Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Sugoi

(96 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sugoi beklædning
Sugoi

SUGOI: Stræb efter det hinsides

Udholdende atleter kender SUGOI, der gennem flere år har været en af de mest kendte tekstilproducenter inden for uholdenshedssport. SUGOIs historie begyndte i 1987, da cykelrytteren David Hollands og den mode studerende Carol Prantner grundlagde firmaet i Vancouver. Deres første produkt var et sæt cykelbukser i høj kvalitet, hvilket på det tidspunkt, hvor de blev udgivet, ikke var til at finde på markedet. u201dSugoiu201d er japansk og betyder u201dutroligu201d. Og det er præcis dette SUGOIs designere bestandigt forsøger at leve op til.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Få en bedre cykeloplevelse med SUGOI cykeltøj

Når det handler om at få en så god cykeloplevelse som muligt, har vi på Bikester.dk samlet de mærker og produkter, som vi ved gør stor forskel. SUGOI er et af de mærker, der har mange forskellige tøjgenstande specielt udviklet til at optimere turen. Det cykeltøj, som SUGOI producerer, er både innovativt og stilfuldt, og det er et af de mest populære mærker på markedet. Her på Bikester kan du finde mange af denne virksomheds produkter, og alle cyklister kan finde noget, der passer.

Smart funktionelt tøj fra top til tå

Vil du være sikker på at få kvalitet og funktionelt tøj, som holder, hvad det lover, bør du tage et kig på SUGOI’s sortiment. Der er faktisk alle former for tøj til cyklisten, hvilket betyder alt fra sokker og hatte til shorts og jakker. Så du kan klæde dig på fra top til tå med tøj fra mærket SUGOI. Ved at købe tøj fra samme mærke, er det nogle gange lettere at kombinere disse, plus det er nemmere at huske, hvordan man bedst passer på tøjet og bruger det. Så SUGOI har alle typer af funktionelt tøj til cyklister, som ikke behøver ikke lede andre steder for at finde, hvad du har brug for. Udover tøj til cyklister har mærket også funktionelt tøj til løbere og triatlonudøvere. Teknologien bag tøjet er udviklet til at kunne hjælpe atleter i forskellige sportsgrene til at få mest muligt ud af deres træning. SUGOI er en virksomhed, der konstant leverer nyheder og tilbyder det bedste på markedet. Her på vores hjemmeside kan du finde meget af SUGOI’s stilfulde og funktionelle tøj, såsom:
  • Jakker
  • Strømpebukser
  • Cykelbukser
  • Shorts
  • Triatlontøj
  • Handsker
For at kunne køre så hurtigt som muligt og opnå en så lille vindmodstand som muligt, er det vigtigt at anvende passende tøj, men dette er ikke det eneste kriterie, for at få det til at gå hurtigere. Det er også vigtigt, at tøjet er lavet af et bestemt materiale, og at det er både åndbart og holder dig varm eller kølig, mens du cykler. Dette er SUGOI selvfølgelig meget opmærksom på og satser derfor en masse på forskning. Selvom det kan føles, som om den ultimative funktion af produktet allerede er opnået, har erfaring og tiden vist, at det altid er muligt at forbedre dette. For det utrænede øje kan der ikke være meget forskel i tøj og beklædningsgenstande, men for dem, der bruger det og virkelig udfordrer dem selv, er forskellen normalt større. Når det kommer til hastighedssportsgrene kan det være et spørgsmål om sekunder og minutter i sidste ende. Derfor er det vigtigt, at tøjet holder rytteren i en så balanceret tilstand som muligt under kørslen. Sugoi Online Shop

Fantastiske SUGOI!

Selv om virksomheden er canadisk, har de taget det japanske ord "Sugoi", som betyder "utroligt" eller "fantastisk". Da virksomheden startede i 1987, solgte de mest funktionelt tøj fremstillet i Japan eller Europa. Dette fik cykelrytter David Hollands og modestuderende Carol Prantner til at beslutte sig for at opstarte en produktion af denne type tøj i deres hjemland Canada. De første produkter, som firmaet satsede på var cykelshorts, fordi de mente, at disse ikke kunne fås lokalt, og at der var en masse at gøre indenfor udviklingen af funktionelle og stilfulde cykelshorts. Så snart de kom på markedet, var der stor interesse fra både atleter og konkurrenter. Det var disse beklædningsgenstande, der var starten på den succes, som firmaet har opnået i dag. I dag producerer SUGOI hundredvis af forskellige produkter til aktive sportsfolk, og kan nu tilbyde alt det, du har brug for til din løbe- eller cykeltur.

SUGOI holder dig kølig

Det kan virke mærkeligt, men faktum er, at det nogle gange kan betale sig at tage mere på og ikke tage tøj af, når du ønsker at køle ned. I hvert fald hvis det er SUGOI’s IceFil klæder, vi taler om. Ved hjælp af den såkaldte køleteknik har SUGOI udviklet arm-, knæ- og benkølere, samt hætter, skjorter og shorts, som nedkøler kroppen effektivt. Dette tøj er afgørende, når der udøves sport i varme temperaturer, eller når man ved, at man bliver overophedet ved intensiv træning. For at du ikke skal tage fejl af hvilket tøj, der er til at holde dig varm, og hvilket, der er egnet til at køle ned, er det sidstnævnte hvidt som sne, hvilket gør det lettere at forbinde med kulde. SUGOI overlader intet til tilfældighederne og arbejder konstant på at komme op med endnu mere revolutionerende løsninger, så du kan cykle eller løbe uden besvær. .

Ikke kun for hastighedsentusiaster

Selvom en masse af det tøj, SUGOI producerer, er rettet mod cykelarrangementer, hvor hastigheden er det vigtigste, er der også andre typer tøj, der passer til cykler i en mere traditionel forstand, hvor det vigtigste er at komme fra A til B, eller at opdage nye spændende stier i skoven og marker. Der er således mange nyttige beklædningsgenstande til denne type cyklist. Tjek gerne vores brede udvalg af SUGOI produkter her på Bikester.dk. Her kan alle typer cyklister finde stilfuldt og funktionelt tøj, der passer. Skulle du fortryde dit køb, har du 100 dages åbent køb hos os. På denne måde er det nemt at bestille og prøve tøj, der ser interessant ud. Passer det ikke, skal du ikke tøve med at skifte til en anden størrelse eller model, eller du kan få dine penge tilbage.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling