Online cykelhandler
Hold dig aktiv | Se nuHold dig aktiv gennem vinteren med en indoor trainer

ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort

ID: 1431540

- 29 %
519 DKK
369 DKK DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris
    • sort
    • hvid
Bestilt 1x i sidste uge.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 3-5 arbejdsdage

Beskrivelse af

SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

ROX 2.0 - ren køreglæde med GPS
ROX 2.0 GPS-cykelcomputeren er perfekt til alle de fritidscyklister, der ønsker at nyde godt af de væsentlige fordele ved en GPS-cykelcomputer uden at bruge en formue. Det store og letlæselige display kombineret med den enkle betjening gør det til den ideelle ledsager på cykelture. 14 funktioner som f.eks. visning af hastighed, distance og træningstid, navigationsinstruktioner og kobling til elcyklen er ikke noget problem for ROX 2.0 cykelcomputeren. Takket være den gratis SIGMA RIDE-app kan du til enhver tid følge og analysere de aktuelle data om turen via SIGMA RIDE-appen på din smartphone.

Stort display
ROX 2.0's kontraststærke 2 tommer store display er meget let at læse, selv under kørslen, takket være dets dimensioner og ekstra store tal. En særlig rød cirkel øverst til højre på displayet har en farvet baggrund og giver cyklisterne en innovativ og spændende visning af deres træningsdata. I kombination med den gratis SIGMA RIDE-app til smartphonen kan de enkelte visninger indstilles med få klik - der kan konfigureres op til seks skærme med to værdier hver. Den aktuelle hastighed og tid vises permanent på displayet.

Klar til at gå i gang når som helst
ROX 2.0 cykelcomputeren placeres på styret i få trin. Der er ikke behov for at montere kabler eller sensorer. Når ROX 2.0 er tændt, bestemmer den cyklistens position inden for få sekunder ved hjælp af GPS og GLONASS. Kombineret med den intuitive betjening med to knapper kan cykelturen starte med det samme.

Enkel cykelnavigation
ROX 2.0 cykelcomputeren kan forbindes med komoot-appen på din smartphone. Komoot-appen sender derefter vejvisninger til ROX 2.0, som kan vises som en pil på displayet eller i den røde cirkel. Den farvede cirkel på displayet tæller afstanden til det næste sving nedad ved hjælp af farvede streger. Stængerne bliver mindre, jo tættere cyklisten kommer på svinget. Antallet af meter til næste sving er også angivet ved siden af cirklen.

E-bike klar
ROX 2.0 er klar til e-cykler og kan nemt tilsluttes til mange e-cykler. GPS-cykelcomputeren opretter forbindelse til det kompatible e-bikesystem og viser det aktuelle støtteniveau, batteristatus, lys og andre data på displayet eller i den røde cirkel.

Smarte meddelelser
Smarte notifikationer forbinder cyklisterne med omverdenen, selv under cykelturen. Oplysninger om indgående opkald og beskeder på smartphonen vises på displayet.

Praktisk dataanalyse
Med SIGMA RIDE-appen overføres træningsdata via BLE fra ROX 2.0 til smartphonen og indsamles via denne. De vigtigste data og statistikker kan vises tydeligt med farvede datafelter, læses hurtigt på smartphonen og analyseres nemt og bekvemt.

Fleksibel montering
ROX 2.0 leveres med en konventionel GPS-styrholder. Denne skive monteres med kabelbindere enten på styret eller på cykelens forgaffel, og ROX 2.0 fastgøres ved at skrue den fast med et klik.
Overclamp Butler fås i TOP MOUNT-sættet og som tilbehør. Den muliggør perfekt justering af ROX 2.0-cykelcomputeren selv med korte stilke. Computerhovedet kan placeres centralt over styret i samme højde som styret. Butleren passer til styr med en diameter på 31,8 til 35 mm.

Detaljer

  • Lynlås med indvendig vindbeskyttelsesstrimmel
  • Drejeboltdæmpermontering
  • Vandtæt: IPX7
  • Kashima belagt

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Bikepacking, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Enhedstype
Håndapparat uden kortvisning
Dimensioner (B x H x D)
44,2 x 65,9 x 17,8
Display
Type:
Farvedisplay
Display diagonal:
2 tommer
Opløsning:
51x16
Funktion
Lysfunktion, Navigation, GPS-funktioner, Hukommelsesfunktioner
Vægt
39 g
Funktioner
Kilometerfunktion:
Samlet kilometerantal
Speed-funktioner:
Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed
Tidsfunktion:
Tid og dato
Antal træningsfunktioner:
6
Kadence:
Ikke udstyret og ikke opgraderbar
Energiforsygning
Batteri type:
Lithium-Ion-Akku
Strømkilde:
Batteri
Driftstid:
18 t
Leveringsomfang
Inkl.:
Montering på styret
Modelår
2022
Produktnummer
1431540

Kundeanmeldelser

3.9
18 Kundebedømmelser
1 Stjerne
1
2 Stjerner
3
3 Stjerner
1
4 Stjerner
4
5 Stjerner
9
Ryd alle filtre
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Andreas
Solid
Oversat fra Tysk Til originalen
_er ret tilfreds med delen (efter de foregående 4 ture) _Det tager et stykke tid, før GPS-signalet er fundet i starten (men kan også have andre årsager) _Ellers er jeg meget tilfreds med delen og har derfor allerede bestilt en anden til en ven
24.12.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Peter
solidt GPS-speedometer på startniveau
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg fik enheden til MTB-ture i det omkringliggende område og så de aktuelle værdier og registrerede turene til senere evalueringer. Absolut pris/ydelsestip for pengene. Med GPS er der ingen grund til at tilslutte en hjulsensor og måle hjulomkredsen. Tilslutning til smartphonen fungerer upåklageligt. Til lejlighedsvis navigation kan navigationsinstruktionerne fra Komoot vises på enheden, så mobiltelefonen kan blive i lommen (regn).
20.12.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Sara
Okay
Oversat fra Tysk Til originalen
- menuen til at slukke er besværlig - den understøtter ikke ANT / BT-skærme (hjerteslag, kadence, hastighed osv.) uden nogen åbenbar grund (den har bluetooth, CPU'er og hukommelse er af en grund for billige). Sandsynligvis markedssegmentering -> værste grund nogensinde, jeg hader dette mærke nu. - du kan kun navigere via Komoot. Komoot er beregnet til lange ture og vil også forsøge at offentliggøre en dum måde at shoppe på. Det her er nonsens. Jeg hader både komoot og SIGMA nu + den har et fint kompas! Jeg elsker det.
05.12.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
James
Strøm i en lille pakke!
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg købte dette produkt hovedsageligt for realtids km/t og afstandsaflæsninger under træning, men også for forbindelsen til Komoot. Efter et meget frustrerende første par forsøg på at forbinde enheden til min smartphone under den originale opsætning (ved at bruge både SIGMA og Komoot apps), blev jeg tvunget til at nulstille enheden to eller tre gange. Efter den sidste nulstilling ser alt dog ud til at fungere 100%, og jeg glæder mig til at spore mange kilometer med den! Resumé: - Hurtig tilslutning til begge førnævnte apps (når den er konfigureret !!) - Nem at bruge funktioner på enheden - En ret intuitiv track-feedback-pakke i SIGMA-appen - En kraftfuld lille enhed til prisen, men vær bare tålmodig under opsætningsfasen.
30.11.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Philipp
Top enhed
Oversat fra Tysk Til originalen
Alle de vigtige funktioner er tilgængelige for en lille pris!
27.11.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Fred
Endelig et simpelt cykelspeedometer uden kabler
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har ventet på et overkommeligt cykelspeedometer med GPS, der ikke kræver kabelføring og pålideligt leverer de nødvendige cykelværdier.
23.11.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
A.k
Fantastisk produkt
Oversat fra Tysk Til originalen
Rox 2.0 er en fantastisk GPS-cykelcomputer til begyndere. Den har alle de væsentlige funktioner, du kan forvente af en cykelcomputer. Selv ved udpakning giver det et kvalitetsindtryk. Monteringen er super nem, der kræves ingen kabler mm. Når ROX 2.0 er installeret, skal den kun tændes. Så forbinder den automatisk til GPS'en. Selv i den dybeste skov har forbindelsen altid fungeret uden problemer (super nemt). Alle data kan uden problemer aflæses på den store og lyse skærm, selvom selve computeren er ret kompakt. De store knapper tager lidt tilvænning til at betjene Rox i starten. Men når du først har fundet rundt med den, er betjeningen super nem. Ønsker du at skifte mellem displayene, mens du er på farten, fungerer knapperne uden problemer. Rox 2.0 er kompatibel med komoot-appen. Så du kan navigere uden problemer. Navigationsinstruktionerne vises i det øverste højre område af displayet. Det er ærgerligt, at computeren ikke viser, hvor mange højdemeter du har tilbagelagt. Du kan dog uploade dataene til Sigma Ride-appen efter turen. Derfra kan du sende turdataene til Strava-appen eller komoot-appen, så kan du se, hvor mange meter du har tilbagelagt. Mine erfaringer med Rox 2.0 har hidtil været meget positive. Rox 2.0 giver et solidt datagrundlag, især for fritidscyklister.
18.11.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
AK
Meget godt pris-ydelsesforhold
Oversat fra Tysk Til originalen
Rox 2.0 er en fantastisk GPS-cykelcomputer til begyndere. Den har alle de væsentlige funktioner, du kan forvente af en cykelcomputer. Selv ved udpakning giver det et kvalitetsindtryk. Monteringen er super nem, der kræves ingen kabler mm. Når ROX 2.0 er installeret, skal den kun tændes. Så forbinder den automatisk til GPS'en. Selv i den dybeste skov har forbindelsen altid fungeret uden problemer (super nemt). Alle data kan uden problemer aflæses på den store og lyse skærm, selvom selve computeren er ret kompakt. De store knapper tager lidt tilvænning til at betjene Rox i starten. Men når du først har fundet rundt med den, er betjeningen super nem. Ønsker du at skifte mellem displayene, mens du er på farten, fungerer knapperne uden problemer. Rox 2.0 er kompatibel med komoot-appen. Så du kan navigere uden problemer. Navigationsinstruktionerne vises i det øverste højre område af displayet. Det er ærgerligt, at computeren ikke viser, hvor mange højdemeter du har tilbagelagt. Du kan dog uploade dataene til Sigma Ride-appen efter turen. Derfra kan du sende turdataene til Strava-appen eller komoot-appen, så kan du se, hvor mange meter du har tilbagelagt. Mine erfaringer med Rox 2.0 har hidtil været meget positive. Rox 2.0 giver et solidt datagrundlag, især for fritidscyklister.
18.11.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Georg
Cykel speedometer
Oversat fra Tysk Til originalen
Speedometer med GPS god, men betjeningen er ikke perfekt
28.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Jörg
Højt anbefalet...
Oversat fra Tysk Til originalen
Anbefales til mit arbejdsområde som "pendler" på vej til arbejde ...! Displayet er betinget "barrierefrit" og kan konfigureres individuelt i begrænset omfang. På grund af det store display er det let at læse for mig som briller, selv under kørsel (inklusive permanent displaybelysning i mørket ...) I kombination med en smartphone i nærheden (BT) kan f.eks. "Komoot" bruges til at udforske nye og interessante stier ... :-) En absolut anbefaling til mit anvendelsesområde som pendler til denne pris.
24.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Jörg
en rigtig god GPS speedometer
Oversat fra Tysk Til originalen
... for mig som "arbejdspendler" et ideelt speedometer, der ikke kun viser de aktuelle data i individuelt justerbare visninger med stor skrifttype (let at læse, når du bruger briller ...), men også et navigationssystem til smartphones forbundet via BT på tidligere ukendte måder (Komoot) muliggjort ...! I denne prisklasse for mig og mit anvendelsesområde ("på cykel til arbejde") en absolut købsanbefaling (!)
24.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Marlon
Et MUST for enhver fritidscykelrytter
Oversat fra Tysk Til originalen
I årevis brugte jeg min mobiltelefon som cykelcomputer. Men over tid og på grund af den næsten daglige brug af cyklen besluttede jeg mig for en meget mere praktisk, rigtig cykelcomputer. Modstandsdygtighed Cykelcomputeren er allerede faldet to gange, det burde ikke ske alt for ofte. Ikke desto mindre taklede det takket være det kantede design, hård plast og lette vægt det godt med faldene. Kørsel i regnen var også iøjnefaldende. Anvendelighed Den fastgøres ved hjælp af to kabelbindere og eventuelt med en afrundet "skive". På denne måde kan beslaget fastgøres fleksibelt og på kortest mulig tid. Selve cykelcomputeren kan frigives med et hurtigt twist. Da denne er let, flad og ikke særlig stor, forstyrrer den ikke jakken; Bukser eller cykeltaske. Med sine 2 tommer og det velstrukturerede arrangement af informationen (hastighed, rute, tid, navigation osv.) Er displayet efter min mening absolut tilstrækkeligt. Hvis du har brug for skærmene større, kan du valgfrit vælge storebror ROX 4.0 med 2,4 tommer skærmstørrelse. Cykelcomputeren betjenes med kun 2 store knapper: en i nederste kant, en på nederste højre kant. Knapperne er store nok til let at betjene enheden, selv med store hænder i regnen. Displayet reagerer straks på inputene. Det