Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

SiS

15 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
SiS
SiS

SiS – Energibarer, gels mm.

SiS står for Science in Sport. I navnets lange version er betydningen af sportsernæringsmærket tydeligt. Med den faste overbevisning om, at atletens krop er en højteknologisk maskine, er SiS sportsernæring udviklet til at antænde kroppens turbofunktion, når det for alvor gælder. I tæt samarbejde med sportemedicinere og ernæringseksperter kan SiS med GO-energibarer, gels og kosttilskudsprodukter tilbyde et bredt ernæringssortiment til før, under og efter træning.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Energi til kroppen, når den presses i sportsøjemed

Det er ikke helt ulogisk at sammenligne menneskekroppen med et køretøj. Begge dele har nemlig brug for brændstof for at fungere. Er tanken tom, kommer man ingen vegne, og det samme gælder med energidepoterne. Udover alt det medicinske og anatomiske, som lægerne står for, så er det blevet en hel videnskab at forske i energiforsynende produkter. Britiske SiS har været med til at bane vejen siden 1992, hvor de første atleter startede med at bruge nogle af produkterne. I takt med at folk er blevet mere kropsbevidste samt generelt har fået øjnene op for fitness, løb og sportskonkurrencer, så er behovet for tilbehør også steget.SiS Rego Rapid Science in Sport (SiS) er nemlig storleverandør af forskellige drikke og gels, som er med til at fylde depoterne op med energi. Især blandt professionelle er produkterne helt uundværlige, når man vil have succes, men også blandt amatører og motionister er det blevet trendy at booste kroppen med disse helt lovlige sportsdrikke. Alle produkter bliver nemlig testet, så de ikke overskrider Anti-Doping-foreningens (WADA) forbudte liste.

Smagfulde sportsdrikke, der fylder brændstof på kroppen

Hos SiS har men netop videnskaben i ryggen. Alt testes og analyseres i samarbejde med de bedste eksperter indenfor ernæring, kemi, medicin og andre relevante områder. Desuden samarbejder man med navne som Cavendish, Hoy og Katarina Johnson-Thompson, der alle har helt styr på, hvordan kroppen arbejder i de mest pressede konkurrencesituationer – og dermed hvad den har brug for, og hvordan den reagerer. Der er flere forskellige vinkler, når man taler om brændstof til kroppen. Hos SiS inddeler man sine produktanalyser i fire grupper. Det er de energioptankende produkter, drikke mod dehydrering, væske til hurtigere restitution samt proteinopbyggende produkter. De forskellige ting fremstilles i pulverform, snackbars, gel, drikke eller som brusetabletter. Emballagen er der naturligvis også tænkt på, for her er vægten ret afgørende. Man skal nemlig ikke slæbe på for meget, når man er i gang med træning eller konkurrence, og derfor er tuber, poser, breve og dunke nemme lige at trykke flade, når du har tømt dem for indhold. Produkterne fås med mange smagsvarianter, så de nemt glider ned, og du dermed får fyldt op med kulhydrater, vitaminer, mineraler, proteiner eller hvad du nu engang har brug for før, under eller efter træning og konkurrencer.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes