Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

MTRX Solid Oil Kugleleje 15x24x5mm ISO 61802, sølv

ID: 983561

149 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sølv
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering muligt fra 1-3 arbejdsdage

Beskrivelse af

SKF MTRX Solid Oil Kugleleje 15x24x5mm ISO 61802, sølv

Den polymermatrix, der er imprægneret med olie, smører og beskytter lejet selv under de hårdeste driftsbetingelser og sikrer en betydeligt længere levetid, selv ved brug af højtryksrensere! De dybe rillekuglelejer er udviklet til lejearrangementer, hvor høj luftfugtighed, lejlighedsvis kontakt med vand eller kraftig forurening giver store problemer. Lejer med fast olie er smurt for livet og kan ikke smøres igen.

Fast olie
Fast olie er en olieimprægneret polymermatrix, som presses ind i det frie rum i lejet. Den resterende, meget lille afstand mellem matricen og rullelegemerne, løbebanerne og buret tillader uhindret cirkulation af lagerdelene. Lejet har en porøs struktur med millioner af mikroskopisk små porer, så overfladespændingen er tilstrækkelig til at holde på olien.

Lejeegenskaber
En stigning i driftstemperaturen transporterer olien til overfladen af polymermatrixen og sikrer en jævn tilførsel af smøremiddel. I tilfælde af driftsstop absorberes den olie, der allerede er sluppet ud, igen af fyldstoffet. Fuldolielagre indeholder en stor mængde olie (to til fire gange mere end konventionel fedtsmøring). En syntetisk olie af høj kvalitet med høj oxidationsbestandighed anvendes som standard til fast olie.

Modstår udvaskning
Fast olie kan ikke vaskes ud; den fylder hele det frie rum i lejet. Dette holder fugten på et minimum. Vandet kan ikke blandes med olien eller den faste oliepolymermatrix.

God beskyttelse mod forurening
Den meget lille afstand mellem den faste oliepolymermatrix og de rullende elementer eller løbebaner udelukker praktisk talt, at urenheder kan trænge ind. Integrerede lejetætninger øger desuden tætningsvirkningen.

Detaljer

  • Reduceret risiko for korrosion
  • Længere levetid for smøremiddel
  • .
  • Bæreevnen for lejer med Solid Oil svarer til den for standardlejer
Vis alle modeller fra SKF MTRX-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Tilbehørstype
Kugleleje med dyb rille
Materiale
Materiale: 100Cr6 rullende bærende stål
Størrelsesinformation
15 x 24 x 5 mm
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1x kugleleje med dybe riller i massiv olie
Modelår
2021
Produktnummer
983561

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.