Online cykel shop – Bikester
Alt for rejsen på arbejde

Shimano Gravity Footwear Series

6 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

 • grå
 • blå
 • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 1
 • 4
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Shimano SH-AM902 Sko, blå
Shimano SH-AM902 Sko, blå blå
Shimano
SH-AM902 Sko, blå
RRP 1.189 DKK 1.069 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 39
- 10 %
Shimano SH-GR701 Sko, sort/grå
Shimano SH-GR701 Sko, sort/grå sort/grå
Shimano
SH-GR701 Sko, sort/grå
RRP 959 DKK 859 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 39
- 10 %
Shimano SH-GR701 Sko Damer, blå/grå
Shimano SH-GR701 Sko Damer, blå/grå blå/grå
Shimano
SH-GR701 Sko Damer, blå/grå
RRP 959 DKK 859 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 36
- 10 %
Shimano SH-GR901 Sko, sort
Shimano SH-GR901 Sko, sort sort
Shimano
SH-GR901 Sko, sort
RRP 1.109 DKK 999 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 38
Shimano SH-AM702 Sko, sort/grå
Shimano SH-AM702 Sko, sort/grå sort/grå
Shimano
SH-AM702 Sko, sort/grå
RRP 959 DKK 859 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 38
- 10 %
Shimano SH-AM9 Sko, grå/blå
Shimano SH-AM9 Sko, grå/blå grå/blå
Shimano
SH-AM9 Sko, grå/blå
RRP 1.259 DKK 659 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: EU 38
- 48 %

Shimano giver adrenalinjægerne deres nyeste side-kick:

Om du er på vej op eller ned, så er kontaktpunkterne med din cykel alfa omega. Hvordan du forbinder dig med din cykel og kan mærke, hvad der sker under dig, er altafgørende for din komfort, sikkerhed og fart. Det er her Shimano Gravity Footwear Series kommer ind i billedet. Den japanske producent af cykeldele har de seneste 100 år produceret dele til cyklen med henblik på at højne både sikkerhed og performance. Alt denne erfaring finder du i deres GR-serie af sko til den eventyrlystne mountainbiker. Skoene er skabt i designs specifikt til MTB, Enduro og BMX.Shimano SH-GR701 De flade pedaler stiller endnu større krav til kontaktpunkterne mellem sko og pedaler, hvilket er hovedfokus i denne serie. Shimano System Engineering er den eneste serie af sko og pedaler designet fra bunden op for at imødekomme de høje krav, som enhver, der udfordrer tyngdekraften på sin cykel, har brug for.

Shimano tager dig selvsikkert til nye højder

Den formede tåkap giver dine tæer den ekstra beskyttelse, de har brug for, når du bevæger dig ud i vildt og ujævnt terræn. Denne forstærkning vil du især blive glad for, når du tager turene downhill. Shimano opdaterer hele tiden deres såler med både nye materialer og mønstre. I samarbejde med MICHELIN® tilbydes flere af skoene i Shimano Gravity Footwear Series med overlegne flade ydersåle, der er designet til at give et fast greb om pedalerne. Den asymmetriske forede ankel og sidevæg beskytter din fod mod både stød, småsten og vand. Alle deres cykelsko er optimerede til Shimanos egne pedaler, så de byder på et perfekt fit.

Cykelsko med syn for detaljen

Hvad end du skal på en weekendtur eller bare gerne vil nyde eftermiddagens sidste solstråler ramme dig gennem trækronerne, så er vi her for dig. Du vil bare gerne ud af døren og op på cyklen. Denne iver kender vi hos Bikester, og det gør de også hos Shimano. Derfor tilbydes deres cykelsko med deres Speed Lacing System, der går lukning og justering til en leg, samtidig med at det giver et optimeret og sikkert fit. Overdelene har et ekstra lag Quick Lace for ekstra beskyttelse mod elementerne, og det syntetiske læder absorberer mindre vand end traditionelle materialer. Det betyder sko, som tørrer hurtigere. Ud over at have en masse performance-øgende features, så er alle skoene i Shimano Gravity Footwear Series også stilrene og tilbydes i flere forskellige farveprofiler – fra den klassiske grå til de spændende neo-nuancer. Du får cykelsko til ethvert behov og din unikke cykelstil.