Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

Hvorfor sponsorerer vi?

Hos Bikester forstår vi din længsel efter frihed, uafhængighed og eventyr. For os er det vigtigt at støtte personer som dig med det bedst mulige udstyr. Vi ved, ligesom dig, at det rigtige udstyr er afgørende, uanset om det gælder landevej, grus eller mountainbiking.

Vi har en stærk passion for eventyr, hvilket vi gerne viser gennem at støtte events, projekter og atleter som vi mener gør noget ud over det sædvanlige. På de følgende sider præsenterer vi et udvalg af disse.


Oprigtigt et #UltimateAdventure
Hvornår har du sidst været på eventyr? Vi var for nylig en tur i Norge, hvor vi sejlede i båd langs de smukke fjorde. Det lyder måske ikke ligefrem som et eventyr for mountainbikeentusiaster, men turen bød også på mange andre indslag! Der er kun gået et par dage siden vi vendte hjem fra turen. Minderne er stadig friske i hukommelsen og de mange indtryk er endnu ikke sunket helt ind. Men én ting er helt sikkert – det var en drømmetur som vi aldrig vil glemme.

Gennem det vilde vesten på cykel
Hvem som barn ønskede ikke at bo i det vilde vest - som en cowboy eller en høvding af en stamme blandt røde klipper, og hvor skyderier, hestejagt og grave efter guld var en del af hverdagen? Disse minder om barnelege kom strømmende tilbage, mens jeg var i Arizona og Utah. Selvom det vilde vesten hører til fortiden og til eventyr, er de røde klipper der stadig, og man kan stadig forestille sig Winnetou på toppen af et fjernt bjerg. Så selvom vi cykler i stedet for at ride på heste, og jagter eventyr i stedet for banditter, tilbragte vi en måned med at cykle gennem disse to stater og nyde stemningen i et mere moderne vilde vesten.

Hvordan kan man blive sponsoreret?
Hvis du har et stort eventyr foran dig og har brug for support, så kontakt os med en beskrivelse af dig og dit projekt.

Send denne anmodning til sponsoring@bikester.com.
Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig