Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

SIGMA SPORT 124 Produkter

Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Cykelcomputer fra SIGMA
SIGMA SPORT

SIGMA SPORT: Teknologi af høj kvalitet

SIGMA SPORT er ensbetydende med fremragende teknologi fra Tyskland. Kvalitet er for et firma et af de allervigtigste punkter i produktionen. SIGMA vil dog ikke kun fremstille produkter af høj kvalitet, men samtidig også til en overkommelig pris. Inden for områderne batteridrevne cykellygter og cykelcomputere er SIGMA førende. Produkterne fremstilles i USA og Kina, og for at opnå disse krævende mål foretager SIGMA løbende og strenge kvalitetstests.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Sigma Sport – Cykellys og andet grej

SIGMA SPORT er et mærke, der står for at producere høj teknologisk udstyr af formidabel kvalitet. Al deres succes afhænger af trofaste kunder, da virksomheden ikke tjener meget på enkelte produkter. De har i stedet valgt at fokuserer på at lave nye produkter, teste dem, og sørge for at de lever op til både deres standarder, og er CE-godtkendt. Det vil sige, at de er testet og godkendt af en tredjepart, hvilket gør CE-mærket til en af de højeste former for kvalitetsstempel. Ikke nok med at kvaliteten skal være i top, så mener de også, at virksomheden har et socialt ansvar. Filosofien hos Sigma er, at troværdighed og stærk kundekontakt er de mest essentielle egenskaber at have. Derfor lægger de fortsat vægt på medarbejdernes velvære , og udbyder deres produkter til en fair og billig pris. Dernæst er de konstant opmærksomme på kundetilfredshed, og på at gøre deres kundeservice endnu bedre. SIGMA SPORT vil fortsat gå efter at være først på markedet med nye produkter, der supplerer præcis til dig og din træning.

Lys på vejen

Har dine cykellys, det der skal til for at stemme overens med det traffikstyrelsens cykellygtelov kræver? Du skal ikke fortvivle, hvis du er usikker på om dine cykellygter er synlige nok. SIGMA SPORT BC 16.12 STS CadI deres sortiment kan du blandt andet finde cykelbelysning, som holder længe og skinner stærkt. Så bliver du altid set af både cyklister og bilister. Se et udvalg af batterilygte sæt, der beskytter dig i trafikken. Der er også mulighed for at få enkelte lygter. Fordelen ved at købe en af deres lygter er batterierne:
  • Genopladelige
  • Mister meget lidt af deres energi under opbevaring
  • Langtidsholdbare
  • Sikre
  • Miljøvenlige
Så næste gang du udskifter cykellygter, så husk at tænke på SIGMA SPORT.

Lille men fuld af muligheder

De har efterhånden udvidet der sortiemnt, så du kan også finde cykelcomputere. F.eks. cykelcomputere der er kabelforbundet, for mere info. Du skal blot sætte den lille dims på din cykel med de rette indstillinger, og så kan du måle din fart, hvor længe du har været undervejs, længden af turen, og endda lige tjekke hvad klokken er. Simpelt og lækkert design gør en SIGMA SPORT cykelcomputer til en uundværlig genstand. Du har også muligheden for at købe cykelcomputere i andre kategorier:
  • Multifunktionsapparat
  • Trådløs
  • Pulsmålere
Kig lidt omkring, og se om du kan finde det du søger. Ellers står vi klar i kulissen til at hjælpe dig med at finde det, du lige står og mangler.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!