Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Sportful

(134 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sportful

Sportful – Sportstøj til de største udfordringer

For et italiensk familieforetagen startede det hele med et skiløb for over 40 år siden. Sønnen af en succesfuld undertøjsproducent satte sig for, at kaste de forældede standarder for langrendstøj over bord, for at lave sine egne skidragter af moderne akrylstof. De knaldorange dragter var starten for sportstøjsmærket Sportful. De har siden beskæftiget sig kontinuerligt med performancetøj til forskellige sportsdiscipliner. I flere årtier har Sportful leveret kvalitetssikkert cykeltøj, som roses af profesionelle cykelhold som Mapai, Tinkoff og det italienske landshold.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Cykeltøj fra Sportful

Sportful er et firma, der fremstiller tøj til skiløb samt cykling. Selskabets produktion af sportstøj går tilbage til 1946, da familien Cremonese åbnede en tøjfabrik i Italien. Deres produktion og specialisering voksede gennem årene, og de er i dag en af de førende sportstøjsproducenter i verden. Både det finske skihold og det italienske cykelhold bærer Sportful. Ved konstant at udvikle og forske i at lave sportstøj, der er optimalt for hver sportsgren, står de i spidsen for udviklingen af bedre og mere skræddersyet sportstøj. Som cyklist er du med Sportful tøj garanteret et produkt, der vil optimere din præstation. Sportful Online Shop

Tøj fra Sportful

Ved at gøre brug af de nyeste og mest avancerede materialer og ved løbende at forbedre sine produkter, er virksomheden i dag en førende producenter af cykeltøj på det globale marked. Blandt andet bruger de et materiale kaldet Momentum, der er specielt lavet til at skabe så lav vindmodstand som muligt. Et andet materiale, der er udbredt i deres cykeltøj, er ChicaneElastan. Det er et materiale, der giver store stretchegenskaber og samtidig yder støtte til musklerne, hvilket reducerer risikoen for træthed i løbet af konkurrencen. Deres produkter for cyklister kan findes i følgende kategorier:
  • Trøjer
  • Shorts
  • Jakker
  • Handsker
  • Bib-shorts
I trøjer kan man blandt andet findeBodyfit Pro Summer Race Jersey, som er en top, der er specielt velegnet til varmere klima. Denne trøje er designet til at være så let og hurtigtørrende som muligt. Den er også fremstillet med en speciel stretchteknik, der gør luftmodstanden minimal. Et andet produkt i denne kategori er deres Performance Jersey, der er lavet af et materiale kaldet Nimbus, som gør, at fugt hurtigt fordamper, så du ikke bliver generet af det. Et eksempel på deres cykelshorts er modellen Anaconda Shorts. Disse shorts er lavet af en kombination af materialer kaldet ViperElastan, der tilbyder perfekt luftgennemstrømning og minimal modstand. Disse shorts er også designet til at give en perfekt anatomisk pasform. Blandt jakker kan findes modellen Bodyfit Pro SurvivalJacket. Denne jakke er lavet af Gore-Tex materialet, og er primært beregnet til at blive brugt som det ydre lag til træning eller til fritidscyklister. Det har fantastiske vindstoppende egenskaber og beskytter dig helt fra vind og vejr, mens fugten fordamper. Det fås i størrelser fra XS til XXXL og lukkes med en lynlås. Fra Sportfulkan du også få handsker, der er specielt tilpasset til cyklister. At have etpar gode handsker er yderst vigtigt for at få et fast greb om styret, ogpå denne måde sørge for, at du har fuld kontrol overdin cykel. Bodyfit Pro Gloves fra Sportful er et par handsker, der giver dig fuld kontrol og lidt mere. De har et minimalistisk design, der efterlader dine fingre fri og således kun dækker grebsoverfladen af din hånd. De er også udstyret med stretch for at give en optimal pasform. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi en vifte af SportfulBib-shorts, som af mange betragtes som det mest typiske tøj til cyklister. Deres Total ComfortBib-shorts er lavet i materialet TC Elastan Power, som ikke kun er utrolig let, men også giver tilstrækkelig støtte til benmusklerne, hvilket forhindrer at musklerne løsnes. Bagdelen er udstyret med et materiale, der forhindrer at man glider. Disse shorts fra Sportful er udelukkende designet og produceret i Italien. Et andet eksempel er deres Bodyfit Pro Bibshorts, som er designet til at blive brugt til konkurrencer. Designet er lavet for at give så lidt luftmodstand og være behageligt som overhovedet muligt.

Historien bag Sportful

Selvom virksomheden blev grundlagt i 1946, var det først meget senere, at Sportful startede produktionen af sportstøj på en større skala. Det skete da selskabets tidligere ejer Dr. GiordanaCremonese i 1972, havde besluttet at deltage i et skiløb og indså, at det var umuligt at få fat i professioneltskitøj på datidens marked. Han begyndte derfor at producere sit eget tøj, og det varede ikke længe, før virksomheden oplevede stor succes takket være denne nye tøjkollektion. Men det var ikke før 1985, efter selskabets utrolige succes inder for skitøj, at Sportful begyndte at producere tøj til cyklister. Med denne linje af tøj er Sportful blevet en førende aktør på det globale marked for sportstøj. Deres tidligere fokus på det italienske marked er for længst forbi, og i dagbliver en stor del af produktionen afsat i USA. I Sportfuls team vil du finde et udvalg af de bedste ryttere i verden, og virksomheden er meget stolt af, at det italienske cykellandshold har brugt deres tøj siden 2002.

Service og garanti

Når du køber dit tøj fra Sportful på Bikester.dk, så følger der en garanti på 100 dage. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit produkt. Dette gælder dog kun, hvis du har gemt kvitteringen og ikke har brudt emballagen. Købet er naturligvis også omfattet af den lovpligtige garanti på op til et år. Hvis du vil vide mere om brandet og deres produkter, så kan du aflægge et besøg på deres hjemmeside for mere information. Held og lykke med din cykel og dine produkter fra Sportful!


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling