Online cykelhandler

Aura 30/Curve Lys sæt

ID: 1332514

FLASH DEAL
- 30 %
169 DKK
119 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Bestilt 5x siden i går.
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Hurtig levering fra 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse af

SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt

Cykelbelysningssættet, der består af SIGMA SPORT AURA 30 forlygten og CURVE baglygten, er den pålidelige ledsager for alle, der leder efter et prisbilligt, brugervenligt cykelbelysningssæt til bykørsel. De batteridrevne cykellygter er nemme at fastgøre til styret og sadelpinden og er godkendt af StVZO. AURA 30's sidelyselementer forbedrer synligheden for andre på vejen. Cykelbelysningen er attraktiv på grund af sit kompakte, sporty design og 40 meters rækkevidde. CURVE-baglygten har ekstra lang brændetid og vil pifte bagsiden af din sadelpind op med sit sporty design.

To lystilstande
Du skal blot trykke på knappen for at skifte mellem AURA 30's standard- og Eco-lystilstand. Brugeren kan vælge mellem 30 lux for en gennemsnitlig brændetid på fem timer eller 15 lux for femten timers brændetid.

Homogent lysmønster
AURA 30 er udstyret med en LED. I kombination med den højtydende optik fordeler den lyset ensartet. Dette forhindrer, at andre på vejen bliver blændet, og sikrer en god kerne-, langtrækkende og lateral belysning.

Beskyttelse ved indkobling
Ved at dobbeltklikke på knappen tændes AURA 30 USB, og ved at trykke længe på den slukkes den. Denne funktion forhindrer, at cykellygten kan tændes utilsigtet (f.eks. i en lomme).

Ekstremt lang brændetid
Med en brændetid på op til 29 timer og en rækkevidde på 400 m kan den batteridrevne baglygte bruges i mange aftener, før batterierne skal udskiftes.

Funktion og design er perfekt kombineret
Det nye linsedesign gør det muligt at montere baglygten parallelt med sadelpinden. Baglygten, der kun vejer 27 gram, kan således integreres diskret i din cykels overordnede udseende.

Montering uden værktøj
AURA 30 og CURVE kan begge monteres på styret og sadelpinden meget hurtigt og uden værktøj. Den praktiske silikoneholder på styret er permanent fastgjort til AURA 30 og gør det muligt at fastgøre den forreste cykellygte hurtigt og præcist på ethvert styr. CURVE-baglygten kan også fastgøres hurtigt og uden værktøj på sadelpinde med forskellige diametre med den medfølgende silikonestrop. Cykellygten er let at fjerne, når den ikke bruges, og kan nemt opbevares i en lomme.

Sideløbende synlighed
Forbedret synlighed i siden af for- og baglygterne giver endnu mere sikkerhed under kørsel i vejtrafikken.

Vandafvisende
AURA 30 og CURVE er stænktætte i henhold til IPX 4, så de kan bruges under dårlige vejrforhold.

Batteridrevet
For- og baglygter er batteridrevne. AURA 30 bruger to AA-batterier, og CURVE-baglygten bruger to AAA-batterier (begge sæt er inkluderet i leveringen). Begge cykellygter er udstyret med et display for batteriets opladningsniveau, der minder brugeren om, at batterierne skal udskiftes i god tid. Batterierne er meget nemme at udskifte.

Detaljer

  • Vægt specifikation 95g (inkl. Holder, uden batterier)
  • Batterier inkluderet
Vis alle modeller fra Sigma Sport Aura-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, Racer, Endurance, Trekking, Hybrid, Hverdag, Pendling, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Egenkørsel
Forlygte
lysenhed: LEDLysstyrke: 30 LuxDriftstid: 900 minsynlighed, fra siden: 40 m
Baglygte
lysenhed: LEDDriftstid: 1740 min
Energiforsygning
Strømkilde: genopladeligt batteriStiktype: USB-stik
Holder
Montering: ja
StVZO
godkendt af den tyske trafikstyrelse (StVZO)
Vægt
95 g
Leveringsomfang
Inkl.: Batterier, Holder, Micro-USB-kabel inkluderetLeveringsomfang: '''AURA 30, 2 x AA batterier, silikone styrholder, CURVE, silikone rem til montering, 2 x AAA batterier'
Modelår
2022
Produktnummer
1332514

Kundeanmeldelser

4.8
12 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
1
4 Stjerner
1
5 Stjerner
10
Ryd alle filtre
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Markus
Cykel LED sæt Sigma Aura 30 / Curve
Oversat fra Tysk Til originalen
For- og baglygterne er optisk og haptisk nøjagtigt som forventet fra Sigma. Jeg er nysgerrig efter, hvordan lysene vil fungere i praksis. Jeg er skeptisk over for "beslagene", som stort set kun består af et gummibånd. Der ville stadig være plads til forbedringer her.
18.08.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Marisa
Fantastisk produkt!
Oversat fra Tysk Til originalen
God kvalitet, god pris, let håndtering. Højt anbefalet.
10.08.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Christian
Aura 30 / Curve belysningssæt
Oversat fra Tysk Til originalen
Virkelig god endelig ingen dynamo !!!
29.07.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Marius
1A lys
Oversat fra Tysk Til originalen
Super lys og super let at bruge. Absolut en anbefaling fra min side
25.07.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Doreen
Super let uden dikkedarer
Oversat fra Tysk Til originalen
Sigma-Sport-Set er af høj kvalitet og gør, hvad det skal. Jeg kan især godt lide de enkle lukninger, så lysene kan fastgøres uden værktøj. Frontlyset har to lysstyrkeniveauer. Det starter med et "dobbeltklik", og et langt tryk slukker for det.
24.07.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Beata
super
Oversat fra Tysk Til originalen
Meget godt :)
15.07.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Christiane
Stor samlet pakke
Oversat fra Tysk Til originalen
Lampen gør hvad den skal, er godt lavet og er nem at montere. Samlet set giver det et godt indtryk og er fantastisk til forholdet mellem pris og ydelse.
07.05.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Simon
Pris / ydeevne top
Oversat fra Tysk Til originalen
Lampen er ikke lige så lys som dagen, men med hensyn til pris / ydelse er den top og bestemt mere end bare at være synlig for dig selv!
13.03.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Jürgen
Skinner! :-)
Oversat fra Tysk Til originalen
Virker!
09.03.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Prem Luca
Godt
Oversat fra Tysk Til originalen
Desværre ret svag og ikke pæn i bredden. Med baglygten er det krampe at udskifte / indsætte batterierne.
03.03.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Marcel
Robust og pålidelig
Oversat fra Tysk Til originalen
Som erstatning for mit discounter lampesæt og mindst 3x højere kvalitet. designet er robust, intet vagler. Det kunne være lidt lysere foran, men det er nok, og lysstrålen er også godt formet. Baglygten er perfekt.
19.02.2021
SIGMA SPORT Aura 30/Curve Lys sæt
Dennis
Pris-præstationshit
Oversat fra Tysk Til originalen
Først og fremmest en stor tak til Sigma Sports for at levere produkterne. Jeg har nu testet sættet bestående af Sigma Aura 30 og Curve i forhold til mit gamle lys, Sigma Aura 25 og et Noname baglys. Aura 30 tilbyder en større og lysere lyskegle, og det med en betydeligt længere brændetid sikrer dette, at mulige farekilder kan genkendes tidligere og giver en længere reaktionstid. Derudover havde jeg altid med Aura 25 et ekstra sæt batterier i min jerseylomme, hvis det er en lang tur, eller du skal reparere et dæk, kan jeg spare det nu, fordi den længere batterilevetid giver nok buffer til en omfattende tur med mulige problemer der. Curve baglygten kan monteres fleksibelt på næsten enhver ramme / sadelpind og løste mit problem, at jeg havde lidt plads bag på cyklen på grund af min sadeltaske, hvor du faktisk kan se lampen. Alt i alt tilbyder sættet god synlighed, lang batterilevetid og god belysning foran cyklen og alt sammen til en relativt lav pris. Sættet får en fuld anbefaling fra mig og ikke fordi det blev stillet til rådighed for mig, men fordi jeg allerede var fuldt overbevist om Aura 25 med hensyn til prisydelse og Aura 30 er en meget god opgradering.
05.01.2021