Online cykelhandler
Bliv i sadlen | Kør ind i efteråret med et smil

FLUX 2 Smart Træner

ID: 1099754

5.939 DKK
5.729 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

Tacx FLUX 2 Smart Træner

FLUX 2 Smart er baseret på den populære FLUX Smart. Sammenlignet med sin forgænger er den udstyret med en større og kraftigere modstandsenhed og et tungere svinghjul. Dette øger simuleringsbåndbredden, køreoplevelsen bliver bedre og effektmålingen mere præcis.

Det er muligt at simulere gradienter på op til 16 % på en realistisk måde. Kun med pålidelige, præcise og konsekvente resultatmålinger kan du måle dine resultater og fremskridt. Det er det, Flux 2 Smart er designet til. Den måler din effekt med en nøjagtighed på 2,5 %. En kraftigere modstandsenhed kombineret med et større svinghjul forbedrer Flux 2 Smart's følelse og respons. Disse forbedringer gør, at denne Smart-Trainer føles endnu mere som at køre på rigtige veje og stier. Flux 2 Smart minimerer vibrationer og støj til det absolutte minimum. Derfor er det den mest støjsvage svinghjulscykeltræner, du kan købe.

Udstyring af FLUX 2 Smart med ekstra akseladaptere har øget akselkompatibiliteten betydeligt.

Takket være den intelligente elektronik i denne cykeltræner kan du træne selvstændigt uden software. Den fungerer med en progressiv effektkurve. Modstanden øges gradvist, efterhånden som du kører. Præcis simulering af kørsel på en flad vej. Intuitive LED-lys giver en visuel bekræftelse, når træneren er tændt og forbundet til en enhed via ANT+ eller Bluetooth.

Denne træner er stabil nok til de mest krævende træningssessioner. Dette sikrer maksimal holdbarhed. Det store fodaftryk sikrer maksimal stabilitet, og de holdbare materialer giver den kvalitet, du forventer. Udforsk verden med Tacx-film, kør gennem de virtuelle verdener i Zwift, eller træn med andre populære træningsapps. Få et indtryk af mulighederne med denne video.

Detaljer

  • egnede aksler: landevejscykel 130 mm, MTB 135 mm, 142x12 mm og 148x12 mm
  • passende kassetter: Shimano og SRAM: 8- til 11-speed, Campagnolo friløb sælges separat
  • forbedret kørefornemmelse og bedre specifikationer, velegnet til cykler med bagskifter med langt bur
  • Massetræghed 32 kg
  • Interaktiv kontrol
  • Bluetooth og ANT+
  • Max. Modstand 2000 W.

Funktioner

Tilsigtet brug
Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon
Design
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system: Andet bremsesystemmodstandsindstilling: Elektronisk
Ramme
mål (L x B x H): 670 x 650 x 470
Svinghjul
Vægt: 7.6 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Flux 2 Smart, quick release aksler direkte drev 142 x 12 mm, månedligt abonnement på Tacx software Premium, quick release til landevejscykler og mountainbikes (5 mm), WITHOUDEN KASSETTE
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2022
Produktnummer
1099754

Video

Kundeanmeldelser

4.7
3 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
2
Ryd alle filtre
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Rainer
Tacx Flux 2
Oversat fra Tysk Til originalen
Træner fungerer fint for mig med Bluetooth på iPad og MacBook, men ANT + på MacBook er ustabil. Måske er det også donglen eller den gamle MacBook, så intet punkfradrag (træner via Bluetooth og puls via ANT + på MacBook fungerer godt). Da jeg allerede har en Garmin Fenix, er integrationen af Taxc og Garmin perfekt for mig at have alle mine aktiviteter sammen. Præstationsmålingen svarer til min kropsfølelse fra 25 års træningserfaring, jeg har ikke lavet en sammenligning med pedaler. Tacx-filmene er også godt klaret, du skal tænke over, om det er værd 10 € om måneden. Du kan bruge appen til at oprette dine egne træningskurser gratis. I tilfælde af intervaller (f.eks. HIT) forsinkes ydeevnen med ca. 5 sekunder. Jeg har ingen sammenligning med andre smarte trænere, men jeg blev vant til det hurtigt. Støjniveauet er også ok, hvis du træner i et lukket rum forstyrrer du ikke andre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og håber, at træneren fungerer lige så pålideligt som min gamle Tacx Basic ...
19.02.2021
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Emilio José Linaza
Vurdering
Oversat fra Spansk Til originalen
Rulle
19.02.2021
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Bernd
Godt alternativ til at køre udenfor
Oversat fra Tysk Til originalen
For mig er Tax Flux 2 Smart Trainer et godt alternativ til at køre min cykel udendørs. Enheden er kompakt, svinghjulet har en god vægt, så de lodrette målere føles godt. Jeg finder det dog lidt wobbly, når du sprinter. Ellers tommelfinger op!
31.12.2020