Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

SR Suntour

46 Produkter
SR Suntour

SR Suntour: Affjedring i sin fineste form

SR Suntour kunne i 2013 fejle 25-års jubilæum, og siden begyndelsen er der sket meget i den japansk grundede virksomhed. Hos SR Suntour har man specialiseret sig i krank og krankbokse samt affjedringssystemer i form af fjedergafler og støddæmpere, og tilbage i 2012 var en fjederforgaffel med til at vinde OL-guld.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Unikke cykeldele til den kvalitetsbevidste cyklist

Officielt er SR Suntour grundlagt i 1987, men firmaets historie går tilbage til 1912. Du får her et japansk mærke, der er kendt for sin høje kvalitet ned til mindste detalje. Passion og erfaringer fra den professionelle cykelverden er grundstenene, som op gennem årene er udviklet til perfektion. Fra start har man i virksomheden samarbejdet med atleter fra eliten, hvilket betyder vigtige input, som bruges aktivt i designprocesserne. Med hovedbase i Osaka er man placeret i et innovativt miljø, som har stolte traditioner inden for design og produktion af cykeldele, hvilket kommer dig til gode, når du står og mangler nye dele. På Bikester er vi stolte af at kunne tilbyde et alsidigt sortiment fra SR Suntour. Det betyder, at du kan få fingrene i kvalitetsdele, der primært er fremstillet til mountainbikes. Et af mærkets hovedprodukter er forgafler med affjedring. Det er firmaets specialitet, og de har været med til at sætte dagsordenen inden for suspension siden 1995, hvor den første forgaffel med støddæmpere så dagens lys. I dag er SR Suntour repræsenteret i rigtig mange lande, så alverdens cyklister kan få glæde af produkterne. SR Suntour SF15 Aion RLR 15QLC32Inklusiv dig, hvis du har brug for cykeldele, der holder i adskillige år.

Japansk mesterdesign til din cykel

Efter de mange forgaflers udbredte popularitet på verdensplan, fik SR Suntour blod på tanden til at udvide sortimentet. Mange cyklister verden over efterspurgte endnu flere cykeldele i samme høje kvalitet, og de fik, hvad de ønskede. Mærket besluttede nemlig at starte en produktion af affjedring til cykelbagender, så du i dag kan blive forsynet med affjedring både foran og bagpå, hvis du cykler med full suspension. Støddæmpere er ikke det eneste, som mærket har helt og aldeles styr på. Man er også fremme i skoene inden for elcykler, hvilket ses på virksomhedens elmotorer, som er i en klasse for sig. Stor ydeevne og lang batterilevetid har gjort motorerne attraktive på elcykelmarkedet, og SR Suntour er et sikkert valg, hvis du har brug for medvind på cykelstierne. Mangler du et nyt kranksæt, er det japanske foretagende også garant for den slags cykeldele. Det er ikke kun de større dele, som firmaet er kendt for, da sortimentet også byder på smådele, som eksempelvis dæmperbøsninger, kædebeskyttelsesringe samt mærkets store bestseller – en navaksel med quickrelease, som i dag er banebrydende på markedet. Mærket får funktionalitet, design og holdbarhed til at spille maksimalt sammen, så glæd dig til at få delene installeret på din cykel!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes