Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
Der kan forekomme midlertidige restriktioner på reklamationer og forsinkede tilbagebetalinger. Vi arbejder på at kunne tilbyde dig disse tjenester igen som normalt.
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Gear/bremsehåndtag Disc venstre, sort

ID: 1008026

Vejl. udsalgspris 2.039 DKK
1.839 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Beskrivelse af

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Gear/bremsehåndtag Disc venstre, sort (black/anthracite)

SHIMANO GRX - EXPLORE BEYOND
Designet til kørsel på ujævne veje gennem grus og mudder, så du kan forblive komfortabel og stressfri, uanset hvor du vil hen og opnå den unikke præstationsfølelse. Den første komponentgruppe udviklet af Shimano til gravel. I stedet for at fortælle grusryttere, hvad de har brug for, spurgte Shimano-udviklere dem, hvad de ville have. Shimano har lyttet i to år og brugt utallige timer på at tale med grusentusiaster fra hele verden. De kørte på støv- og grusveje og smalle spor, krydsede vandløb og bjergpas for at forestille sig, hvordan en Shimano-grusgruppe kunne se ud. Resultatet af alle disse ture og også nye venskaber? Først Shimano Gravel Alliance og nu Shimano GRX - verdens første serie med komponenter designet specielt til grus.

Målet er ikke at dominere gruscenen eller ændre retning. Shimano ønskede ikke at genopfinde hjulet. Ingeniørerne hos Shimano elsker gravel. Shimano ville simpelthen give dig og dine venner muligheden for at cykle som du vil med en ny gruppe af komponenter. Og GRX gør netop det.

Og sidst, men ikke mindst, ville udviklerne skabe en Shimano GRX-gruppe, der leverer topydelse inden for gravel racing, og samtidigt tilbyde muligheder, der gør det overkommeligt for prisbevidste ryttere. Ved at sætte disse designmål har Shimano udviklet komponenter, der også er egnede til cyclocross, cykeleventyr og næsten enhver lignende type cykeldisciplin. Kort sagt, Shimano GRX er verdens bedste måde at bevæge sig frit på og opdage nyt territorium på gruscyklen.

E-TUBE
Takket være "Plug & Play"-forbindelserne på E-TUBE platformen og trådløse D-FLY forbindelser er det lettere end nogensinde at kontrollere systemets status og anvende tilpassede indstillinger for DI2- og SHIMANO STEPS-komponenter med en pc, tablet eller smartphone.
Funktioner såsom SHIMANO SYNCHRONIZED SHIFT kan justeres trådløst via Bluetooth under kørsel. Ved hver start udføres en automatisk kontrol af firmwareopdateringer for at sikre, at den aktuelle version kører på alle komponenter. PC-, smartphone- og tablet-applikationer letter hurtig fejlfinding og forenkler reparationsprocessen. E-Tube giver en dejlig visuel implementering af SHIMANO STEPS-kørseldata i realtid på din smartphone.

SEIS - SHIMANO ELEKTRONISK INTELLIGENTSYSTEM
Et teknologisk innovativt, computer-skiftesystem baseret på DI2-konceptet kaldet SEIS (SHIMANO ELECTRONIC INTELLIGENT SYSTEM).
SEIS’ innovative skifteteknologi er stadig baseret på SHIMANO INDEX SYSTEM (SIS), hvis enestående skifteevne har vist sig i mange år. Den største forskel mellem systemerne er, at koblingsprocessen ikke længere er mekanisk, men elektronisk.
Dette elektroniske skiftesystem er blevet testet omfattende i de senere år af flere professionelle ryttere under alle tænkelige forhold, f.eks. regn, mudder, ekstrem kulde, på brosten og endda en kombination af disse faktorer. Skifteprocessen udføres ved blot at trykke på en knap. Der kræves ingen anstrengelser for at skifte gear, hvilket har betydelige fordele, da føreren altid har et fast greb på styret og kan koncentrere sig om at køre uden at blive distraheret af gearskiftet. Skiftesystemet tillader præcis og ubesværet skift i alle situationer, selv med kolde hænder, eller når føreren har udøvet sig fuldt ud. Skiftekapaciteten kan heller ikke længere påvirkes af beskidte eller strakte kabler, da skiftesignalet transmitteres elektronisk. Betjeningsknapperne fungerer på samme måde som mekaniske DUAL CONTROL-håndtag, hvilket gør det nemt at vænne sig til SEIS.

DUAL CONTROL LEVER
DCL står for DUAL CONTROL LEVER. Det har bremse- og gearfunktioner og er let at betjene. Den forbedrede ergonomi er sandsynligvis endnu vigtigere for den høje standard end yderligere forhold. Teknologien i de nye gearhåndtag giver stabiliteten i MTB-teknologien og fungerer så præcist og glat, at det er muligt at skifte for- og baghjul med kun en finger. Dette er virkelig et højdepunkt i SHIMANO TOTAL INTEGRATION. For at forstå dette, skal du blot opleve det selv.
Gear-/bremsearmene med dobbelt kontrol fra DURA-ACE, ULTEGRA og 105 er optimeret og har nu for eksempel et vægtreduceret led på indersiden af skiftemekanismen og integration af kablet for lettere styring. De ekstremt kompakte og højpræcisionsfremstillede individuelle dele resulterer i et ekstremt højt præcisionsniveau.

REACH ADJUST
Bremsearmen er udstyret med en justering af håndtagets bredde. Dette gør det muligt for håndtaget at tilpasse sig størrelsen på førerens hånd, kørestil eller personlige præferencer.

SHIMANO SHADOW RD+
Shadow RD+ betyder et stille drev med en ekstra bagskifterstabilisator, hvilket reducerer kædens påvirkning for at forhindre kæden i at springe af.

Detaljer

 • Kompatible bremser: BR-RX810
 • Rec. bremseslange: SM-BH90-JK-SSR / tilslutning af bremseslange: lige
 • E-rør-tilslutninger: 2 / Ingen tilslutning til sprinterkontakt
 • Med integreret justering af grebsbredden og programmerbare skiftetrin
 • Forhøjet dæksel forhindrer fejljustering og glidning
 • Tilbagetrukket tommelfingerudskæring forhindrer, at den glider opad
 • Skridsikker overflade og belægning af bremsegreb
 • Forbedret bremseevne
 • Højere bremsegreb aksel og buet bremsegreb
 • Forbedret greb og sikkerhed i ujævnt og stejlt terræn
 • Højere bremseeffektivitet mindsker træthed under lange ture
Vis alle modeller fra Shimano GRX-serien

I korte træk

Kompatibel venstre
Kompatibel venstre
---, 2-speed
Kompatibel højre
Kompatibel højre
---

Funktioner

Tilsigtet brug
Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance
Vigtigste oplysninger
Anvendelse:
Racercykel
Type:
Dualcontrol
Geargreb
Levering:
Venstre arm
Kompatibel venstre:
---, 2-speed
Kompatibel højre:
---
Modelår
2023
Produktnummer
1008026
EAN
4550170448547

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.