Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sixpack

180 Produkter
Cykel fra SIXPACK
Sixpack

SIXPACK RACING: Developed by Riders for Riders

SIXPACK RACING blev grundlagt i 2007 af to passionerede mountainbikere, der begge havde flere års erfaring inden for sporten. Et umiskendeligt kendetegn ved SIXPACK RACING er de lysende, iøjnefaldende farver, der ses på de forskellige cykeldele. Grundlæggernes kærlighed til cykelsporten går tydeligt igen i hvert enkelt produkt.

Sorter efter
 
Side 1 af
4

Så snakker vi om tilbehør, der vil noget

Det er ikke kun en ramme med seks øl eller nogle smukke muskler på maven - SIXPACK kan nemlig også være cykeldele og –tilbehør, hvilket dette tyske mærke er et levende bevis på. Mærket blev startet i 2007 af to passionerede ryttere, hvilket sikrer dig nogle produkter, der er designet 100 procent i overensstemmelse med markedets behov. De har nemlig helt styr på, hvad der kræves, for at holde en cykel funktionsdygtig og top-gejlet hele året rundt.

For cyklister af enhver art

Man kan dele cyklister ind i mange forskellige grupper, alt efter form, ambitioner og måden, man bruger sin cykel på.sixpack Single Speed Kit Nogle cyklister har blot brug for en simpel cykel, der bare virker som den skal, mens andre er vilde med at pimpe cyklen op på en personlig måde. Hos SIXPACK er man så flinke og betænksomme, at alles behov dækkes, hvilket er noget, vi elsker her på Bikester. Vi er nemlig sat i verden for at tilfredsstille vores kunders behov, og her hjælper dette populære tyske mærke os godt på vej. Der bydes nemlig på alle de cykeldele, der skal til, for at din bike virker optimalt hele tiden. Sixpack SkywalkerDet er små eller store dele, der er helt afgørende for din cykels funktionsdygtighed og tilstand, samt masser af ekstra udstyr, som er yderst populært blandt folk, der ser cykling som en livsstil, eller hos cyklister, der er lidt træt af de kommercielle looks og gerne vil have noget mere lir og individualitet på cyklen.

Lev livet på en tohjulet

Med et bankende hjerte for fart over feltet er SIXPACK især kendt for deres mange kvalitetsprodukter indenfor BMX- og MTB-verdenen. Det betyder masser af specialdesignet udstyr i ergonomiske og dynamiske former. Designerne er heller ikke bange for at bruge farver, og dermed kan der netop komme masser af spræl og attitude over din cykel. BMX-pedaler, cyclocross-styr, håndtag i blødt og stødabsorberende silikone, samt masser af komponenter og dele fra A-Z. Hos SIXPACK har man styr på det hele, så din cykel bliver klædt på fra nav til hjul og fra styr til sadel. Kombinationen af alle de obligatoriske dele blandet med ekstra tilbehør og trendy designs bringer masser af glæde hos alle typer af cyklister, hvad enten man er motionist, bruger cyklen som transportmiddel eller er aktiv på mere professionel vis. Uden dette tyske mærke på markedet ville cykelverdenen se mere kedelig ud, og derfor er det jo godt, at du kan blive en del af fanskaren her på Bikester.dk.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!