Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler - 2019-modeller nu på lager

SR Suntour

66 Produkter
SR Suntour

SR Suntour: Affjedring i sin fineste form

SR Suntour kunne i 2013 fejle 25-års jubilæum, og siden begyndelsen er der sket meget i den japansk grundede virksomhed. Hos SR Suntour har man specialiseret sig i krank og krankbokse samt affjedringssystemer i form af fjedergafler og støddæmpere, og tilbage i 2012 var en fjederforgaffel med til at vinde OL-guld.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Køb cykeldele fra SR Suntour her på Bikester.dk

SR Suntour er et firma, som længe har været engageret inden for cykelsporten. Det hele startede med at firmaet fremstillede gear, men ikke hvilke som helst gear. I midten af 1900-tallet var firmaet på forkant, når det gjaldt udviklingen af nye gearsystemer, men af flere forskellige grunde forlod man denne produktion, og firmaet begyndte at satse på andre cykeldele. Historien om SR Suntour starter i Osaka, Japan allerede tidligt i 1900-tallet, mere præcist i 1912. Dengang hed firmaet Maeda Iron Work Company og fremstillede hjul og kædekranse til cykler. Med årene blev det netop gearsystemer, som kom til at blive det, der gjorde firmaet førende inden for markedet. Fra og med midten af 1900-tallet frem til 80’erne havde SR Suntour stor fremgang med sine innovative løsninger, når det gjaldt gearsystemer til cykler. Men dårlig timing og en svag valuta til investeringer inden for netop gearsystem området var med, til at firmaet blev opkøbt og startede forfra i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne. I dag er mærket ejet af et konglomerat i Taiwan. SR Suntour Online Shop

Produkter i SR Suntours sortiment

Hvis du er en person, der vil have så meget som muligt ud af din cykel, har du måske hørt tale om SR Suntour tidligere. Dette firma er nemlig igen blevet kendt på markedet, når det gælder cykelkomponenter i bedste kvalitet. I dag er der flere verdensstjerner inden for cykelsporten, som bruger deres produkter. For at du kan få et bedre overblik over det, der findes inden for mærkets sortiment, kommer her en liste over nogle af de forskellige kategorier som SR Suntours produkter er ordnet ind under:
  • Fjedergafler
  • Luftdæmpere
  • Kædehjul
  • Mounts
  • Sadelstød
Når du vil have, at din cykel skal fungere så godt som muligt i et hårdt terræn, er det vigtigt at satse på den rigtige type fjedergaffel. Det er nemlig denne del, som tillader mere eller mindre affjedring afhængig af underlaget. SR Suntour fremstiller mange forskellige typer fjedergaflerfjedergafler fortrinsvist til mountainbikes, men også til andre cykeltyper. Uanset om du er ude efter en rigtig kraftig fjedergaffel, som kan give enestående affjedringsegenskaber afhængig af hvilken affjedring, der sættes i, eller om du har behov for en mindre og mere smidig en, tilbyder firmaet forskellige typer. Hvilken type, der passer bedst, kommer an på hvor fleksibel fjedergaflen skal være at svinge med. Afhængig af, hvor bredt dækket er på cyklen, skal du satse på en fjedergaffel, som passer til dette. Det er altså vigtigt at tjekke alle mål, inden du bestiller din fjedergaffel. For at du skal kunne komme frem så let og smidigt som muligt, når du kører i terræn, er det vigtigt at have gode luft- eller støddæmpere. Uanset om man vælger at kalde denne vigtige komponent for luftdæmpere eller støddæmpere, forstår alle hvad den er til. Når underlaget er ujævnt er det nødvendigt med noget som hjælper med til at gøre kørslen blødere, og det er her støddæmperne kommer ind i billedet. SR Suntour fremstiller luftdæmpere som hjælper til at beholde stabiliteten og farten ved kørsel på ujævnt underlag. Dette må synes at være en lille detalje i det hele, men det skal siges, at mange sikkert vil klassificere denne som en af de vigtigste, når det gælder køreoplevelsen. Hvis du vil have at kæden skal sidde sikkert på cyklen, men samtidigt være fleksibel når du skifter gear op og ned ofte og hurtigt, bør du investere i et godt kædehjul. SR Suntour, som længe har fremstillet gear, ved, hvad der kræves, for at kæden kan sidde så godt som muligt ved kørsel og gearskift. Noget, som de fleste har prøvet, er, at kæden hopper af midt i farten, hvilket kan være både farligt og irriterende. Derfor bør man sørge for at have et godt kædehjul, som ikke tillader at dette sker. Hvilken model og størrelse man bør vælge, når det gælder selve kædehjulet, afhænger af den type cykel, man bruger, samt hvor mange gear den har.

Prisværdige dele til den eksreme cyklist

Da SR Suntour tilbyder mange cykelkomponenter i god kvalitet og til en god pris, kan alle få råd til at opgradere sin cykel. Selvom det ”bare” handler om mindre dele på cyklen, er det netop disse, der gør den store forskel i sidste ende. Derfor kan det betale sig, at udskifte visse dele på den cykel du har, inden du bestemmer dig for at købe en ny. Det spiller ingen rolle, om du bedst kan lide mere ekstrem kørsel, eller om du tager det roligere på cykelturen. SR Suntour tilbyder produkter i alle prisklasser og sværhedsgrader. Hvis du har fundet ud af præcist, hvor sejt det er at cykle i den urørte natur, kan det være en god idé at tilpasse din cykel til den type kørsel til næste gang. Måske kan en god støddæmper være det, som kommer til at gøre den store forskel. Det kan være værd at prøve. Dog skal du altid henvende dig til en autoriseret cykelmontør, når det er tid til at skifte dele ud på cyklen. På den måde kan du være sikker på, at alting sidder som det skal, plus at garantien på produkter, som SR Suntour fremstiller, ofte kun gælder, hvis de er monteret af en ekspert.

Du har intet at tabe

Eftersom vi her på Bikester giver dig hele 100 dages åbent køb med fri retur, behøver du ikke tvivle på at købe dine SR Suntour produkter hos os. Denne service giver vi dig som kunde, fordi vi ved, at man nogle gange køber forkert udstyr, eller fordi det, man køber, ganske enkelt ikke passer. Åbent køb gælder når pakningen er ubrudt og ved visning af gyldig kvittering.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!