Online cykelhandler

iD.FREE Multisportsur, grå

ID: 1119728

- 29 %
1.259 DKK
889 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
  • grå
  • blå/grå
  • grøn/grå
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering fra 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, grå

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Er naturen din legeplads? Derefter iD.FREE er det helt rigtige ur til dig. Med en række forskellige sportsprofiler, navigation og vejrbestandigt kabinet kan GPS-multisportsuret følge med overalt, uanset om du løber på langrend, står på ski på skråningerne eller cykler i bjergene.

LIGE SÅ ALSIDIG SOM DIG!
Seks forskellige sportstyper er forudinstalleret på iD.GRATIS, herunder løb, cykling, svømning, vandreture og skiløb. Friluftsentusiaster vil også nyde godt af højdemåling, vejrtrend og kompas. Multisportsuret lader således intet tilbage at ønske.

ENKEL ANVENDELSE
Da livet allerede er kompliceret nok, er iD.FREE er designet til at være intuitiv og enkel at bruge. Takket være de fire knapper og den enkle menunavigation kan du hurtigt finde rundt i multisportsuret. Og betjeningen er forbedret med visuelle advarsler fra det smarte lys og blide vibrationer på håndleddet.

HÅRDT DESIGN
Lille, men alligevel mægtig! På trods af sin slanke form og lette konstruktion er iD.FREE er ekstremt hård. Det ser også godt ud med knapper i rustfrit stål af høj kvalitet og et holdbart display af mineralglas. Den komfortable silikonebånd fås i fire farver og kan hurtigt og nemt udskiftes.

NAVIGATION
Opret spor, indlæs dem på iD'en.GRATIS, og så kan du gå i gang! Ud over navigation på banen giver multisportsuret, når det er parret med komoot-appen, vejvisning direkte på iD'en.GRATIS, mens din smartphone kan blive i din lomme. Du vil aldrig fare vild igen!

BEVÆGELSE MED SJOV
For at gøre det endnu sjovere, kan iD.FREE har fire exergames installeret til dig, herunder Geocaching. Du kommer aldrig til at kede dig med iD.GRATIS, uanset om det er en GPS-papirjagt gennem skoven eller en aktivitetssprint.

SMART LIGHT
iD.FREE's smarte lys er en innovativ måde at give visuelle signaler på. Det smarte lys kan indikere et kommende sving, så du ikke behøver at kigge konstant på displayet. Derudover lyser det smarte lys op med smarte meddelelser og viser, om du er i din udpegede målzone.

CRASH ALERT
Sikkerhed først! iD.TRI registrerer automatisk et fald og giver dig 30 sekunder til at bekræfte, at du er okay. Hvis ikke, informerer triatlonuret dine nødkontakter via sms, når du ikke længere kan klare det. Derudover viser sportsuret dine vigtigste sundhedsdata samt din aktuelle GPS-position.

Detaljer

 • Visning af fuld tekst på 8 sprog
 • Vandmodstand - 5 ATM
 • Vibrationsalarm
 • mineralglas
 • Digitalt 3-akse kompas
 • Advarsel om nedbrud
 • Pulsmåling på håndleddet
Vis alle modeller fra Sigma Sport ID-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Vandring / Trekking, Alpint skiløb, Alpint skiløb - Offpiste, Langrend/Nordics, Snowboarding, Svømning, Trailløb, Løb
Vigtigste oplysninger
Strømkilde: BatteriTilslutning: DigitalKompatibel: Med SIGMA DATA CENTER via USB, med SIGMA LINK App via Bluetooth, ANT +
Funktioner
Speed-funktioner: Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighedTidsfunktion: Tid og dato, Dato, AlarmPuls funktioner: Puls, Hjertefrekvens som % af din max, Puls målzone, Maksimal hjertefrekvens, Gennemsnitlig pulsLøbe funktion: Kilometertæller, Cadence, Skridttæller
Funktion
Lysfunktion, Alarm, Kilometertæller, GPS-funktioner
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 x iD.Gratis Multi-Sport Watch, 1 x Snap-On Bike Mount, 1 x USB-opladerkabel (cykelhastighedssensor, kadence-sensor og pulssensor IKKE inkluderet)
Energiforsygning
Stiktype: USB-stik
Modelår
2020
Produktnummer
1119728

Video

Kundeanmeldelser

3.8
6 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
1
3 Stjerner
2
4 Stjerner
0
5 Stjerner
3
Ryd alle filtre
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, blå/grå blå/grå
Claus Peter
Ikke tilfreds - kan forvente meget, men skuffet!
Oversat fra Tysk Til originalen
Forestil dig at svømme gennem en sø, og så har du ikke et spor. Til dette har du kadence -data i datasættet. Disse vises derefter også i en jogging -datarekord. Jeg troede, at uret ville være en god tilføjelse til min Rox 11 cykelcomputer, men det er ikke tilfældet.
03.08.2021
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, grå grå
Jarek
Kvalitets- og brugsværdier, der passer til prisen
Oversat fra Polsk Til originalen
Fungerer fint, men meget lavt batteri
02.03.2021
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, blå/grå blå/grå
Karla
Godt ur til en rimelig pris
Oversat fra Tysk Til originalen
Barometrisk højdemåling god til vandring Indtil videre har jeg hovedsageligt brugt uret mens jeg vandreture, og jeg er meget tilfreds. God GPS-modtagelse, arbejdshøjde og kompas samt en routingfunktion. Her kan du indlæse vandreture til spornavigation med Sigma-appen på uret eller bruge ture fra komoot. Det fungerer godt.
11.04.2020
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, grå grå
Heike
Dejlig pris
Oversat fra Tysk Til originalen
Hvis du ikke ønsker at bruge for mange penge i hånden og stadig ønsker et sportsur til forskellige sportsgrene, er det en stor del. Det er en skam, at det ikke har et farvedisplay, men det har en masse funktioner.
01.04.2020
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, blå/grå blå/grå
Angi
Ærligt sportsur - meget god værdi for pengene
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg har altid haft Sigmas cykelcomputere og var meget tilfreds med dem, og snublede derefter over dette ur og virkelig ville prøve det. Uret har alt, hvad du har brug for af atleternes funktionalitet. Let at justere til forskellige sportsgrene, pulsmåling på håndleddet og mange funktioner, som jeg ikke alle har brug for. En anden info om aktivitetssporing: for det første kan du slå den fra, hvis du vil, og for det andet, hvis de forprogrammerede daglige måltrinnumre for bronze - sølv - guld (forprogrammeret 5.000 - 7.500 - 10.000 trin) ikke passer dig, kan du indstille det daglige mål her juster også tilsvarende. Synd at det kun har en sort / hvid skærm.
24.03.2020
SIGMA SPORT iD.FREE Multisportsur, grøn/grå grøn/grå
Rony
Sigma ID. gratis
Oversat fra Hollandsk Til originalen
Fordi Sigma ikke er hans prøveemne, forventede jeg lidt mere stabilitet. Overførsel fra enhed til smartphone går ikke godt. Til dette og for andre problemer skulle jeg allerede sende en e-mail eller 5 til Sigma.
03.03.2020