Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Slutspurt! - Gør et udsalgskup

SixSixOne

18 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
SixSixOne

SixSixOne: Klar til dirt, klar til street

661 har alt, hvad du har behov for til dirt eller street. Firmaet stiftedes i det sydlige Californien i år 2000, og siden da har det været målsætningen at producere bedre og bedre beskyttelsesudstyr. Nu er SixSixOne et at de oftest sete brands på diverse tracks og i diverse parker.

Sixsixone beskyttelse
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Dit værn mod asfalten og skovbunden

Hvor end du skal ud og have det sjovt på din mountainbike, har du brug for godt beskyttelsesudstyr, så du kan tage et par ture i asfalten eller skovbunden, uden at risikere liv og lemmer. SixSixOne EVO AM MIPSPå Bikester tilbyder vi beskyttelsesudstyr fra SixSixOne, der garanterer høj kvalitet og holdbarhed, som kommer til at passe på dig i lang tid fremover.

Fokus på dig og cyklen

SixSixOne blev grundlagt i det sydlige Californien i 1999 og havde fra starten af en klar vision: At producere de bedst tænkelige produkter, så du kan have det sjovt på cyklen uden at bekymre dig for meget om dit ve og vel. Du vil altid skulle passe på dig selv, men med dette udstyr kan du presse dig selv og cyklen lidt mere end ellers, når du ved, at du er godt beskyttet. Ved konstant at udvikle på deres teknologier, og presser grænserne for hvad der er muligt, har de opnået et omdømme i branchen, som gør dem til et af de førende mærker. Samarbejde med eksperter og professionelle atleter gør, at de hele tiden har fingeren på pulsen og ved, hvad slutbrugerne vil have.

Gør styrtene mindre afskrækkende

Enhver, der har prøvet at styrte på banen, i parken eller i skoven, ved, at der ligger mange kræfter bag, når man kommer susende derudaf og mister kontrollen. Ofte når man ikke at falde rigtigt eller tage ordentligt fra. I de tilfælde vil man sætte pris på at have sine mest udsatte områder på kroppen beskyttet. På Bikester har vi mange forskellige typer beskyttelsesudstyr fra SixSixOne. Fra hjelme og håndledsbeskyttere til shorts og trøjer med indbyggede puder, som kan tage sig af de slag, du måtte få.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes