Online cykelhandler

Code RSC Skivebremse Baghjul, sort

ID: 649208

FLASH DEAL
- 15 %
1.999 DKK
1.699 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

SRAM Code RSC Skivebremse Baghjul, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Code RSC er bygget op af de elementer, der har gjort Guide til et benchmark inden for moderne bremsedesign og ydeevne, og den leverer 15 % ekstra effekt, så den kan brillere i alle tunge applikationer. SwingLink- og Lever Pivot-lejerne sikrer en jævn og progressiv fornemmelse ved håndtaget, mens den ekstra positive væskevolumen på 30 % sikrer en ensartet ydeevne, selv når der bremses hårdere, hyppigere eller med en tungere masse at bremse med.

Blødende kant
Bleeding Edge-teknologien gør det hurtigt og enkelt at afbløde bremserne. En opdateret væskevej og aftapningsåbning gør det nemmere at skubbe væske gennem bremsen. En dedikeret aftapningsadapter sættes i aftapningsporten og forsegler systemet for at minimere luftforurening og væsketab.

Justering af kontaktpunkt
Nogle mennesker kan lide den øjeblikkelige kraft, som et kort løftestangsslag giver. Andre foretrækker følelsen af et længere kast. Med Contact Point Adjust kan du vælge den position, som du ønsker, at dine fingre skal være i, når bremserne er aktiveret. Det er en hurtig og nem måde at tilpasse følelsen af dine bremser på uden at skulle flytte bremseklodserne. Det er også en måde at afbalancere begge bremsegreb, så de føles nøjagtig ens.

Ekspanderbar blære
SRAM's nye bremsegrebdesign omfatter en omformet blære, der hjælper med at regulere og reducere luftbobler. Blæren er specielt udformet til at fjerne luften fra håndtaget og skubbe væsken præcis derhen, hvor der er brug for den. Resultatet er forbedret modtryksaflastning, hvilket giver pålidelig bremsekraft og konsistens.

Varmeskjold
De rustfrie stålvarmeskjolde bryder den termiske forbindelse mellem puden og kaliberkassen og reducerer kalibervæsketemperaturen med ca. 20 selv under de mest ekstreme testbetingelser.

Levers pivot-lejer
Præcisionsforseglede lejer ved håndtagets drejepunkt forbedrer den rene, skarpe håndtagsbetjening og den konsistente, lette følelse med én finger.

Kompatibel med MatchMaker og MMX
Spar vægt og rod på baren med Matchmaker. Den har plads til Avid-håndtag, SRAM-triggere og forskellige RockShox-kontrolelementer, alt sammen med én pæn, let klemme - en drøm, der går i opfyldelse for alle, der holder fast i styrets pladsbehov. Fås i to versioner: Matchmaker X integrerer RockShoxXLoc og er kompatibel med XX- og. Standard Matchmaker fås også og fungerer med alle splitklemme-design og RockShox PushLoc.

PiggyBack-reservoir
Bremsevæskebeholderen på SRAM's nyeste håndtag er optimeret til både ydeevne og brugervenlighed. PiggyBack-reservoiret giver en enkel, fejlsikker måde at håndtere bremsevæske på og giver også mulighed for ambidextrous håndtagsplacering - så du kan skifte dine håndtag på styret og køre dem moto uden besvær.

Justering af rækkevidde
Bremsehåndtagets pasform og følelse er en personlig ting. Ryttere har individuelle præferencer for positionering samt unikke håndstørrelser og fingerlængder. Reach Adjust gør det nemt at justere dit håndtag for maksimal kontrol med én finger for alle.

SwingLink
Hvis du trykker på et nyt SRAM-bremsegreb, mærker du det med det samme. Mindre dødbånd. Mere positivt engagement i puden. Et nyt cam-system kræver mindre håndtag for at skubbe puderne mod rotoren. Det er godt, men der er mere end bare kraft til en perfekt bremseevne. Du har brug for kontrol. Mange bremsesystemer minimerer dødbånd - men på bekostning af modulation. SwingLink løser dette problem med sin specielle kurveform. Når bremseklodserne kommer i kontakt med rotoren, moduleres kraften, så du undgår den "on/off"-bremsefornemmelse. Det er den perfekte balance mellem kraft og præcision.

Detaljer

  • Montering af håndtag: højre/venstre på begge sider med separat klemme
  • specielt konstrueret til brug under høje belastninger
  • Justerbar kabeludgang ved bremsekaliberen
  • åbent system / samling fra oven
  • Med rustfri små dele
Vis alle modeller fra SRAM Code Brakes-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Type
With brake lever
Vigtigste oplysninger
Version: BaghjulBremseteknik: Hydraulisk
Bremsegreb
Bremsegreb: Code RSCBremsegrebslængde: 2-finger
Geargreb
Gearteknik: without
Bremsekaliber
Bremsekaliberbeslag bagved: PostmountBremsebelægninger bagved: 4
Bremseskive
Beskrivelse: anbef. Skive: SRAM CenterlineBremseskivebeslag: uden bremseskive
Bremseydelse
Kabellængde bagved: 180 cm
Bremsevæske
Bremsevæske: DOT5.1Mineralolietype: SRAM
Modelkompatibilitet bremsedækning
Metallisk / sintret
særpræg
værktøjsfri grebsjustering, justerbart bremsetræk, ergonomisk formet håndtag, med åben klemme, Monteringsklar
Materiale
Materiale: Aluminium
Vægt
443 g
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 x SRAM-kode RSC HR
Modelår
2021
Produktnummer
649208

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.