tager cirka 3-4 ture at bruge det, men det er faktisk meget let og hurtigt. Funktionsudvalget lader intet tilbage at ønske af en fritidscykelrytter. Den førnævnte storebror ROX 4.0 opfylder flere særlige ønsker (lufttryksmåler og ekstra sensorer (f.eks. Hastighed, kadence og puls). Det, der virkelig begejstrer mig ved enheden, er smartphone -mulighederne: På min mobiltelefon kan jeg lide at bruge Kamoot, en app, der indeholder utallige cykelruter og har en navigationsfunktion. Jeg kan tilslutte min mobiltelefon til cykelcomputeren via SIGMA LINK -appen og Kamoot -appen. På den måde kan jeg bekvemt vælge / planlægge cykelruter på min pc eller mobiltelefon og bruge dem direkte med navigation på min mobiltelefon, men også bruge min cykelcomputer selv. Mens en rigtig navigationsskærm a la Google Maps vises på mobiltelefonen, får jeg navigationsinstruktioner på cykelcomputeren i området øverst til højre: De røde og sorte linjer angiver afstanden til næste sving, pilen den sti, jeg har at tage. Takket være batterilevetiden på omkring 18 timer kan jeg nu tage på dagsture på cykel uden at skulle bruge mobiltelefon eller kort - praktisk! SIGMA LINK -appen muliggør også oprettelse af træningsprofiler og registrering af træningsdata. Jeg bruger dem til at sammenligne min pendling til arbejde og en af mine yndlingscykelruter og til at indstille de bedste tider. Som fritidscyklist har jeg ikke rigtig brug for denne funktion. Et andet pluspunkt efter min mening er den omgivende lyssensor: om morgenen på vej til arbejde og i undergangen tændes displaylyset af sig selv. Meget praktisk! Konklusion Prismæssigt er ROX 2.0 en reel gevinst for hver fritidscyklist. Jeg var især imponeret over den enkle installation og betjening, navigationsmulighederne og den automatiske belysning.
14.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Stefan
Masser af gode ideer, men tvivlsom implementering
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg fik enheden til min cykel, fordi jeg fandt ideen om en cykelcomputer + navigation i en virkelig overbevisende. Desværre var jeg lidt skuffet over SIGMA under implementeringen. Positiv: - Kvalitet og følelse ser godt ud. Forarbejdet i meget høj kvalitet. Nok vil et "sort og hvidt" LCD -display se lidt forældet ud i 2021, men det er let at læse og opfylder sit formål fuldt ud. - USB-C opladningsfunktion. Det gjorde mig særligt glad, fordi mange producenter stadig tilbyder den gamle mini-USB-forbindelse, som langsomt er ved at uddø. Da min mobiltelefon og tablet også har brug for USB-C, har jeg altid en passende oplader klar et sted. - Nem installation: uden kabler og sensorer på forhjulet passer den perfekt til min minimalistiske cykel, og den er virkelig installeret inden for 1 min. - Navigation ved hjælp af pile fungerer normalt meget godt, men kan ikke altid angive den nøjagtige retning i uklare situationer (f.eks. Tæt sving). Det eneste, der hjælper, er et kig på mobiltelefonen. Neutral: - Navigeringen fungerer kun via komoot -appen. Jeg bruger appen alligevel, så jeg har en konto. Hvis du endnu ikke har brugt appen, skal du registrere dig igen. Navigation ved hjælp af Google / Apple Maps ville helt sikkert være meget bedre (også hvad angår håndtering, mere om det herunder) Negativ: - det største kritikpunkt fra mit synspunkt: Betjeningskonceptet og softwaren er virkelig katastrofale. Den dag i dag har jeg ikke forstået præcis, hvilken af de to knapper jeg skal trykke på, og hvordan jeg udfører bestemte opgaver. For mig er der ingen rød tråd i operationen. Når du har bekræftet noget med en knap, skifter du i den næste menu sider med den samme knap. Desværre er dette ingen steder klart forklaret. (PS: Jeg er faktisk en "hardcore techie" og har aldrig problemer med sådan noget, men her bliver jeg sat på prøve) - den første opsætning og forbindelse med Komoot fungerede kun efter det tredje forsøg. Før blev det altid sagt "Forbindelse ikke mulig" uden yderligere grund. Hvis du har det samme problem, skal du bare nulstille alt og prøve igen. For mig hjalp det helt at fjerne cykelcomputeren fra Bluetooth -forbindelseslisten ("afkobling") og sætte den op igen. - selve SIGMA -appen er heller ikke rigtig nyttig. For eksempel vises der også et kort der, men du kan kun se ruten her, men ikke starte navigationen. Som sagt er dette kun muligt via Komoot og er meget mere kompliceret der end via Google Maps, som de fleste alligevel bruger. Det er en skam, chancen savnet. - nøjagtigheden lader meget tilbage at ønske. Hvis du virkelig har brug for nøjagtige måleresultater, f.eks. Til træningsformål, bør du muligvis bruge en anden model. Især når det kommer til spørgsmål som nedetid ved lyskryds, GPS -afbrydelser osv. Der kan også være afvigelser i den maksimale hastighed, f.eks. Hvis GPS -signalet kortvarigt afbrydes. For mig og mine formål (hobbyrytter) er nøjagtigheden imidlertid fuldstændig tilstrækkelig.
