Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Slime

0 Produkter
Ingen af de valgte produkter er i øjeblikket tilgængelige!
Dagens mest solgte

Slime – førende inden for dækpleje

Slime er en virksomhed, der blev grundlagt i 1989 og er absolut en af verdens førende, når det kommer til dækpleje. Det betyder, at de producerer produkter, der vil hjælpe dig til atpumpe, passe og reparere dine cykeldæk. Siden starten er virksomheden vokset hurtigt, og deres produkter sælges i dag i mere end 80 lande verden over. Det giver virksomheden et stort marked forderes dækprodukter. Udover at Slime lægger stor vægt på innovation og forskning, har virksomheden også til formål at mindske miljøbelastningen så meget som overhovedet muligt. Inden for denne målsætning prioriteres også sikkerheden for brugeren. For cyklister i enhver afskygning, uanset om du konkurrerer på det faglige niveau eller bare er en glad fritidscyklist, vil du før eller senere blive nødt til at bruge nogle af dette firmas produkter.Slime Online Shop

Cykelprodukter fra Slime

Slime producerer ikke blot plejeprodukter cykeldæk, men også for biler og motorcykler og andre køretøjer med gummidæk. I den følgende gennemgang vil vifokusere på de produkter, der er specifikt rettet mod cyklister. Disse findes i en lang række kategorier under følgende fordeling:
  • Dækpumper
  • Reparationssæt
  • Lufttrykmålere
  • Dæklapningssæt
  • Andre dækforseglingsløsninger
Til at begynde med, byder Slime på et par forskellige dækpumper, der sikrer, at du får dine dæk pustet hurtigt og hindringsfrit op. At have en god pumpe er en nødvendighed, hvis du er en hyppig rytter. At have velpumpede dæk øger din kontrol over cyklen, og hjælper dig dermed til at køre mere sikkert. Med pumpen All Purpose Inflator tilbyder Slime en utrolig alsidig pumpe, der ikke alene skal bruges til cyklen, men som også fungerer godt med andre dæk og oppustelige ting såsom luftmadrasser. Pumpen er forsynet med et flot LED-lys, som lyser op, når trykket er tilstrækkeligt. Denne pumpe drives af en motor via en adapter tilsluttet stikkontakten i dit hjem eller i din garage. Så for at sørge for, at du har det rigtige tryk i dækket, sælger Slime også sådanne instrumenter separat i to varianter, til hvis din pumpe ikke har en indbygget lufttrykmåler. Den ene er en simpel analogmåler, mens den anden, kendt som Digital Tire Gauge Presta, er en digitalmåler, der er mere avanceret og præcis. De produkter, Slime er bedst kendt for, er løsninger som bruges til at reparere iturevne dæk og slanger. Et eksempel er deres standardkit, der indeholder alt, hvad du behøver for en hurtig reparation af dine punkterede dæk, uanset hvor du er. Ud over patches og gummiklæbemiddel, er der også inkluderet sandpapir i sættet, så du er klar til at reparere det hul, der forårsagede problemer for dig og din cykel. Men hvorfor vente til dine dæk allerede er punkterede? Slime tilbyder også gummidæk, der er fyldt med et specielt materiale, så du ikke behøver at bekymre dig om punkteringer i op til to år. Et specielt skum integreret i disse dæk, gør at den selv ordner punkteringer, så snart en punktering opstår. Disse smarte dæk kaldes Slime Smart Tubes, og har gjort mærket kendt i cykelverdenen. Hvis du bruger disse dæk, så der er ikke meget, der kan stoppe dig på din cykeltur. En anden mulighed, hvis du ikke kan erhverve disse typer selvreparerende dæk, er at bruge deres produkt Tubeless Bicycle Sealant, som du sprøjter ind i dækket, og på denne måde ordner din punkterede cykel.

Historie og filosofi

Slime blev grundlagt i 1989, da Steve Cegelski begyndte at blande forskellige væskeri sin garage, som han håbede, ville være i stand til at udfylde de punkterede dele af hans cykeldæk. Markedet, som virksomheden først og fremmest fokuserede på, var de lokale mountainbikeryttere, der mere end nogle andre kom ud for punkteringer og derfor glædede sig over Cegelskis nye produkt. Allerede på et tidligt tidspunkt var det etfirma med fokus på at være økovenlig og på denne måde at gøre noget positivt i en branche, der ellers har en kraftig negativ indvirkning på miljøet. For eksempel forsøger de at minimere antallet af giftige stoffer i deres forskellige produkter. I dag er virksomheden langt fra en lille virksomhed. Deres produkter er tilgængelige i mere end 80 lande verden over og sælges gennem mere end 50.000 forhandlere. Dette gør Slime til den absolut største producent af dækreparationsprodukter på markedet. Ved at vælge deres produkter, ved du, at du altid har en nem løsning ved hånden, hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du rammer et søm eller nogle glasskår, så kan du nemt og problemfrit reparere dækket og fortsætte turen. Og hvis du er i det hele taget er træt af at få flade dæk, så du altid kan vælge deres upunkbaredæk.

Garanti og service

Når du køber dine produkter fra Slime på Bikester.dk, er der en garanti inkluderet, så du kan få dine penge tilbage. Dine lovmæssige rettigheder gælder altid i et år og gælder, hvis produkterne går i stykker på grund af en fejl i produktionen eller lignende. Men du får også en garanti på 100 dage, hvilket betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis du af en eller anden grund fortryder købbet. Det gælder dog kun, hvis pakken er uåbnet, og du har gemt kvitteringen. Held og lykke med dine produkter fra Slime!

Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes