Online cykelhandler

BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet

ID: 536547

FLASH DEAL
- 18 %
219 DKK
179 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet

BC 9.16 er den ideelle computer til at forbedre din kondition. Ud over at vise den maksimale hastighed beregner BC 9.16 antallet af forbrændte kalorier baseret på hastighed og varighed.

Ni funktioner og mere
Ud over de funktioner, der findes i en klassisk cykelcomputer, beregner BC 9.16 også kalorieforbruget. Funktioner på et øjeblik
- Faktisk hastighed
- Gennemsnitlig hastighed
- Maksimal hastighed
- Rejseafstand
- Samlet afstand
- Tid til tur
- Samlet køretid
- Ur (12/24)
- Kalorier
- Antal kalorier i alt

Forbrændte kalorier
BC 9.16 anslår de forbrændte kalorier på hver tur baseret på hastighed og køretid.

Visning af maksimal hastighed
På en enkelt skærm viser BC 9.16 den maksimale hastighed, den aktuelle hastighed og hastigheden sammenlignet med gennemsnitshastigheden.

Sammenligning af hastighed
BC 9.16 sammenligner løbende den aktuelle hastighed med den gennemsnitlige hastighed. Når der er en forskel, angives resultatet med en pil opad eller nedad.

Foruddefinerede dækstørrelser
Det er meget nemt at indstille hjulstørrelsen ved hjælp af tyrkestørrelsen. Hjulstørrelsen kan nemt indstilles fra 16 tommer til 700C til 29 tommer ved hjælp af foruddefinerede dækstørrelser. Det er naturligvis også muligt at indtaste hjulstørrelsen manuelt i millimeter.

Køretid op til 100 timer
Med en køretid på op til 100 timer kan du optage og gemme alle dine cykelture fra hele din cykelferie.

Montering uden værktøj
Ledningsnettet med sit slanke, slanke design er kompatibelt med både styr og forgaffel og passer til enhver størrelse gaffel med enten en O-eing eller kabelbånd.

Vandtæt
BC 7.16 ATS er vandtæt i henhold til den internationale standard IPX 8. Det betyder, at der er "beskyttelse mod permanent nedsænkning". Intet står i vejen for den næste tur i regnvejr.

Evaluering af data
Med en valgfri USB-dockingstation kan du overføre oplysninger fra din cykelcomputer til din Mac/PC for at holde styr på dine ture.

Detaljer

  • Automatisk start / stop
  • Datakommunikation via dockingstation TOPLINE
  • Hjulstørrelse justerbar efter dæktype
  • Serviceinterval indstilles via UFSB
  • 7 sprog
Vis alle modeller fra Sigma Sport BC-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports
Type
kabelforbindelse
Vigtigste oplysninger
Vigtige funktioner: Med omdrejningstællerTilslutning: Kabel
Energiforsygning
Strømkilde: Batteri
Funktion
Start/stop-funktion
Funktioner
Kilometerfunktion: Kilometer pr. tur, pr. dag og i alt, Samlet kilometerantalSpeed-funktioner: Aktuel, gennemsnitlig og maksimal hastighed km/t, Gennemsnitlig hastighed, Maksimal hastighed, Sammenligning af faktisk hastighed og gennemsnitlig hastighedTidsfunktion: Tid og dato, Samlet køretidAndre funktioner: Samlet kalorieforbrug, Kalorieforbrug pr. etappe
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Cykelcomputer, kabelsæt 2032, magnet
Modelår
2021
Produktnummer
536547