05.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Fritz
Batteri liv
Oversat fra Tysk Til originalen
Hvem planlægger ture op til 100 km skulle købe en mere kraftfuld enhed (batteri). Batteriydelse mindre end 100 km !!!
05.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Julian
godt
Oversat fra Tysk Til originalen
En vellavet cykelcomputer, der viser de vigtigste værdier, du har brug for. Var let at installere, fordi det takket være GPS ikke har brug for et kabel, gør hvad det skal og også har en nyttig app med sig.
20.09.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Conrad
Sigma Rox 2.0
Oversat fra Tysk Til originalen
Som en entry-level model med nogle flotte funktioner var Sigma Rox 2.0 præcis den rigtige cykelcomputer på papir, der skulle gøre det lettere for mig at komme tilbage til racercykling. Første indtryk: Emballagen til Sigma Rox er klassisk og moderne. Indhold: Udover cykelcomputeren indeholder indholdet også beslag, en adapter og kabelbinder til fastgørelse til styret samt instruktioner og en hurtig vejledning. Installation: Idriftsættelse sker efter fuld opladning via USB C -kabel ved at trykke på menuknappen i længere tid. Koblingen mellem smartphone og cykelcomputer sker via Bluetooth. (Da Rox 2.0 ikke har yderligere sensorer, er smartphonen og forbindelsen via GPS de eneste transmittere af data såsom hastighed, tilbagelagt afstand og navigation) Skærmen er let at læse, men kan være lidt lysere / mere kontrastfuld i direkte sollys. Men jeg tror, det er mit problem eller LCD 5 -displayets problem. Knapperne har et godt trykpunkt, men er ugunstige for mig som venstrehåndet, fordi jeg skal nå ud over midten af styret, når jeg bruger cyklen og dække displayet. Den ekstra funktion, navigation via Komoot, var hovedargumentet for mig. Vælg blot den rigtige rute afhængigt af din tilstand og træningsstatus, og lad navigationen guide dig uden selv at skulle planlægge ruten. Desværre er det dog gået anderledes end forventet og ønsket. Forbindelsen mellem smartphonen og Sigma -appen samt forbindelsen mellem appen, cykelcomputeren og Komoot var nogle gange mere dårlig end god. Ofte afbrydelser efterfulgt af den absolutte fejl i alle funktioner og forbindelser. Har til tider foretaget 10 nye installationer. Alle begrænsninger for alle apps kontrolleres og fjernes, men desværre kan jeg slet ikke håndtere enheden, hvilket jeg personligt synes er ærgerligt, da jeg hidtil har været meget tilfreds med mine Sigma -enheder og som digital native, smart denne slags enheder har aldrig givet mig en udfordring. Desværre må jeg fraråde at købe denne enhed.
05.10.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, sort sort
Matthias
Fuldstændig tilfreds
Oversat fra Tysk Til originalen
Som nybegynder er det præcis det rigtige at gøre. Jeg havde ingen problemer med at oprette forbindelse til appen, og alle data overføres derefter pålideligt. Computeren er en meget klar (i positiv forstand) genoplivning af det gamle speedometer og indeholder det væsentlige med en meget enkel og intuitiv betjening. Især til mindre cykelture, men også til træning, giver det et godt overblik over din egen præstation. I appen kan du også overvåge dine egne fremskridt ganske godt. For alle dem, der kun har brug for det grundlæggende, er 100% korrekte.
14.09.2021
SIGMA SPORT ROX 2.0 Cykelcomputer inkl. GPS -holder, hvid hvid
Marcel
Tobias
Oversat fra Tysk Til originalen
Sigma Rox 2.0 er en katastrofe, forbindelse med smartphonen er kun mulig i begrænset omfang, ligesom gps -signalet. Sparer ikke kilometer og køretid. Sigma Ride -appen er også en katastrofe. Ikke anbefalet!!! Hænderne væk!!!
06.09.2021