Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Speedplay

(35 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Speedplay

Speedplay: Passion og sans for detaljen

Det eneste, der produceres hos Speedplay, er pedaler, og selvom dette måske kunne lyde en smule ensporet, betyder det i virkeligheden snarere, at man hos Speedplay er sande eksperter. Her er man passionerede, og man elsker enhver lille detalje i denne efterhånden mere og mere avancerede cykeldel. Hos Speedplay fremstiller man pedaler til enhver form for cykling, og disse testes og elskes af de største professionelle cykelryttere. Speedplays største lykke er dog at tilfredsstille de mere ordinære brugere, og som de selv siger, er deres passion for pedaler så stor, at der er tænkt på det hele, således du ikke behøver det, men i stedet kan nyde og fokusere på din cykling.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Cykelpedaler af højeste kvalitet fra Speedplay

Speedplay er en virksomhed, der fremstiller pedaler til racercykler i forskellige kategorier. Selskabet er baseret i Californien, hvor det blev grundlagt i 1991 af Richard Bryne. Starten var baseret på et patent af en pedal, der senere skulle komme til at hedde "The X", og som er blevet utrolig populær. Siden da har selskabet patenteret og produceret en række andre pedaler, der er blevet meget populære især blandt verdens førende atleter verden over. En af grundene til, at deres pedaler er blevet så populære, er, at de er særligt nemme at få fat i for fødderne for racerkørere, og fordi deres bevægelse er skånsom mod knæene. Ved at vælge en pedal fra Speedplay, er du garanteret en pedal, der er på forkant med forskningen, og som anvendes af profferne i de største konkurrencer i alle kontinenter.

Pedaler fra Speedplay

Speedplay producerer primært pedaler, som spændes fast på undersiden af skoen, og dermed gør det muligt for cyklisten at træde i pedalerne på en ubesværet måde, og som er med til at øge ydeevnen. I det hele taget, er deres produkter omhyggeligt udviklet for at maksimere brugerens ydeevne. De vil lave en pedal, der er så tæt på perfektion som overhovedet muligt. For at opnå dette har virksomheden været i konstant dialog med cyklister, der konkurrerer på eliteplan; deres sponsorerede ryttere. Nedenfor er alle de pedaler Speedplay øjeblikket tilbyder:
  • Zero
  • Light Action
  • X Series
  • Frog
  • Drillium
Alle af selskabets pedaler ovenfor er grundigt testet af virksomheden for at sikre den bedste kvalitet på alle niveauer, og dermed give rytteren den bedst tænkelige tilpassede pedal. Deres pedal Zero beskrives af Speedplay, som den optimale pedal for alle racerkørere. Pedalen er bygget, så du nemt og problemfrit kan tilpasse den til dine præferencer. For eksempel kan du justere vinklen på pedalen, så den kan være enten flad eller have op til 15%hældning. Ved at kunne justere den på denne måde giver det dig mulighed for at få en optimal effekt i hver pedal. Nogle andre funktioner, denne pedal har, er, det som kendes som Dual Side Entry, og som gør pedalen ekstremt nem at komme i. Det er også designet til, at din fod lander højt op på pedalen, hvilket giver en optimal kraftoverførsel. Speedplays Light Action pedal er designet til at være så letsom overhovedet mulig, og der er gjort alt, for at den skal være så enkel som mulig at både sætte på og bruge. Med en vægt på kun 210 gram, er denne pedal utroliglet, men mangler samtidig ikke de karakteristika, der gør alle pedalerne fra Speedplay til konkurrencecyklistens drøm. Pedalen er også tilgængelig i en række forskellige farvekombinationer. X Series er deres allerførste serie, der også gjorde dem verdensberømte. Det vigtigste træk ved denne pedal er dens ultraletvægtsudformingog design, som gør det muligt at maksimere kraften i hvert pedaltramp, mens pedalen er skånsom for knæene. Knæskader er ellers meget udbredt blandt cyklister, og X-Series blide kvaliteter er således en stor fordel.Speedplay Online Shop Frog fra Speedplay er en pedal, der er perfekt egnet til kørsel på ujævnt terræn, og dens navn refererer til de mudrede og våde miljøer, som den er egnet til. Den er designet til at klare ekstra pres og at være let at bruge. Sidst men ikke mindst, tilbyder virksomheden pedalen Drillium, som har et meget unikt design, der er perfekt til racing, og dens design gør at mudder og snavs er nemt at fjerne.

Firmaetshold

Gennem årene, har Speedplay samarbejdet med mange succesfulde cyklister over hele verden. Disse cyklister har vundet utallige prestigefyldte konkurrencer som Tour de France og Giro d'Italia. Blandt nogle af de mest berømte ryttere, der bruger pedaler fra denne producent, finder vi folk som CadelEvans, en australsk cykelrytter, som blandt andet vandt Tour de France 2011. En anden, der er på Speedplays team, er Thor Hushovd, en fremtrædende cyklist med mange sejre bag sig. Han er anset for at være den førende norske cykelrytter gennem tiderne. Som tidligere nævnt, er Speedplays hold også inde over, når virksomheden udvikler sine produkter. At identificere problemerne med ryttere som har erfaringi alle aspekter af cykling, og for at løse dem så konkret som muligt, er det den vigtigste del, når det kommer til udviklingen af virksomhedens produkter. Det tætte samarbejde er en af de ting, der kan forklare Speedplays succes.

Service og garanti

Når du køber dine pedaler fra Speedplay på Bikester.dk, får du en garanti på op til 100 dage. Dette er gældende, hvis du har gemt din kvittering og har ikke brudt emballagen. Et åbent køb er en fordel, hvis du er usikker på, hvordan dit produkt vil passe til din cykel eller, hvis du køber det som en gave til en anden. Der følger dertil også en lovpligtig garanti på et år. Derudover har du mulighed for at bruge Speedplays forlængede garanti i op til to år fra datoen, produktet blev købt. Den gælder, hvis du går til deres hjemmeside og registrerer dit køb, og gælder hvis produktet skulle gå i stykker på grund af fabrikationsfejl. Du skal dog rapportere fejlen inden 30 dage fra den dato, det blev opdaget.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling