Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Sidi

(45 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Sidi

Sidi: Mange års erfaring har skabt cykelsko af høj kvalitet

Cykelskoene fra Sidi er meget populære for alle cykelryttere. Virksomheden blev grundlagt i 1960, men grundlæggeren Dino Signori begyndte først i 1970 at fokusere på cykelsko og motocrossstøvler. Den perfekte kombination af mange års erfaring inden for design af cykelsko og passion for cykling gør Sidis produkter high-class, og de er lige så populære som succesfulde.

Sidi
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Forkæl dig selv med et par SIDI cykelsko

Enhver der cykler bare en lille smule ved, at et godt greb med foden på pedalen er altafgørende for, at man kommer frem i det ønskede tempo. En glat skosål og en glat pedal kan få grimme følger, især hvis man rejser sig i pedalerne for at komme godt fra start, eller hvis man skal op ad en stejl bakke. Man kan selvfølgelig vælge nogle pedaler, som ikke er glatte – man kan endda også vælge pedaler, hvor man kan spænde foden fast – lige som de professionelle cykelryttere. Hos Bikester.dk finder du et stort udvalg af pedaler her Men ser man nærmere på netop de professionelle cykelryttere, så vil man opdage, at de også sikrer sig på en anden måde – nemlig med professionelle cykelsko fra Sidi, som man blandt andet kan finde på internetbutikken Bikester.dk. Cykelskoene kan egentlig godt minde om almindelige fodboldsko – der er nemlig knopper under sålerne, som giver ekstra godt greb i pedalen. Og så findes der cykelsko til stort set enhver form for cykling, uanset om det er på professionelt plan eller amatørplan. For eksempel til racercykling eller til mountainbike. Sidi MTB Eagle 5 Fit Der findes cykelsko med helt almindelige snørebånd som på ens hverdagssko, men Sidi har valgt at udstyre sine sko med velcrolukning. Det er dels en meget fleksibel lukkemetode, hvor de oftest tre remmer hen over skoen med individuel velcrolukning kan strammes individuelt, så skoen sidder perfekt både foran og bagtil. Herudover er det meget hurtigere at tage sko med velcrolukning af og på, og det kan spare afgørende sekunder, hvis man for eksempel dyrker triatlon – eller ”Ironman”, som denne sportsdisciplin også kaldes, for her skal man både løbe, svømme og cykle, så det er utroligt vigtigt lynhurtigt at kunne skifte til den rette påklædning – inklusive sko – lynhurtigt, for der er ingen pauser mellem disciplinerne. Nogle cykelsko til mountainbikes er nærmest støvler, det vil sige med et kort skaft op langs anklen, og det kan være en fordel, hvis man kører mountainbike eller terrænkørsel i våde omgivelser, for så undgår man at få skoene fyldt med vand.

Historien om Sidi

Historien om Sidi starter i 1960 i Italien. En ung, talentfuld junior-racerkører, Dino Signori, stod ved en skillevej. Han var så god, at han uden problemer ville kunne få tilbudt en kontrakt som professionel cykelrytter. Men samtidig var han også uddannet skomager, og han fik muligheden for at bedrive sit håndværk i sit hjemland, Italien – et land, hvor kunsthåndværkere er højt værdsat. Han valgte den sidste vej, og siden da har cykling ikke været det samme. I 1960 etablerede Dino Signori sit eget skomageri i byen Maser i Italien, og virksomhedsnavnet skabte han af de to første bogstaver i hans fornavn, henholdsvis efternavn, men i omvendt rækkefølge. Således blev Signori Dino til Sidi. Hans oprindelige fokus var på bjergbestigningsstøvler og skistøvler. Faktisk opfandt han verdens første enkelt-snøre lukning til sko i 1966 og udstyrede den olympiske mester Marielle Vautcel med skistøvler. Sidi Genius 5 Fit CarbonMen det var først i 1973, at mærket satte sit afgørende præg på cykelsporten.

En ny æra for cykelsko

I 1973 var cykelskos såler stadig lavet af læder og træ og snørede med øskner, som man kender dem fra gammeldags skistøvler – man snører støvlen via en række små klamper, hvor man krydser snørebåndene ind over. Og sådan så de ud, indtil de lancerede den første sko med justerbar placering af klamperne – og faktisk den første rigtige innovation inden for fodtøj til cykling i mere end 60 år. Seks år senere introducerede signore Dino og Sidi den første cykelsko med nylonsål, og dermed blev den moderne æra for cykelfodtøj introduceret. Den første velcrolukning så dagens lys i 1983, og den første specialdesignede sko til mountainbike i 1985. I 1988 fik Sidi det første patent på snørelukning med klinkehager til en cykelsko og mange andre innovationer for cykelsko. De sætter fitness og præstationer for cyklister forrest, og resultaterne taler for sig selv.

Vælg den rette sko

Det vigtigste er at skoen passer, men det kommer formentlig ikke som en overraskelse. Nogle modeller er lidt bredere end andre, så du kan godt få en god sko der passer, selvom du har en bred fod. Ofte kan man også skifte indersålen til en, der passer en bedre, og nogle gange kan de forreste eller alle knopper eller propper under skoen udskiftes eller strammes. Find dine foretrukne cykelsko på Bikester.dk og bestil den på nettet, så har du dem i løbet af få dage.
  • Racercykelsko, herre, sort
  • Mountainbike støvle, sort
  • Racercykelsko, herre, hvid


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling