Online cykelhandler
Får jeg min pakke inden jul? Klik her for at få oplysninger om levering!

GX Eagle AXS Bagskifter 12-trins 52T, sort/grå

ID: 1431042

- 16 %
2.859 DKK
2.389 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort/grå
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse af

SRAM GX Eagle AXS Bagskifter 12-trins 52T, sort/grå (lunar)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Leveres ikke med SRAM-batteri - bestil separat varenr. 542629

Bagskifter skal gøre deres arbejde, uanset om det er op ad bakke under belastning eller på de sidste meter af en etape i et løb. GX Eagle AXS bagskifter giver dig alt det, du elsker ved AXS-komponenter. GX Eagle AXS bagskifteren er så smart, at den beskytter sig selv takket være sin utroligt robuste overbelastningskobling. Den er designet til at passe til en bred vifte af rytterpræferencer og er kompatibel med både den nye 10-52- og 10-50-kassette med udvidet rækkevidde. GX Eagle AXS-bagskifteren er afledt af den gennemprøvede GX Eagle-serie og er til for at få arbejdet gjort.

LÅSNING AF BURET
Takket være CAGE LOCK-teknologien i bagskifteren er det hurtigere og nemmere end nogensinde før at afmontere og montere baghjulet og kæden. Du skal blot skubbe buret fremad (for at frigøre kædespændingen) og låse det.

RULLELEJE-KOBLING
ROLLER BEARING CLUTCH-bagskifter giver maksimal stabilitet i drivkæden - selv i udmattende og meget krævende terræn. ROLLER BEARING CLUTCH-teknologien gør en ende på vaklende bagskifter og flakkende kæder - uden at det går ud over præcisionen.

X-HORIZON
X-HORIZON bagskifterens parallelogramdesign begrænser bevægelsen langs den horisontale akse, hvilket eliminerer spøgelsesskift og reducerer skiftekraften. For at opnå hurtigere og mere præcise gearskift sikrer den store forskydning af den øvre skifteskive en konstant kædeafstand i hvert gear.

X-SYNC
X-SYNC 1x kædeblade fra SRAM sikrer maksimal ydeevne og holdbarhed. SRAM's lange X-SYNC-tandkanter griber kæden tidligere end traditionelle trekantede tænder. Den skarpe og smalle tandprofil samt de afrundede skrå kanter støtter kædeføringen. For at give den bedst mulige ydelse selv i mudret terræn har X-SYNC-kædehjulene udsparinger til de indre kædeled og ruller til at fjerne snavs og mudder. X-SYNC-kædeskiverne er fremstillet i Tyskland og er en vigtig komponent i SRAMs 1x-drevkæde.

Ørn
Eagle-teknologien repræsenterer den nyeste 1x drivlinjeteknologi. Eagle er en lettere, enklere, mere holdbar og lettere at bruge drivline. Eagle har helt nye 1x-komponenter, der giver endnu større holdbarhed og ydeevne og samtidig giver en betydelig vægtfordel i forhold til andre drevløsninger. Eagle-teknologien har også et udvidet gearudvekslingsområde på 520 %, hvilket gør den sammenlignelig med.

AXS
AXS er SRAM's nye integrationssystem for cykelkomponenter, der forbinder elektroniske cykelkomponenter og software. SRAM AXS-appen giver cyklisterne mulighed for at se batteristatus, ændre komponentadfærd, tilpasse kontrolelementer, modtage påmindelser om vedligeholdelse og opdatere firmware.

Detaljer

  • telt opsætning uden indertelt, med en vægt på 1,5 kg
  • YKK lynlås foran i midten
  • Stretch jersey manchet
  • Bluesign-godkendt Pontetorto Tecnostretch 238 fleece for varme og minimal vægt
  • AXS-aktiveret komponentsoftware, der giver dig mulighed for både at programmere og tilpasse nye SRAM- og RockShox-komponenter
  • antimikrobiel polygiene-teknologi
Vis alle modeller fra SRAM GX Eagle-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Anvendelse
MTB
Designet til elcykler
ja
Gear
12-speed
Bagskifter bur
Design:
Lang
Gearkapacitet lang
Max. største klinge:
52 tænder
Monteringsart
Rammemontering
Vigtigste oplysninger
Materialetype:
Aluminum, stål
Vægt
465 g
Modelår
2022
Produktnummer
1431042

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.