Online cykel shop – Bikester
Black Friday - op til 70 % 1 på mange varer

Seven

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Seven Tactic Knæbeskyttere, sort
Seven Tactic Knæbeskyttere, sort sort
Seven
Tactic Knæbeskyttere, sort
RRP 1.769 DKK 989 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 44 %
OUTLET70

Optimal beskyttelse, når du er på farten

Hører du også til det voksende segment af sportsudøvere, der gerne vil bruge cyklen til lidt mere end blot almindelig hverdagsbrug? Så kræver det ekstraudstyr. For når der er fart over feltet, gælder det om at minimere risikoen for skader. Amerikanske Seven sørger for, at du kan begive dig ud på de lidt vildere discipliner indenfor MTB eller BMX med vished om, at det ikke behøver at føre til skader at lave stunts og tricks på to hjul.

Komfortabel beskyttelse, der holder

Firmanavnet til dette ambitiøse cykeltøjsmærke er ganske enkelt valgt, fordi det blev startet af syv gutter, der alle har en passion for action-præget cykelsport. Med over 65 års erfaring tilsammen indenfor forskellige discipliner får man noget beskyttelsestøj med masser af autenticitet og holdbarhed. Seven M2Der er i den grad styr på sagerne ned til mindste detalje, hvilket også skyldes et unikt samarbejde med professionelle ryttere fra øverste skuffe. Tøjet er naturligvis testet i marken, inden det produceres og sendes ud i konkurrencer igen, hvor det virker som en beskyttende skal på alle typer af udøvere, som elsker fart over feltet samt masser af udfordringer på to hjul. Hos Seven designer man alt fra tøj til de enkelte kropsdele og op til heldragter, der virker som en helt rustning, der pakker kroppen komfortabelt og funktionelt ind.

Komfort, beskyttelse og design i et

Der er taget højde for hver eneste lille detalje hos dette topprofessionelle mærke fra USA. Med materialer i genbrugelig termoplast, et særligt Boa-lukkesystem, der kan justeres i luften, letvægtsmaterialer, designs med ventilation og stødabsorbering samt mange andre fantastiske finesser har Seven slået deres kvalitet og innovative tilgang fast med syvtommersøm. Beskyttelseselementernes særlige former og kurver er desuden med til at give alle led masser af bevægelsesfrihed, så du undgår stødpuder, der sidder klinet til kroppen, og som dermed ikke følger dens naturlige bevægelser. Der er mange ting at beskytte, når man giver den gas på cykel: Albuer, knæ, hoved, nakke, skuldre, ankler, hofte og flere andre ting er nogle af de steder, der netop skal beskyttes. Det kan du gøre på sikker og optimal vis ved at lade Seven give dig tryghed, så du kan fokusere 100 procent på dine løb, træningspas, stunts eller tricks. Nogle dage har du måske kun brug for en smule udstyr, mens du andre gange har brug for hele arsenalet af beskyttelsestøj. Uanset hvad, så sørger vi for, at du godt kan tåle at vælte eller få lidt knubs. Seven tager de værste stød, så du slipper billigt hver gang.