Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
SRAM XX1 Eagle
I 2012 sprang udviklerne hos den amerikanske gearproducent SRAM ud i et eksperiment og præsenterede den første XX1-gruppe til mountainbikes med 1x11 gear. Eksperimentet har vist sig at være umagen værd, og amerikanerne betragtes nu som pionerer når det kommer til enkeltklinge-drev. Med XX1 Eagle følger teamet nu op med et 12-speed gearsystem, som kan prale med et samlet oversættelsesspænd på hele 500 procent. Derudover er det også ca. 300 gram lettere sammenlignet med toklinge-drev. Takket være skarpe gearskift og hurtigere, mere præcise skift hjælper SRAM XX1 Eagle ikke kun passionerede enduro-ryttere.

SRAM XX1 Eagle

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • brun
  • guldfarvet
  • farverig

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SRAM XX1 Eagle Kæde 12-trins, farverig
SRAM XX1 Eagle Kæde 12-trins, farverig
SRAM
XX1 Eagle Kæde 12-trins, farverig
Vejl. udsalgspris 739 DKK 569 DKK
  • Versioner: 126 Links
Hurtig levering
- 23 %
UDSALG
SRAM X-Sync og bur Pulleyhjul til XX1 Eagle-gear, guld
SRAM X-Sync og bur Pulleyhjul til XX1 Eagle-gear, guld
SRAM
X-Sync og bur Pulleyhjul til XX1 Eagle-gear, guld
Vejl. udsalgspris 799 DKK 589 DKK
Hurtig levering
- 26 %
UDSALG
SRAM XX1 Eagle Kæde 12-trins, brun
SRAM XX1 Eagle Kæde 12-trins, brun
SRAM
XX1 Eagle Kæde 12-trins, brun
Vejl. udsalgspris 739 DKK 599 DKK
  • Versioner: 126 Links
Hurtig levering
- 18 %
UDSALG

Et gearingssystem du aldrig vil gå ned på

Der er rosende ord fra alle sider, når det drejer sig om produkter fra SRAM. Siden 1987 har mærket fra USA specialiseret sig i gearsystemer. Man elsker at være med helt i top, hvor medaljer vindes, og TV-transmitterede cykelløb vises. Men mærket tilgodeser også mange andre niveauer, for alle har ret til at fornøje sig med gear i bedste kvalitet. Den er vi med på hos Bikester, og derfor finder du en masse populære serier fra det amerikanske mærke. SRAM XX1 EagleDet er ikke altid velset at rangliste ting, men det giver nu engang et ærligt og realistisk overblik. Man gør det også selv hos SRAM. Firmaets elektroniske serier er toppen af cremen på alle parametre. Lige under den bedste serie, XX1 Eagle AXS, finder du SRAM XX1 Eagle. Den er godt nok ikke elektronisk, men den har så mange andre fordele. Her får du endnu en valgmulighed, som mønter sig specifikt på mountainbikes. Serien kan uden problemer begå sig på verdensniveau, men du kan også forkæle dig selv og din cykel med top gear til fritidsbrug. SRAM XX1 Eagle giver dig de bedste forudsætninger i gearingsprocesserne blandet andet takket være professionel ekspertise og premium-materialer.

Der venter dig gear-oplevelser af de helt store

Ikke nok med at du får de drønstærke komponenter fra XX1-linjen, du får oveni også Eagle-fordelene, som helt overordnet betyder minimalisme. Du slipper for irriterende forstyrrelser og kan i stedet nyde det mest rene gearskift. Let, simpelt og holdbart. Det er tilmed tre typiske kendeord for SRAM XX1 Eagle, som især er lavere i vægt sammenlignet med mange af mærkets andre serier. Bedre gear-performance skabes også gennem DUB-teknologien. Her tænker SRAM endnu engang ud af boksen ved at skabe en bedre interaktion mellem de vitale dele, som krank og klinge. Her mødes enkelthed, holdbarhed og stivhed i den mest effektive forening. SRAM XX1 Eagle er 12-speed i topklasse. Selv ved seriens kassetter går lethed igen. Naturligvis sammen med styrke. X-DOME-teknologien sørger nemlig for en nærmest ubrydelig kassette med præcision og lethed, så selv store og stærke ryttere kan klatre og bruge mere cykeltid på de højere kassetter. Æstetik og lydløshed er også en stor del af XX1 Eagle-serien – samt SRAM’s forskellige geargrupper i det hele taget. Det gælder også for seriens cykelkæder, der går for at være blandt nogle af de mest slidstærke i verden. Mange af dem kræver desuden intet værktøj ved montering takket være PowerLock, der lader dig montere og afmontere kæden med fingrene.