Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

Speedo

Flere olympiske vandsportsmedaljer er vundet i Speedos badedragter og shorts end i noget andet mærke, og i den engelsktalende verden er navnet "Speedo" synonym med stramme badeshorts til mænd. Uanset hvilken type badetøj du leder efter, kan du med sikkerhed finde det i den australske producents sortiment. Takket være de teknologiske fremskridt inden for overflade, materiale og pasform tilbyder Speedo det allerbedste inden for badetøj til professionelle, amatører og fritidssvømmere.

Speedo Swimwear

Se de nye produkter fra Speedo

Flere topkategorier fra Speedo

speedo

568 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
10

Svøm løs med fart på

Det er mærket, vi alle har en masse minder med - Speedo er nemlig en fast del af alle familier på den ene eller anden måde. Når man hører navnet, tænker man først og fremmest på tætsiddende svømmetøj samt medaljer ved de store mesterskaber. Men brandet er også folkets mærke, hvad enten man kun bader om sommeren, eller om man træner hele året rundt både indendørs og udendørs. Når man investerer i Speedo ved man i hvert fald, at man får kvalitet helt ned til mindste detalje. Speedo New York Powerback Endurance10Her bliver man aldrig skuffet, for mærket er perfektionistisk og ambitiøst som altid.

En vinder i alle henseender

Er du også træt af at bøvle med badetøj, der er længe om at tørre, og som klistrer til huden, kravler op bagi samt andre generende ting? Så invester i noget badetøj fra Speedo, der er fremstillet i de bedste og mest højteknologiske materialer på markedet. Her samarbejdes med professionelle svømmere, der får specialdesignet deres konkurrencetøj, men som også giver input til dit nye badetøj, som helt almindelig fritidssvømmer. Mærket har været lidt omkring, siden det blev lanceret i 1914. Det hele startede i Skotland, hvorefter eventyret bredte sig til Australien. Men i dag er Speedo ‘hjemme’ igen, da mærket i dag har base i UK. Det er nogle lande, som vi andre spejler os i, og som op gennem årene har skabt nogle af de største svømmestjerner på denne planet. Derfor er man altid i helt trygge hænder, hvad angår kvalitet, professionalisme, pasform, komfort og holdbarhed. Derudover er der også skruet op for ergonomien og designet, så du får noget badetøj, der lever op til alle dine behov og kriterier. Det er især badebukser samt badedragter, som mærket er kendt for. Men du finder også badeshorts samt bikinier, så ingen folk går tomhændet fra dette alsidige udvalg med Speedo her på Bikester.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes