Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Supernova

77 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Så skal der lyses op

Man har hørt ordet før i forbindelse med vejrudsigter eller astronomiske analyser om universet og rummet. Men hos tyske Supernova er der kort og godt tale om cykellys, der guider dig frem på stier og underlag, når solen går ned. Firmanavnet har sin symbolske betydning fra netop en supernova, der er betegnelsen for tilstrækkeligt store stjernes definitive undergang – kort sagt en eksplosion, der lyser helt enormt op. Så her har vi under alle omstændigheder at gøre med et firma, der har noget med lys at gøre – og dermed kan du få et fantastisk godt kvalitetslys på den elskede tohjulede.

Det er lovpligtigt med lys på cyklen

Det er rigtig cool, at Supernova har valgt at kaste al deres passion og viden på cykellygter.Supernova E3 Tail Light 2 Dermed tager de et produkt, som har været anvendt i rigtig mange år, og designer det på en ny og tidssvarende måde. Det betyder også farvel til store upraktiske lygter med gammeldags batterier, der skader miljøet, og dermed goddag til en mere bæredygtig og innovativ løsning, som passer perfekt ind i tidens ånd. Her får du meget mere end blot lys på cyklen, for Supernova har også vundet adskillige design-awards. Når man ser på lygterne, er man solgt med det samme grundet de strømlinede og effektive lygter i højkvalitetsmaterialer.

Luksus indenfor cykelbelysning

Det er altid super lækkert at kunne montere noget belysning fra Supernova på cyklen. Ikke nok med at tingene virker i mange år, men du får samtidig også noget personligt tilbehør, der komplimenterer helheden. Det er LED-lys, der overholder alle krav og restriktioner, så du altid er helgarderet, når mørket falder på. Samtidig sikrer de smarte lithium-ion batterier, at lygterne kan genoplades - en løsning man lynhurtig kommer til at holde af. Derudover sørger uundværlige og eksklusive finesser for, at det bliver endnu mere ‘smooth’ at hoppe i sadlen og tænde for både for- og baglys – medmindre du vælger en dynamo. Lygterne viser også, hvornår det er tid til at lade op igen, og derudover kan de monteres på både hjelm, forgaffel, styr eller andre steder. Supernova er cykellys for feinschmeckere, der ønsker kvalitet samt et urbant look.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes