Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
SKS Velo
VELO-studskærme er den ideelle ledsager for dig, uanset om det er i byen eller på landevejen. Push on-spandskærmene med profilbredder på mellem 42 og 65 mm kan monteres på næsten alle stelrør takket være det praktiske universelle monteringssystem. Der fås også praktiske U-stænger, som er udstyret med et ESC-sikkerhedssystem. Fremstillet i Tyskland.

SKS Velo

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SKS Velo 65 Mountain Skærmsæt 29", sort
SKS Velo 65 Mountain Skærmsæt 29", sort sort
SKS
Velo 65 Mountain Skærmsæt 29", sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 169 DKK
- 22 %

SKS Velo er den perfekte makker både urban og offroad-kørsel

Tyske SKS har med over 100 års erfaring et indgående kendskab til cyklistens behov og bevægelser. Det betyder, at hver gang du sætter en af deres skærme på din cykel, så er den speciallavet til at matche dig og din cykel. SKS Velo er en af deres bredeste serier med skærme til alle typer cykler og miljøer. Du får ikke bare et enormt udvalg, men også nogle af markedets bredeste skærme fra 42 til 65 mm. SKS Velo 65De kan monteres på næsten alle rammer takket været det praktiske, universelle monteringssystem. Vil du have ekstra stabilitet, kan du tilkøbe robuste stivere, som matcher din skærm.

En serie til hele familien

Skal hele familien på tur ud i det grønne den kommende weekend, eller er I en aktiv familie, som hver især sætter jer op på cyklen hver morgen for at komme i skole og på arbejde? Så er SKS Velo skabt til jer. Her finder I både skærme til trekking, mountainbiking, urbant brug og i alle størrelser. Fra de helt små til junior- og voksenstørrelser. Skærmene til de mindste tilbydes i en clip-on-model, så de mindstes cykler hurtigt kan klargøres til nye eventyr. Her hos Bikester brænder vi cykelsporten, og vi elsker, at det er så nemt at give cykelglæden videre til børnene. Disse smarte og smidige skærme kan nemt påsættes, så de ikke blot får ekstra beskyttelse af deres cykel, men også lærer om cykelpleje i samme ombæring.

SKS Veloflexx er ren cykel innovation

Veloflexx mud guard er en af de mest alsidige skærme i SKS Velo-familien. De kombinerer stabiliteten ved en fast skærm med fleksibiliteten fra en clip-on-skærm. Den gennemgående profil gør, at den kun kan sættes sammen med skivebremser, men broen på bagskærmen gør, at den placeres under sadlen, hvilket gør påsætningen utrolig smidig. Du skal ikke bruge værktøj, men spænder den fast med gummistrips. Forskærmen påsættes med gummiringe og kroge, så du hurtigere kan komme ud på vejene igen. Om du cykler i byen eller offroad, så vil du blive glad for SKA Velo-skærmene. Ekstra features i denne serie er det sporty look og den utrolig lette montering. Denne komplette serie gør, at du ikke skal lede mere end ét sted. Du kan også finde monteringssæt, rammeclips, flaskeholdere og trekking-beslagsæt. Hele serien tilbydes i en lækkert sort finish, som passer perfekt til enhver cykelstil. Nu er der ingen undskyldning for at få luftet den tohjulede.