Online cykel shop – Bikester
Midlertidigt lukket - Vi bygger nyt til dig! Nyåbning 15 marts med mange spændende tilbud!
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
SKS Bluemels
Det fleksible sandwichdesign, hvor de superfine aluminiumsstrimler er indlejret i en plastikkappe, gør BLUEMELS-studskærmene ekstremt robuste, stive og korrosionsbeskyttede. Monteringen tæt på dækkene gør det muligt for BLUEMELS at give cyklisten og efterfølgeren en fremragende beskyttelse hele vejen rundt. Fremstillet i Tyskland.

SKS Bluemels

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Drøn selvsikkert ud i naturen med SKS Bluemels-serien

Som et af verdens ledende producenter af cykeltilbehør og accessories har tyske SKS i over 100 år sikret, at dine hjul glider gnidningsfrit gennem landskabet. Med SKS kan du dag efter dag sætte dig selvsikkert i sadlen og mærke de mange års erfaring i deres robuste og innovative gear. Producenten stiller exceptionelt høje krav til deres produktion, og alle deres produkter gennemgår en lang række kontroller, inden de kommer på markedet. Alle deres produkter er designet og udviklet in-house af deres specialiserede designere. Og SKS Bluemels er ingen undtagelse. SKS BluemelsDette er en kollektion af skærme, stivere, strut set og mudguards. Det fleksible sandwichdesign med smalle aluminiumstrips langs den tynde plastikjakke er hemmeligheden, som gør denne serie utroligt robust, rigid og beskyttet mod tæring.

Til dig, som vil give din cykel ekstra beskyttelse

Alle os, som elsker vores cykler, vil gå langt for at passe på dem. Her hos Bikester er vi eksperter i cykelsport og tilbehør, hvilket betyder, at vi vil gå langt for at give dig muligheden for at passe ekstra godt på din cykel. Hvad end du er hverdagscyklist, trail-entusiast eller professionel rytter, så vil både du og din cykel elske skærmene fra SKS Bluemels. De sidder tæt på dit hjul, hvilket øger beskyttelsen mod miljø, vind og vejr. Serien spænder bredt, og derfor kan du nemt finde nogle, som passer til din cykels mål og behov.

Du får det hele i én pakke med seriens mud guard-sæt

Serien giver dig en komplet pakke af skærme til både for- og baghjul. De er lavet i CAB, hvilket er et plastmateriale fremstillet af cellulose. Dette materiale giver skærmene et skinnende finish, UV-beskyttelse, fleksibilitet og beskyttelse mod elementerne. Selv efter flere års brug, ses der utroligt lidt slid på dem. Hos os er vi glade for produkter, som holder længe. Dette sparer både tid, penge og forbrug. What's not to like? STINGRAY mudguards afrunder hele kollektionen og giver dig samme robusthed, men i en bredere farvepalette og med et lækkert mat finish. For øget stabilitet giver serien dig også specialdesignede stivere, som også passer til elcykler. De er lavet i det robust ædelstål, som byder på overlegen stabilitet og holdbarhed. For at afrunde en nærmest perfekt serie tilbydes SKS Bluemels også med stiverbeslag og tilbehør til krankboksmontering. Alt, hvad du skal bruge til at optimere beskyttelsen af din cykel, samlet på ét sted.