Video

Kundeanmeldelser

4.3
17 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
3
4 Stjerner
5
5 Stjerner
9
Ryd alle filtre
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Markus
Fungerer godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg var nødt til at købe et nyt speedometer efter næsten 30 år. Så jeg købte et andet Sigma -produkt. For et par år siden ændrede Sigma beslagene fra det, jeg troede var et solidt system med en indskydeenhed til den nuværende version. Beslaget er bare et tyndt, fleksibelt stykke plast. Ingen sammenligning med den tidligere indehaver. Måden den er bygget på, vil den bestemt ikke vare så længe. Men måske er det ønsket, for Sigma vil også tjene. Hastighedsmåleren i sig selv er dejlig let og displayet er ret stort. Alle vigtige data er lette at læse. Speedometeret har 9 funktioner. Hvad kalorieoplysningerne bruges til, ved dog kun udviklerne. En kalorieindstilling bør tilpasses (alder, vægt, køn, højde). I stedet bør du måske tænke på en baggrundsbelysning, så du kan aflæse speedometeret i mørket.
01.08.2021
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Steve
Alle de vigtige på et stort display
Oversat fra Tysk Til originalen
Cykelcomputeren har alle de vigtige grundlæggende funktioner, er nem at bruge og det store display gør alt let at se. Superegnet til f.eks. Børnecykler og begyndere til avancerede.
22.07.2021
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Massimo
Fremragende pris / ydeevne
Oversat fra Tysk Til originalen
Let at montere, straks funktionel. Uovertruffen pris / ydeevne
01.07.2021
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Oliver
Franz
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget godt produkt
17.06.2021
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Knadra1
Fantastisk til prisen
Oversat fra Tysk Til originalen
Der er intet at klage over for prisen.
24.06.2020
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Klaus Reinhard
Speedometer
Oversat fra Tysk Til originalen
Opfylder fuldt ud mine forventninger.
03.06.2020
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Michael
Meget god cykelcomputer
Oversat fra Tysk Til originalen
Tilstrækkelig nok. Nem montering. At anbefale.
24.04.2020
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Jörg
god
Oversat fra Tysk Til originalen
Som sædvanlig god sigma-kvalitet
16.08.2019
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
hans
hvis konfigureret, så god
Oversat fra Tysk Til originalen
på forhånd: prisen / Leiszungsverhältnis er stor. Når enheden er fuldt konfigureret, gør den sit job (let at ændre tilstande), men: for at indstille / konfigurere skal du have et sikkert instinkt (på grund af den dårligt betjente SET-knap) og tålmodighed (indtil du har internaliseret, hvordan enheden tikker).
31.05.2019
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Anki
Meget flot
Oversat fra Svensk Til originalen
Meget godt.
19.10.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Jochen
Helt okay
Oversat fra Tysk Til originalen
Har igen brug for en cykelcomputer til min nye mountainbike. Indtil videre har Sigma ikke gjort noget forkert. Ikke desto mindre er det langsomt i bauble: hvem har brug for kalorieindretningen? Den ene knap under gør kliket lidt hårdt. Havde 3 nøgler foran den. Magneten er lettere at vedhæfte end før. Desuden blokerer de to andre for at komme tættere på modtageren. Meget god ide. Fungerer og viser mig de vigtigste ting.
06.09.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
FF
Ingen beklagelse!
Oversat fra Fransk Til originalen
Perfekt til ridning på cykel monteret på ruller. Det tog nogle ledninger at komme til sensoren på Ar-hjulet, lige det samme. I modsætning til nulstillingsknappen herunder for at gøre indstillingerne ...... meget lille og ikke adgang til toppen, men til den pris ... perfekt!
17.08.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Khsel
Du får hvad du betaler for.
Oversat fra Engelsk Til originalen
