Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

HVILKEN TYPE CYKEL SKAL DU SAMLE?

Vælg blandt følgende cykeltyper for at læse den passende monteringsvejledning til din cykel:


Saml din cykel på kun få minutter

Hos Bikester kan du bestille cykler på internettet og få dem sikkert leveret til din adresse. For at gøre denne service mulig har vi udviklet en specialemballage til vores cykler.

Når cyklen leveres hjemme hos dig er den kun få minutter fra at være klar til brug. Du skal selv blot udføre et par simple indgreb for så at stå med en splinterny, køreklar cykel i hænderne.

At samle vores cykler hjemme hos dig selv er utroligt enkelt.

  1. Fjern emballagen
  2. Drej styret, så det sidder lige
  3. Montér forhjulet
  4. Juster saddel og styr, så de passer til den ønskede siddestilling
  5. Montér pedalerne

For at kunne sende vores cykler så hurtigt og effektivt som muligt, men samtidig også gøre det enkelt for dig, har vi kun vedlagt forhjulet separat og på trekkingcyler vendt styret på tværs af den korrekte stilling. Alle nødvendige monterings- og justeringsopgaver, såsom centrering af hjulene og gear- og bremsejustering, har vores montører selvfølgelig udført, før cyklen afsendes. Hos os får du leveret en perfekt justeret cykel, som er køreklar på ingen tid!

Samlevejledning

Med hver cykel følger en illustreret samlevejledning, som i detaljer beskriver de trin, der er nødvendige for at gøre cyklen køreklar. Da cykler kan være ret forskellige, har vi udarbejdet individuelle vejledninger til de tre mest gængse cykeltyper - trekkingcykel, mountainbike og racercykel - så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Derudover er samlingen af de tre cykeltyper dokumenteret i videoer. Vores kunder skal nemlig selv kunne danne sig et indtryk af cyklens montagetilstand og således se, hvor problemløst en sådan montering kan foregå

Vi ønsker dig god fornøjelse med din nye cykel!

Vil du selv udføre yderligere montering?

Vores montører har allerede foretaget justeringer på cyklen, inden afsendes, men ønsker du alligevel selv at kontrollere eller redigere monteringen og indstillingerne på din nye cykel, så klik venligst her. I vores videoer forklarer vi dig, hvordan du tilpasser din nye cykel til dine personlige behov, og hvordan du kan foretage mindre reparationer, hvis dette skulle blive nødvendigt.Cykelmontering- og indstilling

 

Bestilling af cykler på internettet

Et af de spørgsmål, der oftest stilles til vores kunderådgiver, er:
"I hvilken tilstand leveres min nye cykel egentlig?"

Det er et afgørende spørgsmål, for en cykel er et teknisk kompliceret produkt. I dag kan man kun selv montere en moderne cykel fra bunden til den er køreklar, hvis man har erfaring og specialværktøj.

For at en cykel kan holde i mange år, skal gear, bremsesystemer, affjedringer og lejer indstilles og kontrolleres af en fagkyndig montør, før første cykeltur. Det er også et spørgsmål om din sikkerhed!

 

Fabriksklare cykler skal færdigmonteres

De færreste cykelproducenter leverer deres mærkevareprodukter i en tilstand, der er egnet til slutkunden. Derfor har branchen indgået en aftale om, at specialforretningen overtager og garanterer færdigmonteringen og finindstillingen af cyklen til slutkunden.

Bikester er din specialforretning på internettet! For at kunne garantere vores kunder den samme høje monteringskvalitet, beskæftiger vi over ti faguddannede cykelmontører, som kontrollerer og afprøver hver cykel efter en strengt defineret procedure, før den afsendes.

Sådan skruer du selv

I vores videoer lærer du, hvordan du selv kan bygge og optimere din cykel. Selvom Bikester leverer din nye cykel køreklar, så er du selv nødt til at foretage nogle småjusteringer.

For at være godt rustet til fremtiden, viser vi dig desuden tips og tricks til, hvordan du indstiller på cyklen, laver finjusteringer og meget mere.

Monteringsvejledning

Brug følgende trin til at montere din nye cykel.

Ramme

Indstillinger i fjederelementerne - gaffel og støddæmper tilpasses til kropsvægt

 

Hjul og dæk

Sådan retter og repererer du hjulet når det er bøjet.

 

Troubleshooting

Du er ude og cykle og får en punktering? Hvad skal du gøre når kæden rasler og hopper af?

 

Vedligeholdelse og slitage

Få tips til hvordan du rengører din cykel efter en cykeltur. Du kan også se hvilke dele som regelmæssigt bør udskiftes.

 

Finetuning og ergonomi

Sådan tilpasser du din cykel til dine personlige behov. Find ud af mere omkring den perfekte sædevinkel, sædehøjde og meget mere.

 

Bikester montering

Alt efter producent og oprindelsesland kræver samlingen og formonteringen af cyklen en smule arbejde. Derefter sendes cyklen videre til finmontering og en afsluttende kontrol hos vores faguddannede montører:

Trin 1: Indstilling af gearet

Kædegear, navgear eller planetgear - uafhængigt af dit gears konstruktionstype skal du uden problemer kunne skifte mellem alle gear. Et godt indstillet gear garanterer en optimal kraftoverførsel og ubegrænset køreglæde.

Trin 2: Centrering af hjulene

Et hjul leveres sjældent i en perfekt tilstand til os af producenten. Når hjulene centreres, afhjælpes unøjagtigheder, der stammer fra produktionen. Et hjul skal have et ensartet, rundt løb, før det sendes.

Trin 3: Indstilling af bremsesystemerne

Mekaniske fælgbremser og hydrauliske bremsesystemer skal indstilles og kontrolleres af kvalificerede montører, før deres funktion og dermed deres sikkerhed kan garanteres. Før forsendelsen kontrolleres hver cykels bremser grundigt.

Trin 4: Afsluttende kontrol

I det sidste arbejdstrin kontrollerer vores cykelmontører alle sikkerhedsrelevante skruer, bremsesystemer, affjedringer samt lejer og led endnu engang. Før cyklen emballeres sikkert i vores specialemballage, underskriver hver Bikester montør med sit navn for monteringskvaliteten.

Trin 5: Levering

Pak ud og kør – det er stadig det vi drømmer om, men som desværre ikke kan realiseres 100 %. Cykler er nemlig omfangsrigt gods og skal emballeres tilsvarende, hvis forsendelsen skal kunne betales af vores kunder. Den nye cykel samles i en håndevending derhjemme, så den er køreklar. Det eneste vores kunder skal gøre, når cyklen modtages i Bikesters specialemballage, er at rette styret, montere forhjulet og pedalerne. Alt det værktøj, der skal anvendes til monteringen og en detaljeret monteringsvejledning, medfølger ved leveringen af cyklen. Du vil hurtigt opdage, at det hverken er svært eller er noget, du kan gøre forkert.

Dit Bikester team ønsker dig god fornøjelse med din nye cykel!


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes