Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

SQUARE

5 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grå
  • sort
  • petroleumsblå

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

  • 2
  • 2
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SQUARE Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, black black
SQUARE
Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, black
219 DKK 139 DKK
- 37 %
  • Versioner: XXL | EU 44
SQUARE Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, black
SQUARE Active Multifunktionsjakke Herrer, black black
SQUARE
Active Multifunktionsjakke Herrer, black
519 DKK
  • Versioner: M
SQUARE Active Multifunktionsjakke Herrer, black
SQUARE Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, petrol petrol
SQUARE
Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, petrol
219 DKK 139 DKK
- 37 %
  • Versioner: XXL | EU 44
SQUARE Sport Kortærmet cykeltrøje Damer, petrol
SQUARE Performance Kortærmet cykeltrøje Herrer, black black
SQUARE
Performance Kortærmet cykeltrøje Herrer, black
369 DKK 354 DKK
  • Versioner: S
SQUARE Performance Kortærmet cykeltrøje Herrer, black
SQUARE Active Cykelbukser inkl. Inderbukser Herrer, grey grey
SQUARE
Active Cykelbukser inkl. Inderbukser Herrer, grey
519 DKK 379 DKK
- 27 %
Hurtig levering muligt
  • Versioner: M
SQUARE Active Cykelbukser inkl. Inderbukser Herrer, grey
Yderligere oplysninger

Klædt på i SQUARE – så er alt godt!

Sportstøj fra øverste hylde – det er mottoet bag SQUARE, der lyder som et individuelt mærke. Det er det også til dels, men det er også en underlinje til et måske endnu mere velkendt mærke, nemlig CUBE. Her får du et toptrimmet tysk mærke, som på alle måder har styr på tingene. Siden 1993 har det familieejede firma indtaget cykelstier over hele verden med deres meget efterspurgte produkter. Det har bl.a. fået hovedmærket til at skabe en række underlinjer for at skabe overblik og imødekomme kundernes behov og efterspørgsel. Det er præcist her på Bikester, du finder en af linjerne i kraft af SQUARE, som opfylder enhver moderne cykelrytters ønsker. Logoet med to små firkanter samt det minimalistiske udtryk i det grafiske navn er blevet taget imod med jubel blandt udendørsfolk, som elsker at cykle. Naturligvis ikke kun grundet det lille label, men også fordi designet er i top og har perfekte pasformer. Læg dertil højkvalitetsmaterialer, og du har et cykeltøjsmærke, der for alvor gør det sjovt og komfortabelt at være på farten i sadlen. SQUARE PerformanceCUBE i sig selv har et fantastisk renommé på verdensplan, og med et undermærke i samme liga bliver du klædt på lige efter bogen.

Natur eller by; SQUARE egner sig til det hele!

CUBE har alle dage haft det største fokus på cykler, tøj og tilbehør. Men ved at lancere særlige underlinjer, som eksempelvis SQUARE, er det lykkedes at ramme endnu bredere i segmenterne. Her får du nemlig noget cykeltøj, der med fordel kan anvendes mere allround, og dermed også til andre sportsgrene. Takket være alsidighed og fleksibilitet har man fundet frem til en række kollektioner med masser af anvendelighed. Det betyder, at du kan cykle alle de kilometer, du har lyst og kræfter til. Men vil du derudover ud at vandre eller trekke, kan du med fordel også nyde godt af tøjet fra SQUARE til den slags discipliner. Du får nogle beklædningsgenstande designet til cykling, men tilsat ekstra detaljer, der gør de forskellige items meget fleksible. Er du eksempelvis på tur i udlandet, så kan du uden problemer cykle i naturen iført tøjet, stille cyklen og begive dig ud på ture til fods, eller trække cyklen ved siden af dig. Du kan naturligvis også nyde sportstøjet herhjemme, hvad enten det er til aktiviteter i by eller natur. Detaljer som indbyggede reflekser, åndbare membraner, letvægtsmaterialer og tilpas med elasticitet gør kollektionerne meget komfortable og praktiske. Du finder alt, hvad du skal bruge i form af cykelshorts, veste, funktionsshirts, vindjakker og meget andet. Det er designs i alt fra klassiske, minimalistiske looks til farverige og mere friske nuancer. Der er noget for enhver smag til både mænd og kvinder, så kimen er lagt til masser af motion og nye oplevelser.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig