Online cykel shop – Bikester
EASTER15: 15% ekstra1 på udvalgte produkter
Sonax – plejespecialisterne
Den tyske virksomhed Sonax blev grundlagt i 1950 og har siden udviklet sig til at være markedsførende inden for bilpleje. Det brede udvalg af rengørings- og plejeprodukter til cykler bliver også mere og mere populært. Med produkter som rengørings- og plejeklude kan du rengøre din cykel eller smøre gearkomponenter eller fjedergaffel med specialolie fra Sonax.

Sonax

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sonax BIKE Rengøringsklud
Sonax BIKE Rengøringsklud
Sonax
BIKE Rengøringsklud
30 DKK
Hurtig levering

Ren forskønnelse for din cykel

Du går måske til massage, kosmetolog, frisør og andre plejende og forskønnende ting, men hvad med din cykel? Det lyder måske absurd for nogle, men er man bare en lille smule cykelentusiast og går man op i holdbarheden og sikkerheden på en cykel – ja, så er det nødvendigt at vedligeholde den med ”skønhedskure”. Tyske Sonax har mange årtiers erfaring inden for vedligehold af biler, men man byder også på plejeprodukter til cykler. De første mange år fokuserede man netop på firhjulede køretøjer, og mange kunder efterspurgte så lignende produkter til rengøring af cykler. Det blev startskuddet på en serie med produkter til cykler, som du nu kan få fingrene i her på Bikester. Normalt tænker man ikke over produkternes herkomst, men der ligger et kæmpe forarbejde bag hvert et produkt. Hos Sonax har man nemlig innovative og specialudviklede testlaboratorier, der betjenes af de bedste fagfolk. Sammensætningen af de forskellige former for væsker kræver nemlig specialekspertise, så du i ro og mag kan rengøre og vedligeholde din cykel med trygheden i orden. Mærket bruges sågar af professionelle ryttere, der naturligvis har folk til at pudse deres cykler! Sonax E-BIKEMen med et snuptag og lidt knofedt i form af produkter fra mærket kan man sagtens klare skærene selv.

En velplejet cykel fungerer bedst

De danske vejrtyper er hårde ved ens cykel. Blæst, regn, sne og slud tærer på materialerne, men der er hjælp at hente. Sortimentet fra Sonax byder nemlig på beskyttende og forskønnende plejeprodukter, så din cykel fremstår ny og velholdt i længere tid. Mærkets kædespray er helt essentiel, og man bør altid have en dåse stående derhjemme i skuret. En tør og rusten kæde holder nemlig ikke længe, og derfor er det vigtigt at tjekke sin kæde ind imellem. Hvor tit afhænger naturligvis af, hvordan og hvor ofte man bruger sin cykel. Først og fremmest skal man sørge for at børste kæden ren, derefter skal den tørres, inden man sprøjter frisk kædespray på. Man kan også tilføje noget plejende kædeolie, som går ind og tilfører smørelse, der netop er så essentiel for en kædes holdbarhed og funktionalitet. Det er ikke kun cykelkæden, der skal have opmærksomhed. Sonax byder nemlig også på smørelse til gearskifter, for- og baggafler med affjedring samt andre elementer, som nu engang har behov for vedligehold. Udover de forskellige specialolier og sprays, så er mærket også garant for kosmetiske plejeprodukter i form af fiberklude samt forskellige typer af voks, så stellet kan blive blankpoleret og smukt.