Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Sixpack Millenium

3 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • rød
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sixpack Millenium Sadel, sort
Sixpack Millenium Sadel, sort
Sixpack
Millenium Sadel, sort
Vejl. udsalgspris 369 DKK 329 DKK
Hurtig levering
- 10 %
UDSALG
Sixpack Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort
Sixpack Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort
Sixpack
Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort
Vejl. udsalgspris 659 DKK 549 DKK
  • Versioner: 805mm
Hurtig levering
- 16 %
UDSALG
Sixpack Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort/rød
Sixpack Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort/rød
Sixpack
Millenium805 Cykelstyr Ø31,8mm 20mm, sort/rød
Vejl. udsalgspris 659 DKK 479 DKK
  • Versioner: 805mm
Hurtig levering
- 27 %
UDSALG

Tre, to, en, Go - Millenium Serien fra Sixpack

Siden 2007 har den tyske fabrikant af cykeludstyr skabt dele til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken stil, vægt eller holdbarhed. De er kendt for, at skabe cykeldele som holder mange år frem. Sixpack's mange kollektioner kommer i et væld af nuancer til den farveglade cykelrytter og i et mere minimalistisk design til dig, som kan lide det rene look. Sixpack MilleniumHører du til den sidste gruppe? Så er denne serie for dig. Skær sekunder af din PA med stil. Millenium serien er skabt til dig, som vil have den perfekte balance mellem vægt, holdbarhed og performance. Det er bare om, at komme igang! Denne serie er lavet til Downhill og Freeride disciplinerne, men passer selvfølgelig også til den glade landevejsrytter. Millenium frempindende har freeride-venlig 0° rise og kommer med både 31.8mm og 35mm spænde, så de passer til alle aluminium bar setups. CNC frempinden er lavet af aluminium og fås i 35mm og 45mm. Disse frempinde vejer omkring 128g afhængigt af størrelse. De er stærke og holder til selv de vildeste ture. Serien bringer også tilbage til start. Der er fokus på det stilrene design og den gode holdbarhed. Du får cykeldele i sort og krom, som løfter din cykeltur til næste niveau.

Solidt styr til den eventyr lystne Mountainbiker

Millemium serien indeholder en god variation af cykelstyr. Millenium Alloy styret i aluminium holder til selv de vildste off road ture og holder til de hårde bump downhill. Dimensionerne og ergonomien er baseret på WC Team specifikationer. Carbon styr kommer i højeste kvalitets DH og DU carbon. De vejer ikke små 228gr og er særdeles holdbare. Dette styr giver en uovertruffen fordelen af vægt. Styrene kan justeres fra 805mm til 765mm afhængigt af dine præferencer.

Til dig, som ikke vil gå på kompromis med styrke eller fart

Sixpack Millenium  serien giver dig også markedets nye våben indenfor Downhill, nemlig Millenium sadelpinden. Skabt i robust 7075-T6 aluminum med praktisk klemme, vil du være totalt beredt på selv de vildeste downhill ture. Sadelklemmerne i serien passer til det minimalistiske og rå look. Lavet i 6066-T6 CNC aluminium holder de til, at du udfordrer tyngdekraften gang på gang. Komponenterne i serien er resultatet af mange over 15 års innovation og design. Hos Bikester kan du vælge mellem flere af Sixpacks uovertruffende serier. Sixpack Millenium serien er et stærkt valg, hvis du vil have cykelkomponenter som holder til at udfordre tyngdekraften.