Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler - 2019-modeller nu på lager

speedo

517 Produkter
Badetøj fra Speedo
speedo

Speedo: En sand vinder

Mærket Speedo har eksisteret helt siden 1914, hvor den skotske Alexander MacRae, der fire år forinden var flyttet til Australien, grundlagde virksomheden som en følge af den dengang spirrende bade- og strandkultur. Mærket har med andre ord mange år på bagen, og det har i årenes løb gennemgået mange forvandlinger. Således har Speedo formået altid at følge tidens trends både inden for sport og mode, men ikke mindst også at have været forgangsmand på disse felter. I tidens løb har Speedo også flere gange optrådt på den konkurrencemæssige scene, hvor professionelle konkurrencesvømmere, VM-deltagere og OL-vindere har båret mærket . Det er derfor ikke mærkeligt, at Speedo er gået hen og blevet en af de mest anerkendte udbydere af svømmebeklædning og -udstyr.

Sorter efter
 
Side 1 af
10

Svøm løs med fart på

Det er mærket, vi alle har en masse minder med - Speedo er nemlig en fast del af alle familier på den ene eller anden måde. Når man hører navnet, tænker man først og fremmest på tætsiddende svømmetøj samt medaljer ved de store mesterskaber. Men brandet er også folkets mærke, hvad enten man kun bader om sommeren, eller om man træner hele året rundt både indendørs og udendørs. Når man investerer i Speedo ved man i hvert fald, at man får kvalitet helt ned til mindste detalje. Speedo New York Powerback Endurance10Her bliver man aldrig skuffet, for mærket er perfektionistisk og ambitiøst som altid.

En vinder i alle henseender

Er du også træt af at bøvle med badetøj, der er længe om at tørre, og som klistrer til huden, kravler op bagi samt andre generende ting? Så invester i noget badetøj fra Speedo, der er fremstillet i de bedste og mest højteknologiske materialer på markedet. Her samarbejdes med professionelle svømmere, der får specialdesignet deres konkurrencetøj, men som også giver input til dit nye badetøj, som helt almindelig fritidssvømmer. Mærket har været lidt omkring, siden det blev lanceret i 1914. Det hele startede i Skotland, hvorefter eventyret bredte sig til Australien. Men i dag er Speedo ‘hjemme’ igen, da mærket i dag har base i UK. Det er nogle lande, som vi andre spejler os i, og som op gennem årene har skabt nogle af de største svømmestjerner på denne planet. Derfor er man altid i helt trygge hænder, hvad angår kvalitet, professionalisme, pasform, komfort og holdbarhed. Derudover er der også skruet op for ergonomien og designet, så du får noget badetøj, der lever op til alle dine behov og kriterier. Det er især badebukser samt badedragter, som mærket er kendt for. Men du finder også badeshorts samt bikinier, så ingen folk går tomhændet fra dette alsidige udvalg med Speedo her på Bikester.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!