Online cykel shop – Bikester
Anvend koden ”dhb20“ på alle dhb-produkter
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Tacx FLUX 2 Smart Træner

ID: 1099754

Vejl. udsalgspris 5.939 DKK
5.339 DKK
- 10 %
Inkl. moms., gratis forsendelse

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Ikke tilgængelig online

I korte træk

modstandsindstilling
modstandsindstilling
Elektronisk

Beskrivelse af

Tacx FLUX 2 Smart Træner

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Kraftfuld smart trainer til din indendørs træning
Med en realistisk fornemmelse og præcise præstationsdata tilbyder FLUX 2 Smart alt, hvad du har brug for til effektiv indendørs træning.

Præcist og pålideligt
Gem og analysér din præstation og dine fremskridt med pålidelige målinger. Dette omfatter effekt, hastighed og kadence, som måles med en nøjagtighed på op til 2,5 %.

Kraftfuld - selv under eksplosive sprints
Det perfekt koordinerede design og det store fodaftryk på FLUX 2 Smart trainer sikrer maksimal stabilitet med op til 2,000 watt, selv under de hurtigste sprints. Træd hårdt i pedalerne.

Bjergtræning i dine egne 4 vægge
Træn dine klatreevner selv i dårligt vejr eller gå om vinteren. Få mest muligt ud af din træning i bjergene med realistiske simulerede stigninger på op til 16 %.

Realistisk køreoplevelse
Svinghjulet på 7,6 kg skaber en realistisk køreoplevelse og giver en god reaktionsevne. Selv om du træner indendørs, vil du føle, at du kører på landevejen. Se selv.

Ekstremt glat og støjsvag
Denne træner med direkte drev er designet med særlig opmærksomhed på at reducere vibrationer og støj til et absolut minimum. Det gør FLUX 2 Smart til en af de mest støjsvage træningsmaskiner på markedet.

Kompatibel med mange aksler
Træneren leveres med ekstra akseladaptere for at forbedre akselkompatibiliteten betydeligt. Træneren er kompatibel med 142 x 12 mm og 148 x 12 mm aksler fra fabrikken.

Kompatibel med Zwift og Trainerroad
FLUX 2 Smart bruger BLUETOOTH Smart-teknologi og ANT+ FE-C-protokollen til kommunikation. Det gør den kompatibel med mange populære træningsapps som TrainerRoad og Zwift.

Kan også anvendes autonomt
Træneren kan også bruges i autonom tilstand. Når den ikke er tilsluttet, simulerer den kørsel på en flad vej. Jo hurtigere du kører, jo større er modstanden.

Kompatibel med flere enheder
Tilslut FLUX 2 Smart til flere enheder på samme tid for at udnytte Tacx-softwaren og også registrere din præstation med din Garmin-cykelcomputer.

Flere træningsvideoer - Mere sjov under ridning
Udnyt et bibliotek med mere end 100 videoer af høj kvalitet af rigtige ruter, hvor du kan bestige de stejle bjerge i Alperne eller køre langs Milanos brostensbelagte gader.

Tacx-træningsplaner til dine mål
Brug de strukturerede træningsplaner, der er udviklet til dit fitnessniveau, til at nå dine mål. Konkurrer mod rigtige modstandere, upload GPS-data, eller brug strålende 3D-kort, mens du kører.

Opmærksomhed! En kassette er IKKE inkluderet i leveringsomfanget!

Detaljer

  • egnede aksler: landevejscykel 130 mm, MTB 135 mm, 142x12 mm og 148x12 mm
  • passende kassetter: Shimano og SRAM: 8- til 11-speed, Campagnolo friløb sælges separat
  • forbedret kørefornemmelse og bedre specifikationer, velegnet til cykler med bagskifter med langt bur
  • Massetræghed 32 kg
  • Interaktiv kontrol
  • Bluetooth og ANT+
  • Max. Modstand 2000 W.

Funktioner

Tilsigtet brug
Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Aero, Endurance
Vigtigste oplysninger
Design:
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system:
Andet bremsesystem
modstandsindstilling:
Elektronisk
Ramme
mål (L x B x H):
670 x 650 x 470
Svinghjul
Vægt:
7.6 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
Flux 2 Smart, quick release aksler direkte drev 142 x 12 mm, månedligt abonnement på Tacx software Premium, quick release til landevejscykler og mountainbikes (5 mm), WITHOUDEN KASSETTE
Energiforsyning
Stiktype:
EU-stik
Modelår
2022
Produktnummer
1099754
EAN
8714895058610

Video

Kundeanmeldelser

4.8
4 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
3
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Manuela
👍
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig og pålidelig levering 👌
27.01.2022
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Rainer
Tacx Flux 2
Oversat fra Tysk Til originalen
Træner fungerer fint for mig med Bluetooth på iPad og MacBook, men ANT + på MacBook er ustabil. Måske er det også donglen eller den gamle MacBook, så intet punkfradrag (træner via Bluetooth og puls via ANT + på MacBook fungerer godt). Da jeg allerede har en Garmin Fenix, er integrationen af Taxc og Garmin perfekt for mig at have alle mine aktiviteter sammen. Præstationsmålingen svarer til min kropsfølelse fra 25 års træningserfaring, jeg har ikke lavet en sammenligning med pedaler. Tacx-filmene er også godt klaret, du skal tænke over, om det er værd 10 € om måneden. Du kan bruge appen til at oprette dine egne træningskurser gratis. I tilfælde af intervaller (f.eks. HIT) forsinkes ydeevnen med ca. 5 sekunder. Jeg har ingen sammenligning med andre smarte trænere, men jeg blev vant til det hurtigt. Støjniveauet er også ok, hvis du træner i et lukket rum forstyrrer du ikke andre. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og håber, at træneren fungerer lige så pålideligt som min gamle Tacx Basic ...
11.02.2021
Tacx FLUX 2 Smart Træner
Emilio José Linaza
Vurdering
Oversat fra Spansk Til originalen
Rulle
11.02.2021