Nyt tøj, nyt udstyr | Få mtb-udstyr til foråret '21 i dag
Online cykelhandler

SixSixOne

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sixsixone beskyttelse
SixSixOne: Klar til dirt, klar til street
661 har alt, hvad du har behov for til dirt eller street. Firmaet stiftedes i det sydlige Californien i år 2000, og siden da har det været målsætningen at producere bedre og bedre beskyttelsesudstyr. Nu er SixSixOne et at de oftest sete brands på diverse tracks og i diverse parker.
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SixSixOne DBO Albuebeskyttere, black black
SixSixOne
DBO Albuebeskyttere, black
549 DKK 349 DKK
- 36 %
Hurtig levering muligt
  • Versioner: XL
SixSixOne DBO Albuebeskyttere, black
SixSixOne Wristwrap Protektor venstre, black black
SixSixOne
Wristwrap Protektor venstre, black
129 DKK 79 DKK
- 39 %
Hurtig levering muligt
  • Versioner: M
SixSixOne Wristwrap Protektor venstre, black
Yderligere oplysninger

Dit værn mod asfalten og skovbunden

Hvor end du skal ud og have det sjovt på din mountainbike, har du brug for godt beskyttelsesudstyr, så du kan tage et par ture i asfalten eller skovbunden, uden at risikere liv og lemmer. SixSixOne EVO AM MIPSPå Bikester tilbyder vi beskyttelsesudstyr fra SixSixOne, der garanterer høj kvalitet og holdbarhed, som kommer til at passe på dig i lang tid fremover.

Fokus på dig og cyklen

SixSixOne blev grundlagt i det sydlige Californien i 1999 og havde fra starten af en klar vision: At producere de bedst tænkelige produkter, så du kan have det sjovt på cyklen uden at bekymre dig for meget om dit ve og vel. Du vil altid skulle passe på dig selv, men med dette udstyr kan du presse dig selv og cyklen lidt mere end ellers, når du ved, at du er godt beskyttet. Ved konstant at udvikle på deres teknologier, og presser grænserne for hvad der er muligt, har de opnået et omdømme i branchen, som gør dem til et af de førende mærker. Samarbejde med eksperter og professionelle atleter gør, at de hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad slutbrugerne vil have.

Gør styrtene mindre afskrækkende

Enhver, der har prøvet at styrte på banen, i parken eller i skoven, ved, at der ligger mange kræfter bag, når man kommer susende derudaf og mister kontrollen. Ofte når man ikke at falde rigtigt eller tage ordentligt fra. I de tilfælde vil man sætte pris på at have sine mest udsatte områder på kroppen beskyttet. På Bikester har vi mange forskellige typer beskyttelsesudstyr fra SixSixOne. Fra hjelme og håndledsbeskyttere til shorts og trøjer med indbyggede puder, som kan tage sig af de slag, du måtte få.