Det første der skal siges er, at dette er en enhed, der koster omkring 17 £ for den kablede version, så forvent ikke for meget. Enheden ankom til tiden og som forventet, så det var ikke noget problem med transaktionen. Installation Enheden er fysisk meget den samme som andre lignende produkter, jeg har haft. Pulsen, der kører enheden, er afledt af et magnet- og detektorarrangement, som du forbinder til hjulets eger og hjulgaflen (jeg sætter altid min på forhjulet), der forbinder tilbage med en ledning til en vugge på håndtagsstangen. En nyttig funktion er, at vuggen giver dig mulighed for at ændre sin orientering for at gøre det muligt at montere det på et krydsrør med enheden, der stadig er monteret i den forreste retning. Montering var lige frem og arbejdet første gang. Opsætning Opstilling af enheden frembragte nogle få vanskeligheder. Det første problem var, at batteriet i enheden var fladt. Heldigvis havde jeg en ekstra CR2032-knapcelle til rådighed. Enheden har en knap nederst på displayet og en anden meget lille knap i en forsænket slot på bagsiden, som du skal betjene med en pen eller lille skruetrækker. Problemet med dette er, at når du bruger det, kan du ikke se skærmen for at bestemme, at du har gjort den rigtige ting. Efter en masse faffing om jeg opdagede, at for at få displayet til at flytte til den forventede skærm, der vises på installationsinstruktionerne, krævede kun de korteste tryk på bagsiden. En udvidet presse ville flytte processen til en anden skærm, som ikke var forventet. Når jeg havde mestret denne opsætning, gik det i overensstemmelse med instruktionerne. Brug Enheden indeholder alle de grundlæggende oplysninger, jeg har brug for. For individuelle ture kan alle parametre nulstilles ved et udvidet tryk på knappen nederst på skærmen. Selve skærmen giver kun to peices af information til enhver tid. Den hastighed, du laver, vises altid, og en anden indikation, der vælges ved gentagne gange at trykke på nederste knap, indtil den ønskede information vises. Hvad angår selve skærmen, begynder mine øjne nu at gå langsynet og har for øjeblikket en recept på 1,5 i begge øjne. Hastigheden er angivet på store LCD'er, og jeg kan stadig læse dette uden briller. Den sekundære information jeg stadig kan læse, men er lidt at blive blured. Enheden indeholder en kalorieindretning, som jeg troede ville være nyttig. Efter at have set de tal, det har været at give tilbage, er jeg ikke så sikker på dens nøjagtighed. Jeg kan ikke finde noget i dokumentationen, der siger, hvordan kalorierne beregnes fra hinanden for at være baseret på milage. Hvis dette er vigtigt for dig, vil jeg foreslå en højere spec'd enhed. Konklusion Alt i alt er jeg tilfreds med mit køb. En rimelig enhed til prisen. Kun tiden vil fortælle om dens pålidelighed. Hvis du går meget langsynet, vil jeg anbefale en enhed med en større skærm.
15.08.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Roland
fungerer fint
Oversat fra Tysk Til originalen
Hvis du læser manualen korrekt og fortsætter i overensstemmelse hermed, fungerer alt. Kun klemmen af ​​magneten til egeren kunne indgå bedre. Det med kalorierne er mere et spil. Det hele afhænger af, hvem der sidder på hvilken cykel.
28.05.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Beat
kompliceret
Oversat fra Tysk Til originalen
Jeg vil anbefale denne enhed ikke længere købe. 1 nøgle og lidt til bagsiden af ​​den mandlige knappe skal fungere med en blyant. Jeg kan ikke justere korrekt og hjulet diameter jeg forstår instruktion i manualen
02.02.2018
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Radvolker
slap montering, opsætning fiddly
Oversat fra Tysk Til originalen
For den pris får du sandsynligvis ikke andet, så her er et par kendsgerninger: (Indsæt: Jeg havde indtil nu en 10-årig Sigma-Tacho, der var mere solid og havde nu opgivet IT moderat ånden) Indledende opsætning virkede ikke, at batteriet var tom, så først udveksles. Setup knappen i sig selv er umuligt at bruge, Fummel, Fummel. Beslagene er slappe af to grunde: For det første har de O-ringe ikke ud, som om de ville vare længe, ​​de bringer kun svag spænding på speedometer holder og solfanger på gaflen. For det andet, speedometeret beslag selv er en, mere venlig, fleksibel sag. Når du får der speedometeret 100x rene- og har klikket ud, beslaget er sandsynligvis over, knuste eller sutte et klik point. Konklusion: bruge lidt flere penge, hvis det skal vare længere.
16.08.2017
SIGMA SPORT BC 9.16 Cykelcomputer kabelbundet
Henry
accuratly og nok for mig at tildele OK
Oversat fra Tysk Til originalen
accuratly og nok for mig at tildele OK
09.06.2017