Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

Skins

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • lyserød
 • blå
 • hvid
 • sort

Pris

kr
til
kr

Kundeanmeldelser

 • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Skins beklædning
SKINS: Naturlig præstation
SKINS har eksisteret som virksomhed siden 1996, men særligt i 2010 kom navnet på folks læber, idet man igangsætte en kampagne som modsvar på den voksende dopingindustri. Hos SKINS mener man nemlig, at denne form for hjælpemiddel slet ikke er nødvendig. I stedet søger SKINS at opnå samme præstationer simpelthen gennem en målrettet udvikling af beklædning. Man udvikler i forhold til vægt, tryk, varme og mange andre afgørende faktorer, og hos SKINS er ethvert nyt tiltag velkomment.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Skins TRI400 Tri Shorts Women, black/orchid black/orchid
Skins
TRI400 Tri Shorts Women, black/orchid
589 DKK 379 DKK
- 36 %
Hurtig levering muligt
 • Versioner: XS
Skins TRI400 Tri Shorts Women, black/orchid
Skins Bio Sport Top Short Sleeve Men Herrer, black black
Skins
Bio Sport Top Short Sleeve Men Herrer, black
589 DKK 389 DKK
- 34 %
 • Versioner: XS
Skins Bio Sport Top Short Sleeve Men Herrer, black
Skins TRI400 Triatlontop Frontlynlås Herrer
Skins
TRI400 Triatlontop Frontlynlås Herrer
629 DKK 289 DKK
- 54 %
 • Versioner: S
Skins TRI400 Triatlontop Frontlynlås Herrer
Skins A200 Tanktop Damer, this way up this way up
Skins
A200 Tanktop Damer, this way up
399 DKK 249 DKK
- 38 %
 • Versioner: XS
Skins A200 Tanktop Damer, this way up
Skins TRI400 Racer Back Tri Top Damer, black/pink black/pink
Skins
TRI400 Racer Back Tri Top Damer, black/pink
659 DKK 429 DKK
- 35 %
 • Versioner: XS
Skins TRI400 Racer Back Tri Top Damer, black/pink
Skins A400 Top Shortsleeve Women, black/silver black/silver
Skins
A400 Top Shortsleeve Women, black/silver
659 DKK 439 DKK
- 33 %
 • Versioner: XSH
Skins A400 Top Shortsleeve Women, black/silver
Yderligere oplysninger

Innovation længe leve

Det ene sportsmærke efter det andet producerer tøj, sko og udstyr på samlebånd. Og det kan være svært at opfinde noget, der minder om den dybe tallerken. Men man kan forbedre nuværende ting, så de yder endnu mere, når man er aktiv og dyrker sport. Australske SKINS har netop valgt at specialisere sig i kompression indenfor sportstøjsgenren, hvor de er med til at sætte dagsordenen på den internationale scene.

Træningstøj, der optimerer dine præstationer

Komfort og kvalitet er nogle af de afgørende faktorer, når det drejer sig om træningstøj. Skins A200Det skal nemlig være rart og behageligt at være aktiv, så man kan bevare motivationen og ikke generes af irriterende syninger, kradsende materialer og andre trælse ting. Hos SKINS gør man netop en dyd ud af at gå helt ned i detaljerne og finesserne, når der designes sportstøj. Selve firmanavnet er også valgt perfekt til netop det, som produkterne kan og gør: De sidder super tæt til kroppen – nærmest som et ekstra lag hud. Dermed mærker man stort set ikke tøjet. Men det sidder der naturligvis og gør præcis det, som det skal. Nemlig at komprimere, så blodet iltes hurtigere rundt i kroppen. Det betyder samtidig en bedre ydeevne, hvilket igen bevirker, at restitutionstiden kan forkortes, så du hurtigere bliver klar til næste træningspas. Skins Tri400Man skal naturligvis ikke forcere noget, men give kroppen den ro, den har brug for. Men med SKINS bliver tingene lige den tand bedre, som i sidste ende booster ens anstrengelser.

Kompressionstøj, der gør en forskel

Kompression er den helt klare signatur hos dette australske mærke. Det har taget langt over fem år at udvikle de første items. Og med tiden er kollektionerne så blevet udvidet, da efterspørgslen på de første produkter var stor. Det betyder så, at du finder komplette looks her på Bikester, hvad enten det drejer sig om shorts, toppe, T-shirts, bukser, sokker eller alt muligt andet. Produkterne fra SKINS bruges af sportsfolk på alle niveauer, hvad enten det er professionelle triatleter eller folk, der hyggeløber et par gange om ugen. Ud over selve den komprimerende effekt, så er tøjet også fremstillet i lugtfri tekstiler, der samtidig leder sveden væk fra kroppen ved hjælp af små porrer. Der er naturligvis også tilsat en snert af elasthan, der giver tøjet præcis den fleksibilitet, som skal til, når tøjet nu engang sidder så tæt på kroppen, som det skal gøre. SKINS er det ultimative træningstøj, hvad enten du er aktiv på to hjul i det fri, går til spinning eller supplerer din cykeltræning op med løb eller andre aktiviteter.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig