Online cykelhandler

Stages Bike SB20 Smart cykel

ID: 1253613

22.309 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel

Stages omfattende knowhow som producent af indendørs cykler er kombineret med deres unikke cykel-DNA og træningsekspertise. SB20 Smart Bike's ubegrænsede tilslutningsmuligheder med indendørs cykelplatforme, herunder ZWIFT, Trainer Road og mange flere, samt fremragende køreegenskaber sikrer ren køreglæde og effektive træningssessioner.

SB20 Smart Bike er designet af Stages indendørs og udendørs eksperter og er udstyret med et avanceret rammesystem, der giver uovertruffen stabilitet og holdbarhed, og mange funktioner, der giver en revolutionerende køreoplevelse.

Det vedligeholdelsesfrie drivsystem med kulfiberteknologi sikrer næsten lydløs drift, selv ved høje modstande. Kompromisløse justeringsfunktioner og en funktionalitet, der ligger over gennemsnittet, giver en træningsoplevelse i topklasse.

Rigtig cykelfornemmelse.
Fremragende køreegenskaber for en kompromisløs køreoplevelse. Hjertet i SB20 Smart Bike er en jævn, lydløs elektronisk modstandsenhed, der giver op til 3000 watt med en fantastisk realistisk vejfornemmelse helt ned til hvert elektronisk gearskifte. Et overdimensioneret svinghjul gør, at opstigning, acceleration og udkørsel føles helt perfekt.

Ubegrænset tilslutningsmulighed.
SB20 Smart Bike er optimeret til de mest populære platforme til indendørs cykling, herunder Zwift, Trainer Road, Sufferfest og mange flere, med ANT+ og Bluetooth-tilslutning til alle kontrolfunktioner.

Kraft i verdensklasse.
Nøjagtig effektmåling via en dobbeltsidet Stages Power-måler. Stages Power-måleren måler præstationsdata pålideligt og præcist, reelt og i Watopia-verdenen - flere Tour de France-sejre taler for det.

Fremtiden begynder nu.
SB20 Smart Bike-bremsekapper har elektroniske gearskifteknapper og separate ‘"sprint"’-knapper. Kørere kan tilpasse funktionen af hver enkelt knap og vælge mellem flere virtuelle drivlinier, der simulerer en række populære cykelopsætninger. Og med funktionelle bremsehåndtag og styreknapper er SB20 Smart Bike klar til udviklingen af indendørs cykling.

Detaljer

  • Drev med porte kulstofdrev kulfiberbælte
  • Effektmåling via trin power lr (powermeter på begge sider)
  • Målingsnøjagtighed: +/- 1.5%.
  • Maks. effekt 2200 watt ved 130 omdrejninger pr. minut
  • Q-faktor 157mm
  • Ideel kropsstørrelse: 1,47m til 2,08m
  • Max. førerens vægt: 158 kg
  • Positionsindstillingerne (stak/udstrækning, sadelhøjde og sadelposition) kan overføres direkte fra udendørscyklen til sb20 smart bike
  • Max. 25 % virtuelle stigninger (på zwift)
  • To flaskeholdere, to usb-porte, to hylder til smartphones og tablets.

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Triathlon, Endurance
Design
Direkte tilkobling
Rulletræner
Bremse system: Magnetbremsemodstandsindstilling: Elektronisk
Ramme
mål (L x B x H): 158 x 56Materiale: Aluminium
Svinghjul
Vægt: 62.5 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Stages Bike - SB20 Smart Bike, instruktionsmanual
Energiforsygning
Stiktype: EU-stik
Modelår
2021
Produktnummer
1253613

Kundeanmeldelser

4.5
8 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
2
5 Stjerner
5
Ryd alle filtre
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Frank
Scenecykel
Oversat fra Tysk Til originalen
Hurtig pålidelig levering
19.03.2021
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Chris Facto
SB20
Oversat fra Fransk Til originalen
Fremragende smart cykel
12.02.2021
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Michael
Meget solid smart cykel
Oversat fra Tysk Til originalen
SB20 er en ekstremt solid smart cykel, der er sjovt. Især køreoplevelsen er meget bedre end hvad jeg var vant til fra de smarte trænere. Knapperne alene er lidt små, og skifteprocessen er næsten fri for feedback. Derudover på grund af den høje svinghjulsmasse er ERG-tilstanden ikke så lydhør som med rulletrænere.
15.01.2021
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Simon Coulthard
Super Stages
Oversat fra Engelsk Til originalen
Jeg elsker denne cykel, og det samme gør resten af min familie. Det føles godt at ride og er meget godt bygget. Gearene fungerer godt sammen med Stages-appen. Det er virkelig nemt at justere, hvilket betyder, at min kone og søn også nyder lidt af Zwift og TrainerRoad. Bikester gjorde et godt stykke arbejde med at sende cyklen på trods af Coronavirus-pandemien og den blodige Brexit😤. En rigtig sjov og alsidig smart cykel, der ser flot ud og er strålende at køre.
12.02.2021
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Robert Hughes
Stages SM20 Smart Bike
Oversat fra Engelsk Til originalen
Stor smart cykel samlet. Nogle gange har problemer med at oprette forbindelse til Swift. Styrets justering er ikke så godt konstrueret som resten af cyklen og bevæger sig lidt, når den skubbes. Måske kunne signalet fra Bluetooth være stærkere.
26.12.2020
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Derek Biggerstaff
Meget dårlig app
Oversat fra Engelsk Til originalen
Denne cykel virker fremragende, bygget til at vare i lang tid og næsten vedligeholdelsesfri. Trinlink-appen er dog forfærdelig og ser ud til at være offline ofte. Hvis appen var lige så god som hardwaren, ville dette være en 5-stjernet anmeldelse.
26.12.2020
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Smart Indoor Bike
Stor indendørs cykel
Oversat fra Tysk Til originalen
Super hurtig levering. Artiklen ser meget værdifuld ud og meget stabil, funktionel, alle ønsker er opfyldt. Cyklen er meget let at justere for forskellige mennesker og kører meget glat. Den eneste downer. Stages-appen skal køre til geardisplayet, når Zwifting, da Zwift ikke kan vise det hele, og skifteprocessen ikke giver nogen feedback, f.eks. med andre indendørs cykler. Bundlinjen er en klar købsanbefaling til folk, der leder efter en smart cykel til Zwift & Co og ikke vil stole på et klassisk hjul.
08.09.2020
Stages Cycling Stages Bike SB20 Smart cykel
Patricia Hall
fantastisk
Oversat fra Engelsk Til originalen
Den bedste indendørscykel, jeg nogensinde har kørt, Ok, så den er ikke billig, men den er bygget til at vare, rolig og behagelig. Jeg kan godt lide de 3 sæt trin med lette moderate og intense gear plus, at den forbinder med min pulsmåler. Elsker det
28.07.2020