Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Supacaz – High Performance Cycling California Style
Den californiske virksomhed, som blev grundlagt i 2010, har sat sig for at bringe flere farver til hele verdens cykler. Virksomhedens farvestrålende styrbånd og barends er ikke blot iøjnefaldende, men også yderst funktionelle. Styrbånd fra Supacaz er særligt holdbare, støddæmpende og giver, takket være en skridsikker overflade, maksimal kontrol. Med Supacaz kan man give sin cykel et personligt præg, uden at tabe funktion.

Supacaz

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Supacaz Super Sticky Kush Galaxy Styretape, sort
Supacaz Super Sticky Kush Galaxy Styretape, sort sort
Supacaz
Super Sticky Kush Galaxy Styretape, sort
Vejl. udsalgspris 329 DKK 269 DKK
- 18 %
Supacaz Super Sticky Kush Galaxy Styretape med sorte endepropper, sort
Supacaz Super Sticky Kush Galaxy Styretape med sorte endepropper, sort sort
Supacaz
Super Sticky Kush Galaxy Styretape med sorte endepropper, sort
Vejl. udsalgspris 329 DKK 179 DKK
- 45 %
Supacaz Fly Cage Ano Flaskeholder Alu, blå
Supacaz Fly Cage Ano Flaskeholder Alu, blå blå
Supacaz
Fly Cage Ano Flaskeholder Alu, blå
Vejl. udsalgspris 199 DKK 99 DKK
Hurtig levering
- 50 %

Pust nyt liv i din cykel med produkter fra Supacaz

Vink farvel til trivielle farver og kedelige designs med de mange kvalitetsbevidste produkter fra Supacaz. På vores side har vi udelukkende samlet de bedste produkter fra den innovative leverandør. Produkterne vil alle bringe det bedste frem i dig og din cykel, så giv dig hen til sjove farver og inspirerende mønstre, næste gang du er på udkig efter udstyr til din cykel.

Sæt prikken over i’et med produkter fra det innovative mærke

Amerikanske Supacaz blev grundlagt i Californien i 2010 og har gennem de seneste år arbejdet på højtryk for at bringe flere farver, mønstre og designs i spil, når det kommer til cykelsportens spændende univers. Det har ledt til et stort udvalg af sjovt og idérigt udstyr og tilbehør til cykler, der uden tvivl vil sætte prikken over i’et på enhver cykelrytter og cykels udseende og ydre appeal. Bag mærket finder vi Anthony Sinyard, der mente, at det var tid til at tilføre cykelsporten samme smarte farver og designs, som dem, der ses i sportsgrene som surfing, skateboarding og snowboarding. Spol tiden frem til i dag, og vi har en hel kollektion af farverigt udstyr fra producenten. Supacaz Super Sticky KushI dag har virksomheden slået sig ned på flere internationale lokaliteter, hvoraf det er muligt at finde kontorer i USA, Japan og Taiwan. Samtidig har flere af de store og kendte cykelryttere fået øjnene op for det innovative mærke. Blandt andet har Peter Sagan og Alberto Contador haft udsmykket deres cykler med produkter fra den dygtige og innovative producent. Nu kan du gøre det samme med Bikesters store udvalg af tilbehør fra mærket.

Moderne designs med praktiske funktioner

På Bikester har vi samlet et væld af smarte styrbånd og farverige barends fra Supacaz, der ligger fænomenalt i dine hænder. Foruden produkternes moderne og innovative udseende, byder de på en række praktiske og uundværlige funktioner. For eksempel finder du styrbånd og barends med sjove motiver og i strålende farvekombinationer, hvor der i udformningen er lagt vægt på at give dig masser af komfort på cykelturene takket være de skridsikre og støddæmpende designs. Det betyder produkter, der ikke bare ser brandsmarte ud, de føles også rare og vil til hver en tid løfte din oplevelse til nye dimensioner, når du begiver dig afsted på din cykel. Så oplev forskellen med de mange kvalitetsprodukter fra Supacaz. Vi har samlet det hele på vores side, så du kun behøver lede ét sted, når du er på udkig efter nye, smarte dele til din cykel.