Online cykelhandler

NEO 2T Smart Træner

ID: 1099751

9.659 DKK
9.229 DKK null
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

Tacx NEO 2T Smart Træner

NEO 2 Smart er blevet udstyret med et forbedret og hurtigere chipset, som giver en mere jævn og responsiv styring af NEO-motoren. Dette resulterer i en mere støjsvag indendørs cykeloplevelse og baner vejen for nye funktioner. Med den nye funktion til analyse af pedalslag kan kraftfordelingen og ydeevnen forbedres. Der er blevet tilføjet en detektionssensor, så cykeltræneren kan måle den nøjagtige position af begge ben.

De velkendte funktioner fra NEO Smart er stadig tilgængelige. Som Road Feel, hvormed du kan opleve den vibrerende følelse af at køre på brosten, grus og mange andre vejbelægninger (i Tacx Films og Zwift). Og denne spændende følelse af at accelerere til en nedstigning efter at have nået toppen af et bjerg simuleres med Descent Simulation. Ligesom NEO er den udstyret med dynamisk inerti. I modsætning til et svinghjuls massetræghed kompenserer den dynamiske træghed for vægt, hastighed og hældningsvinkel, hvilket forbedrer køreoplevelsen betydeligt. Med de isokoniske og isotoniske træningstilstande træner du med en fast kraft eller hastighed for at forbedre dit pedalspring. Disse funktioner er tilgængelige gratis i Tacx Utility App.

Denne træner er udstyret med den samme kraftfulde modstandsenhed som NEO, kan simulere stigninger på op til 25 % og sprinter op til 2200 watt. Det, der adskiller NEO-serien fra andre træningsmaskiner, er den maksimale modstand, når du cykler ved lave hastigheder, små gear og meget stejle stigninger. Gør det muligt at simulere realistiske stigninger i bakker. En af de største fordele er, at der ikke kræves vedligeholdelse eller kalibrering. I modsætning til alle andre indendørs træningsmaskiner og direkte drev er der ingen fysiske transmissioner (som f.eks. en rem) eller andre interne eller eksterne faktorer, der påvirker effektmålingen. Den måler nøjagtigt din effekt over hele driftsområdet inden for 1% og sikrer, at dataene er nøjagtige og pålidelige.

NEO 2 Smart er en fuldt interaktiv Smart-Trainer. Den måler hastighed, kadence og ydeevne og kan styres af Tacx- og tredjepartsprogrammer. Denne træner kræver ikke en ekstern energikilde, da den genererer energi gennem cyklens bevægelse. Så du kan træne hvor som helst, f.eks. på ferien eller i en træningslejr! Rammen tillader nogle få graders bevægelse til venstre og højre under cykling, så den følger kroppens naturlige bevægelser og forbedrer køreoplevelsen. Rammen kan nemt foldes sammen til en lille størrelse. Når den er foldet sammen, fungerer benene som håndtag, så den er let at transportere. Ved at forsyne denne direkte træner med ekstra akseladaptere er akselkompatibiliteten blevet væsentligt forøget.

Detaljer

  • passende kassetter: Shimano og SRAM: 8- til 11-speed, Campagnolo friløb sælges separat
  • Egnede aksler: landevejscykel 130 mm, MTB 135 mm, 142x12mm, 148x12 mm
  • Trådløse forbindelser: Bluetooth og ANT+
  • Svinghjul: Dynamisk inerti
  • Massetræghed: Variabel op til 125 kg
  • Strømforsyning: 110-240 V
  • Kontrol: interaktiv

Funktioner

Tilsigtet brug
Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Endurance
Design
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system: Motorbremse
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Front wheel support included
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2022
Produktnummer
1099751

Video

Kundeanmeldelser

5.0
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
4
Ryd alle filtre
Tacx NEO 2T Smart Træner
Steven
super
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Fungerer godt, gør de nødvendige simuleringer meget godt. Dette er mere end bare en cykeltræner med variabel modstand. Han kan også simulere overfladen (såsom sten eller planker som en overflade, så der mærkes svage vibrationer i cyklen).
06.05.2021
Tacx NEO 2T Smart Træner
andre
tacx er godt til træning👍👍
Oversat fra Tysk Til originalen
Super levering på trods af jul og Corona
23.01.2021
Tacx NEO 2T Smart Træner
Nitin
Meget godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget godt. og hurtigere levering
23.01.2021
Tacx NEO 2T Smart Træner
Flo
Tacx
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig! tak
08.01.2021