandel betyder, at vi den dag i dag kan tilbyde dig en hjemmeside, der gør det til en fornøjelse at sætte sig ind i dine muligheder. Det er let at danne sig et overblik på selve siden, men er du alligevel usikker på, hvilket produkt der bedst svarer dine ønsker og behov, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre mere.

Hør mere om Tatonka

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre om dine muligheder med dette mærke. Vi sidder klar til at give råd og vejledning og igennem en god kommunikation, sikrer vi, at du ved hvad der er at vide om mærket, og at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Samtidig kan vi fortælle dig om de mange spændende tiltag, der kommer fra Tatonka og vejlede på en måde, der sikrer, at vi i fællesskab finder frem til den optimale løsning for dig! Vores kundeservice er til for dig, og uanset hvilket produkt du er ude efter, er du velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi ser meget frem til at høre fra dig, og levere et produkt, som både du og vi kan være stolte af!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes